NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 23:56

NRK - 25 jan 23 kl. 09:14

Microsoft har problemer

Dataselskapet Microsoft melder om problemer knyttet til programvarene i 365-serien. Det melder selskapet på Twitter. 365-tjenestene er en pakke skybaserte dataprogram som Teams, Word og Outlook..
Les mer på NRK


Les mer om:
Microsoft, Twitter, Teams, Outlook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Microsofthar , problemer
NRK - 03 feb 23 kl. 23:46

Microsoft: Iranere sto bak datainnbrudd rettet mot Charlie Hebdo

En gruppe hackere støttet av iranske myndigheter sto bak et datainnbrudd hos det franske satiremagasinet Charlie Hebdo, mener teknologigiganten Microsoft. Datainnbruddet var en del av en bredere operasjon som har fellestrekk med teknikker tidligere brukt av iranske statsstøttede hackergrupper, heter det i en rapport fra Microsoft. Magasinet ble utsatt for et datainnbrudd tidlig i januar etter at det publiserte flere karikaturer av Irans leder Ayatollah Khamenei.

NRK - 20 nov 23 kl. 20:51

Over 700 OpenAI-ansatte krever at styret går - vil ha sjefen tilbake

Nesten alle av OpenAIs ansatte har truet med å slutte og følge den avsatte lederen, Sam Altman, for å jobbe hos selskapets største investor, Microsoft Corp. - med mindre det nåværende styret trekker seg. Fredag ble det kjent at OpenAI, som står bak språkroboten ChatGPT, sparket administrerende direktør Sam Altman på dagen.

NRK - 25 okt 22 kl. 22:49

Bedre enn ventet for Microsoft

Microsoft hadde et overskudd på 183 milliarder kroner i tredje kvartal, en nedgang på 14 prosent fra samme kvartal i fjor, men likevel bedre enn ventet. Teknologigiganten omsatte for drøyt 520 milliarder kroner i tredje kvartal, og det var en økning på 11 prosent fra samme kvartal i fjor. Også omsetningen økte mer enn det analytikerne hadde ventet.

NRK - 07 feb 23 kl. 20:45

Microsoft integrerer språkrobot i søkemotor og nettleser

Microsoft sier selskapet vil integrere teknologi som ligner tekstroboten ChatGPT i søkemotoren Bing. I det siste har språkroboten ChatGPT fått mye oppmerksomhet og skapt entusiasme rundt bruk av kunstig intelligens (KI), noe nettselskapene står i kø for å utnytte. I tillegg til å integrere KI og tekstrobotteknologi i Bing, vil Microsoft også legge det inn i nettleseren Edge.

NRK - 26 apr 23 kl. 00:12

Sterkt kvartalsresultat for Microsoft etter KI-satsing

eknologigiganten Microsoft la tirsdag fram et kvartalsresultat på 18,3 milliarder dollar. Selskapet planlegger å utvide bruken av kunstig intelligens (KI). Selskapet økte overskuddet med 9 prosent, eller 2,45 dollar per aksje, noe som var bedre enn ventet.

NRK - 03 aug 23 kl. 11:12

Russisk hackergruppe p passordjakt

En russisk hackergruppe har forkt stjele login-data ved delta p Teams-samtaler og utgi seg for vre teknisk support, advarer forskere fra Microsoft. Disse svrt mlrettede angrepene har pgtt siden mai, og opp mot 40 internasjonale organisasjoner skal vre berrt av virksomheten til de russiske hackerne. Microsoft har satt i gang sin egen underskelse.

NRK - 20 jan 24 kl. 02:44

Russisk hackergruppe angrep Microsoft

En russisk hackergruppe lyktes med å få tilgang til e-postkontoer tilhørende flere toppsjefer i Microsoft, opplyser selskapet. Den russiske gruppa, som er navngitt som Nobelium, fikk tilgang til selskapets systemer 12. januar og stjal e-poster og dokumenter.

E24 - 25 jan 23 kl. 09:41

Microsoft melder om tekniske problemer

IT-giganten Microsoft melder om problemer knyttet til programvarene i 365-serien onsdag morgen..

Aftenposten - 25 okt 22 kl. 22:02

Microsoft slår forventningen og omsetter for 50,1 milliarder dollar i kvartalet

Teknologiganten Microsoft leverte bedre enn forventet for både omsetningen og resultatet..

E24 - 25 okt 22 kl. 22:02

Microsoft slår forventningen og omsetter for 50,1 milliarder dollar i kvartalet

Teknologiganten Microsoft leverte bedre enn forventet for både omsetningen og resultatet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Amnesty hardt ut mot USAs veto

USA viste med sitt veto i FNs sikkerhetsråd fullstendig mangel på globalt lederskap, sier Amnesty Internationals generalsekretær Agnès Callamard. Callamard er sterkt kritisk til at USA tirsdag la ned veto mot en FN-resolusjon som krevde umiddelbar våpenhvile i Gaza. – Nok en gang, når USA kunne ha gjort det riktige: beskyttet palestinerne mot overhengende fare for folkemord, respektert internasjonal lov og forhindre massedrap og lidelser – så valgte de å gjøre det motsatte, skriver Callamard på X.

NRK - 1 time siden

USA advarer på nytt om bakkeinvasjon i Rafah

En israelsk bakkeinvasjon i Rafah vil bli en katastrofe, sier en talsmann for president Joe Bidens nasjonale sikkerhetsråd. USA har tidligere advart Israel mot å sende bakkestyrker inn i Rafah, der over 1,1 millioner internt fordrevne palestinere på oppfordring fra Israel har søkt tilflukt. Dersom Israel ikke tar hensyn til de palestinske flyktningenes sikkerhet vil «en operasjon i Rafah bli en katastrofe», sier John Kirby.

NRK - 1 time siden

Ny avsporing på Ofotbanen

Det melder avisa Fremover. Avisa får bekreftet fra Bane Nors pressevakt at det har vært en avsporing. – Det kan vi bekrefte.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler sto fast - har fått hjelp av redningsskøyta

Hvaler-ferga «Ternen» satt fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Fergen ble ifølge avisen liggende stille i én time. Det er tåke og dårlig sikt i området.

NRK - 1 time siden

USA: Kongo og Rwanda står på randen av krig

USA advarer Kongo og Rwanda, sier at de to nabolandene står på randen av krig og ber dem om å ta et steg tilbake. FN-eksperter og vestlige land anklager Rwanda for å støtte den tutsiledede M23-militsen i Øst-Kongo, og for å ha sendt soldater over grensa, noe ledelsen i Kigali benekter. USA ba i helgen Rwanda om umiddelbart å trekke sine styrker ut av Kongo, samt militært utstyr som truer sivilbefolkningen, FNs fredsbevarende styrke og hjelpearbeidere i området.

NRK - 1 time siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 2 timer siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 2 timer siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 2 timer siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com