NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 20:26

NRK - 06 jun 23 kl. 01:44

Microsoft inngår forlik

Teknologigiganten Microsoft inngår forlik for 20 millioner dollar med amerikanske myndigheter etter ulovlig innsamling av barns personopplysninger. Summen tilsvarer drøyt 220 millioner kroner. Selskapet er anklaget for å ha brutt med lovverk om barns privatliv på nett ved å hente inn personopplysningene til barn som registrerte brukere til selskapets Xbox-spillkonsoller. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Microsoft, Xbox, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Microsoft, inngår, forlik
NRK - 26 apr 23 kl. 00:12

Sterkt kvartalsresultat for Microsoft etter KI-satsing

eknologigiganten Microsoft la tirsdag fram et kvartalsresultat på 18,3 milliarder dollar. Selskapet planlegger å utvide bruken av kunstig intelligens (KI). Selskapet økte overskuddet med 9 prosent, eller 2,45 dollar per aksje, noe som var bedre enn ventet.

NRK - 27 feb 23 kl. 15:50

Forlik mellom Gasnor og Hurtigruten

Gasnor og Hurtigruten har kommet til forlik etter at gass-selskapet krevde over 300 millioner kroner for det de mente var et avtalebrudd om gasslevering. I mai i fjor ble det kjent at Gasnor saksøkte Hurtigruten for 300 millioner kroner. Saken skulle opprinnelig opp for Haugaland og Sunnhordland tingrett i mars, men tingretten opplyser til Biogassbransjen.

NRK - 03 aug 23 kl. 11:12

Russisk hackergruppe p passordjakt

En russisk hackergruppe har forkt stjele login-data ved delta p Teams-samtaler og utgi seg for vre teknisk support, advarer forskere fra Microsoft. Disse svrt mlrettede angrepene har pgtt siden mai, og opp mot 40 internasjonale organisasjoner skal vre berrt av virksomheten til de russiske hackerne. Microsoft har satt i gang sin egen underskelse.

NRK - 12 jun 23 kl. 15:00

Storbank inngår forlik med Epstein-ofre

Den amerikanske storbanken JPMorgan Chase har inngått forlik i et gruppesøksmål fra ofrene for finansmannen Jeffrey Epstein – Partene mener forliket er i alles interesse, ikke minst de overlevende som har vært ofre for Epsteins grusomme overgrep, sier banken i en uttalelse. Detaljene i forliket, som nå må godkjennes av retten, er ikke kjent. Epstein ble pågrepet i 2019, siktet for å ha betalt mindreårige jenter for massasje og deretter forgrepet seg på dem i boligene sin i Florida og New York.

NRK - 01 jul 23 kl. 03:46

Fox News inngår millionforlik med produsent

Fox News har inngått forlik og må betale 12 millioner dollar til en tidligere produsent som saksøkte selskapet for diskriminering og et elendig arbeidsmiljø. Ifølge Abby Grossberg var antisemittisme og sjåvinisme vanlig i arbeidsmiljøet da hun jobbet for den tidligere programlederen Tucker Carlson. Etter forliket – som er verdt rundt 130 millioner kroner med dagens kurs – sier hun at hun er glad Fox News har tatt henne og påstandene hennes alvorlig.

NRK - 22 mar 23 kl. 14:53

Forlik mellom Burger King og næringsministerens møbelselskap

Burger King og næringsminister Jan Christian Vestres (Ap) møbelfirma har inngått forlik etter at Vestre AS saksøkte fast food-kjeden for møbelkopier. Det bekrefter Vestres advokat Rune Nordengen til Dagbladet onsdag. Møbelselskapet Vestre AS mente at Burger King hadde kopiert møblene deres.

NRK - 26 maj 23 kl. 11:34

Forlik i striden etter omstridt bitcoin-fabrikk i Alvdal.

Det blir ingen rettssak mellom Alvdal kommune og boet etter konkursen i selskapet Dataroom. Russiske investorer skulle bygge ut en datapark for en milliard kroner og lage kryptovalutaen bitcoin i Nord-Østerdal. Alvdal kommune sa opp leieavtalen og Dataroom svarte med erstatningskrav på 4 millioner kroner og sendte saken til tingretten.

NRK - 10 feb 23 kl. 10:33

Danmark skal bruke milliarder på inflasjonshjelp

Det er inngått et bredt forlik i det danske Folketinget for å hjelpe utsatte dansker gjennom den kraftige prisstigningen. Tiltakene koster 2,4 milliarder danske kroner, et beløp som tilsvarer 3,5 milliarder norske kroner. Blant tiltakene er en såkalt eldresjekk på 5.

E24 - 25 apr 23 kl. 22:02

Microsoft fikk et resultat før skatt på 52,86 milliarder dollar – bedre enn ventet

Teknologikjempen Microsoft legger frem resultatet for tredje kvartal..

E24 - 25 apr 23 kl. 22:02

Microsoft leverer sterkere enn ventet

Teknologikjempen Microsoft slår forventningene og bykser i etterhandelen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Paris

Grupper av demonstranter og politi barket sammen under en protest mot politivold i Paris lørdag. Den franske innenriksministeren Gérald Darmanin kaller voldsbruken uakseptabel. En film som er lagt ut på X/Twitter av Paris' politisjef Laurent Nunez, viser en politibil som blir angrepet av demonstranter med jernstenger.

NRK - 1 time siden

Lavrov langet ut mot Vesten fra FNs talerstol

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov langet ut mot USA og Vesten da han inntok talerstolen under høynivåuka i FNs hovedforsamling lørdag. Landets krig i Ukraina brukte han imidlertid ikke særlig mye av taletiden på. – USA og dets underordnede vestlige kollektiv fortsetter å nøre oppunder konflikter som kunstig deler menneskeheten i fiendtlige blokker, og hindrer oppnåelsen av overordnede mål.

NRK - 1 time siden

Riksvei 9 stengt etter ulykke

To biler har kollidert front mot front på riksvei 9 ved Grendi i Bygland. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke med flere biler involvert i Lillestrøm

Det har vært en trafikkulykke i en tunnel i Lillestrøm med flere biler involvert. Det skriver politiet på X/Twitter. Tunnelen er sperret og nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Eva Joly mener Erna Solberg må gå av

Jurist, korrupsjonsjeger og tidligere politiker Eva Joly mener Solberg må gå av som partileder for å bevare tilliten til demokratiet. Hun mener Økokrim må åpne en sak og se på Sindre Finnes mange børsoperasjoner. – Det er klart her er det røde flagg for innsidehandel som må etterforskes, sier jurist Eva Joly.

NRK - 3 timer siden

MC-fører alvorlig skadet etter ulykke i Ringsaker

Ved 17-tiden lørdag ettermiddag var en MC og en personbil involvert i en trafikkulykke på Stavsjøvegen i Ringsaker. MC-føreren, en gutt i tenårene, er ifølge politiet i Innlandet alvorlig skadet etter ulykken. Vedkommende er flydd til Ullevål sykehus.

NRK - 2 timer siden

Aserbajdsjan lover FN å behandle etniske armenere som «likeverdige borgere»

Myndighetene i Aserbajdsjan lover FN å behandle de etniske armenerne i Nagorno-Karabakh som likeverdige borgere. Den væpnede armenske militsen i regionen Nagorno-Karabakh ble denne uken tvunget til å legge ned våpnene etter kraftige aserbajdsjanske angrep. Etter kapitulasjonen er det bekymring for framtiden til den armenske folkegruppen i området.

NRK - 3 timer siden

Minst 15 drept og 40 såret av selvmordsbombe i Somalia

Minst 15 mennesker er drept og 40 er såret etter et kjøretøy lastet med eksplosiver eksploderte ved en veisperring i Beledweyne i Somalia lørdag, ifølge AFP. Leder for departementet for humanitær hjelp og krisehåndtering i delstaten Hirshabelle, Abdifatah Mohamed Yusuf, bekrefter dødstallet og skadde..

NRK - 3 timer siden

Fleire hundre i prideparaden i Sogndal

Fleire hundre deltok då det for første gong vart arrangert ein prideparade i Sogndal. – Det har gått over all forventing, til og med i ordentleg vestlandsvêr, seier Sandra Tenud, leiar i Sogn og Fjordane pride. Ho seier ho er begeistra over det gode oppmøte og den gode stemninga.

NRK - 3 timer siden

SVT: E6 vil være stengt i flere måneder etter skredet

Natt til lørdag ble en buss og flere biler ble tatt av et leirskred på E6 nær Göteborg. Ifølge SVT vil E6 være stengt i flere måneder på grunn av skredet. Ingen ble alvorlig skadd.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com