NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 21:48

NRK - 02 jan 23 kl. 10:30

Meteorologene varsler kald uke: Ull er gull

Årets første uke i Nord-Norge starter med vesentlig roligere vær enn avslutningen på 2022. Men det blir kaldere i hele landet denne uka. Ifølge meteorologene blir det noe nedbør i nord både mandag og tirsdag, før det onsdag er et høytrykk på vei. Det skaper kaldvær fra Lindesnes til Nordkapp. På Twitter skriver Yr at det er svært kalde dager i vente.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Norge, Lindesnes, Nordkapp, Twitter, Yr, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meteorologene, varsler, kald, uke, Uller , gull
Klartale - 14 dec 22 kl. 16:30

Blir det snø i jula?

November var en varm måned i mesteparten av landet. Desember har vært en kald måned. Snøen har lagt seg flere steder.

NRK - 19 mar 23 kl. 19:23

Meteorologene varsler snøfokk og fare for skred

Det varsles om snøfokk i Nord-Norge og betydelig skredfare på Vestlandet. – Faren avtar utover kvelden og natten, skriver Meteorologene på Twitter. Meteorologene melder også om betydelig skredfare, hovedsakelig på Vestlandet.

Klartale - 21 dec 22 kl. 15:45

Slik tror meteorologene at været blir fram til jul

Det ser lovende ut for de aller fleste som drømmer om en hvit jul. Det sier meteorologene. Men for folk på kysten av Vestlandet er det bare å gjøre alt klart for en grønn og kald jul.

NRK - 22 okt 22 kl. 14:41

Liten kuling og snø i vente i Nord-Norge

Fra lørdag kveld blir det liten kuling og snø i høyden over 200 meter i deler av Nord-Norge. Meteorologene anbefaler sterkt å bruke vinterdekk. Lørdag oppdaterte Meteorologene sitt snøvarsel for deler av Nordland, Troms og Vest-Finnmark.

Klartale - 20 jun 23 kl. 16:00

Det blir regn og torden i nord og sør

Det har vært varmt og tørt mange steder i Norge den siste tiden. Hetebølgen nådde Drammen i helgen. Det må fem dager på rad med 27 grader eller mer til.

Klartale - 26 jan 23 kl. 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

NRK - 25 dec 22 kl. 10:13

Flere farevarsler på Vestlandet

På Vestlandet er det sendt ut flere gule farevarsler for 1. juledag. For Vestland og Sunnmøre er det gult farevarsel for is på veiene.

NRK - 26 sep 22 kl. 09:11

Meteorologene: Mye regn i Sør-Norge

Det er ventet mye regn i både Vestfold og Telemark, Viken og Innlandet i løpet av de neste dagene. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Farevarselet gjelder fram til midnatt tirsdag kveld, ifølge Meteorologisk institutt.

NRK - 30 sep 22 kl. 19:53

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

NRK - 30 maj 23 kl. 16:53

Varsler snø helt ned i fjæra: – Det kan bli 5-15 cm snø på veiene, i fjellet mer

De neste dagene kan det bli vått og kaldt i Nord-Norge. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel fir snø fra onsdag. I forbindelse med dette er det sendt ut et farevarsel for snø i Troms og nord i Nordland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 30 minutter siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 45 minutter siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 1 time siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling i leilegheitskompleks i Haugesund – under kontroll

Innsatsleiar melder om kontroll på staden etter meldingar om røykutvikling i eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skeriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.

NRK - 2 timer siden

Al Jazeera: Hamas vil ikke løslate flere gisler før krigen er over

Hamas vil ikke løslate flere gisler i bytte mot fanger i Israel før krigen i Gaza er over, sier en Hamas-leder til Al Jazeera. Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang.

NRK - 1 time siden

Budsjettforhandlingene fortsetter

Ap, Sp og SV fortsetter forhandlingene om neste års statsbudsjett. NTB får lørdag kveld opplyst fra begge sider at det ikke ligger an til at budsjettavtalen blir presentert lørdag kveld..

NRK - 2 timer siden

Evakuerer leilegheitskompleks etter brann i Haugesund

Det kjem røyk ut frå eit leilegheitskompleks i Strandgata i Haugesund. Evakuering pågår, skriv politiet på X. Det skal vera snakk om eit leilegheitskompleks med butikkar i fyrste etasje og bustadar i dei øvre etasjane, opplyser vaktleiar Svein Nesse ved Rogaland brann og redning.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com