NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:51

NRK - 25 jan 23 kl. 09:14

Microsoft har problemer

Dataselskapet Microsoft melder om problemer knyttet til programvarene i 365-serien. Det melder selskapet på Twitter. 365-tjenestene er en pakke skybaserte dataprogram som Teams, Word og Outlook..
Les mer på NRK


Les mer om:
Microsoft, Twitter, Teams, Outlook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Microsofthar , problemer
NRK - 25 okt 22 kl. 22:49

Bedre enn ventet for Microsoft

Microsoft hadde et overskudd på 183 milliarder kroner i tredje kvartal, en nedgang på 14 prosent fra samme kvartal i fjor, men likevel bedre enn ventet. Teknologigiganten omsatte for drøyt 520 milliarder kroner i tredje kvartal, og det var en økning på 11 prosent fra samme kvartal i fjor. Også omsetningen økte mer enn det analytikerne hadde ventet.

E24 - 25 jan 23 kl. 09:41

Microsoft melder om tekniske problemer

IT-giganten Microsoft melder om problemer knyttet til programvarene i 365-serien onsdag morgen..

Aftenposten - 25 okt 22 kl. 22:02

Microsoft slår forventningen og omsetter for 50,1 milliarder dollar i kvartalet

Teknologiganten Microsoft leverte bedre enn forventet for både omsetningen og resultatet..

E24 - 25 okt 22 kl. 22:02

Microsoft slår forventningen og omsetter for 50,1 milliarder dollar i kvartalet

Teknologiganten Microsoft leverte bedre enn forventet for både omsetningen og resultatet..

E24 - 25 okt 22 kl. 22:02

Skrekknatt for Microsoft

Teknologigiganten Microsoft leverte bedre enn ventet både når det gjaldt omsetning og resultat tirsdag kveld. Men da selskapet snakket om forventningene fremover natt til onsdag, satte aksjen fart ned i etterhandelen..

NRK - 22 dec 22 kl. 08:33

Frankrike gir Microsoft stor bot

Det franske datatilsynet CNIL ilegger Microsoft en bot på 60 millioner euro fordi selskapets søkemotor Bing bryter reglene for informasjonskapsler. Det er den største boten CNIL har delt ut i 2022, og tilsvarer drøyt 625 millioner kroner. Ifølge CNIL har ikke Bing latt brukere avvise informasjonskapsler knyttet til reklame – såkalte cookies – på like enkelt vis som man kan godta dem, noe som er påkrevd.

E24 - 22 dec 22 kl. 08:52

Frankrike gir Microsoft stor bot

Det franske datatilsynet CNIL ilegger Microsoft en bot på 60 millioner euro fordi selskapets søkemotor Bing bryter reglene for informasjonskapsler..

NRK - 18 jan 23 kl. 08:53

Medier: Microsoft forbereder nye oppsigelser

IT-giganten forbereder seg på å kutte flere stillinger som en del av nedskjæringene for å komme seg gjennom en krevende periode, melder amerikanske medier. Ifølge Bloomberg kan selskapet kunngjøre stillingskutt allerede onsdag. En talsperson for Microsoft sier til nyhetsbyrået AFP at de ikke vil kommentere det de omtaler som rykter..

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 15:17

Microsoft skal si opp 10.000 ansatte

Over 150.000 ansatte i teknologisektoren mistet jobben i fjor. Nå varsler også Microsoft masseoppsigelser..

E24 - 18 jan 23 kl. 15:17

Microsoft skal si opp 10.000 ansatte

Over 150.000 ansatte i teknologisektoren mistet jobben i fjor. Nå varsler også Microsoft masseoppsigelser..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Pågrepet og siktet for drapsforsøk

En ung mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk i Oslo sentrum natt til fredag 20. januar. Det skriver VG.

NRK - 15 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 15 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 30 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 45 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 45 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 1 time siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com