NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 12:06

NRK - 25 juni 21 kl. 13:53

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..
Les mer på NRK


Les mer om:
Miami

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Miami, Fire, stadfesta, døde
NRK - 24 juni 21 kl. 21:03

99 personar ikkje gjort greie for

99 personar er ikkje gjort greie for etter bygningskollapsen ved Miami Beach, opplyser politiet, ifølge avisa Miami Herald. Naudetatane i Miami kjempar mot klokka for å prøve å finne overlevande i ruinane. Ein person er stadfesta død, medan 35 er redda ut av bygningsrestane.

NRK - 30 mai 21 kl. 10:56

Ny masseskyting i Miami

To personer er drept og flere skadet tidlig Søndag morgen nordvest i fylket Miami-Dade, ifølge lokale myndigheter. Det melder The Miami Herald. Dette er den andre skyyteepisoden i Miami i helg.

NRK - 24 juni 21 kl. 09:05

Bygning kollapset på Miami Beach

En bygning har kollapset på Miami Beach i Miami i USA. Det skriver brannvesenet i Miami på Twitter..

NRK - 28 juni 21 kl. 02:22

Fire nye identifisert i Miami

Fire nye ofre er identifisert etter bygningskollapsen i Surfside i Miami i Florida. Det gjør at tallet på savnede endres fra over 150 til 152. Etter en lang dag med leting i ruinene er det fortsatt ni personer som er bekreftet omkommet, sier Miami-Dade-ordfører, Danielle Levine Cava..

NRK - 30 juni 21 kl. 10:17

Florida ber om føderal hjelp

Styresmaktene i Florida har bede den føderale regjeringa om fleire redningsmannskap for å rydde opp i ruinane etter bygningen som kollapsa i Miami. Bakgrunnen for ønsket om bistand er at det er fare for at ein storm vil treffe Miami noko som vil gjere redningsarbeidet meir krevjande. Tolv menneske er stadfesta døde medan 150 ikkje er gjort greie for..

VG - 24 juni 21 kl. 08:54

Bygning på Miami Beach skal ha kollapset

Brannvesenet i Miami melder at deler av en bygning på Collins Avenue på Miami Beach skal ha kollapset..

VG - 24 juni 21 kl. 08:54

Boligblokk på Miami Beach skal ha kollapset

Brannvesenet i Miami melder at deler av en bygning på Collins Avenue på Miami Beach skal ha kollapset..

VG - 24 juni 21 kl. 08:54

Bygning nær Miami Beach skal ha kollapset

Brannvesenet i Miami melder at deler av en bygning på Collins Avenue nær Miami Beach skal ha kollapset..

VG - 24 juni 21 kl. 08:54

Bygning nær Miami Beach kollapset

Brannvesenet i Miami melder at deler av en bygning på Collins Avenue nær Miami Beach skal ha kollapset. Det er foreløpig uklart om noen er skadet, eller fanget inne i den sammenraste bygningen..

VG - 24 juni 21 kl. 08:54

Boligblokk nær Miami Beach kollapset

Brannvesenet i Miami melder at deler av en bygning i Surfside nær Miami Beach har kollapset. Det er foreløpig uklart om noen er skadet eller fanget inne i den sammenraste bygningen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frigir navnet etter dødsulykke

Andreas Søpstad Reiten fra Melhus døde i motorsykkelulykken med en elg natt til onsdag. Navnet frigis torsdag formiddag, i samråd med familien..

NRK - 3 minutter siden

25 koronasmittede på sykehus

Torsdag var 25 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra dagen før. Tre av pasientene får respiratorbehandling, og seks ligger på intensivavdeling..

NRK - 30 minutter siden

Mistenkelig dødsfall i Fredrikstad

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall på en adresse i Fredrikstad. Politiet ble varslet om dødsfallet av helsepersonell 09.50 torsdag formiddag.

NRK - 1 time siden

Mann død etter drukningsulykke

En mann i 70-årene har omkommet etter en drukningsulykke i Steinfjord på Senja i Troms i går kveld. Operasjonsleder Morten Augensen forteller at mannen ikke har vært om bord i båt, og at han ble funnet i vannkanten. Pårørende til den avdøde er varslet..

NRK - 45 minutter siden

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 45 minutter siden

Oljeflak i Langesund

Det er observert et stort oljeflak i fjorden ved Smietangen. Brannvesenet undersøker hvor oljeutslippet kommer fra, skriver TA. De vurderer å bruke drone for å kunne få en bedre oversikt..

NRK - 1 time siden

Ny smitterekord i Japan

Dagens smittetall i Japan registrerer over 10.000 tilfeller, skriver Reuters. Ifølge den japanske TV-kanalen Nippon TV er det ny rekord..

NRK - 2 timer siden

94.000 uvaksinerte voksne i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. I alt 15 prosent av den voksne befolkningen har ikke mottatt noen doser med vaksine, skriver avisen.

NRK - 2 timer siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 2 timer siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt