NRK > Nyheter

Monday, 05 December, 11:28

NRK - 06 okt 22 kl. 13:33

Meteorologene advarer om snø i fjellet i Sør-Norge

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø i fjellområdene i Sør-Norge fredag. Nedbøren kan føre til lokalt vanskelige kjøreforhold. Snøfokk gir også redusert sikt og mulighet for kolonnekjøring og/eller stengte veier. – Fra sent fredag kveld ventes snøbyger over 800-1.200 meter i Sør-Norge.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Norge, Yr, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meteorologene, advarerom , snøi , fjelleti , Sør-Norge
Klartale - 06 okt 22 kl. 16:30

Vinteren er straks på vei

Snø, kulde og vinter kan være like om hjørnet. Nå advarer meteorologene om snø i fjellene i Sør-Norge. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel, som gjelder fredag.

NRK - 22 okt 22 kl. 14:41

Liten kuling og snø i vente i Nord-Norge

Fra lørdag kveld blir det liten kuling og snø i høyden over 200 meter i deler av Nord-Norge. Meteorologene anbefaler sterkt å bruke vinterdekk. Lørdag oppdaterte Meteorologene sitt snøvarsel for deler av Nordland, Troms og Vest-Finnmark.

NRK - 26 sep 22 kl. 14:34

Snø og glatte veier skaper trøbbel på fjelloverganger i Sør-Norge

Snø på Haukelifjell og flere andre fjelloverganger har ført til glatte veier. Meteorologene anbefaler vinterdekk over fjellet i Sør-Norge. I et oppdatert gult farevarsel mandag skriver Meteorologisk institutt at det ventes perioder med sludd og snø på enkelte fjelloverganger i Sør-Norge helt fram til onsdag morgen.

NRK - 30 sep 22 kl. 19:53

Meteorologene advarer om snø i høyfjellet i Sør-Norge

Det er ventet sludd og snø på høyfjellsovergangene i Sør-Norge i helgen. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Dette kan by på krevende kjøreforhold enkelte steder, og reisende kan få noe lengre reisetid.

NRK - 27 okt 22 kl. 14:10

Kraftig snøfokk ventes i deler av Nord-Norge

I helga kan det komme kraftig snøfokk i deler av Nordland, Troms og Finnmark. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Fra lørdag ettermiddag til søndag ettermiddag blir det snøfokk i områder over 200 meter, mens det lørdag kveld til søndag kan snø også i lavere områder.

NRK - 25 aug 22 kl. 10:09

Meteorologene erklærer sommeren for over i Nord-Norge

I helga blir det vind og lavere temperaturer i Nord-Norge. Sommeren er over, erklærer meteorologene. – En sommer er over!

NRK - 14 okt 22 kl. 17:23

Snø i fjellet: Vegvesenet ber folk skifte dekk

Fra sent lørdag ettermiddag og til søndag morgen er det ventet fem-ti centimeter snø i fjellet i Sør-Norge. Vegvesenet oppfordrer sterkt til vinterdekk. – Ikke legg ut på kjøretur over en fjellovergang uten vinterdekk, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter.

NRK - 21 nov 22 kl. 18:14

Varsler kraftig snøvær i deler av Agder: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå. – Jeg ville latt bilen stå fram til tirsdag ettermiddag om det ikke var absolutt nødvendig å kjøre.

NRK - 26 sep 22 kl. 09:44

Snø over Sognefjellet

Det er sendt ut farevarsel for snø på høyfjellsoverganger flere steder i Sør-Norge mandag. Det gjelder for Strynefjellet, Sognefjellet, Valdresflya og Hardangervidda. I løpet av natten har det lagt seg et hvitt teppe over fylkesvei 55 Sognefjellet og fylkesvei 51 Valdresflya.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:19

Tung snø tar strømmen fra folk

Det snør mye flere steder. På Østlandet har det kommet snø i løpet av natta. Og i Agder snødde det så mye at folk ble strømløse.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Over 2500 døde seler skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters. Det er foreløpig ikke kjent hva som er årsaken til massedøden. Antall sel av denne arten har falt med rundt 90 prosent i løpet av det siste århundret.

NRK - 15 minutter siden

Ny avtale skal sikre sivilt styre i Sudan

I Sudan har politiske partier kommet til enighet om en rammeavtale som sørger for en to-årig sivil-ledet overgang mot valg, melder Reuters. Sudan har vært preget av store protester etter at militære kuppmakere tok makten i landet i oktober 2021..

NRK - 15 minutter siden

Møbelkjede må betale 275.000 kroner i gebyr

Møbel- og interiørkjeda Home and Cottage har fått ei bot på 275.000 kroner for brot på regelverket som skal hindre ulovleg handel med tømmer og treprodukt. Det skjer etter fleire tilsyn og brot på regelverket, skriv Miljødirektoratet i ei pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Noreg gir 325 millionar til matsikkerheit i Somalia

Den norske regjeringa har bestemt å gje 25 millionar til akutt mathjelp til tørkeramma område av Somalia. Afrikas Horn er råka av den mest omfattande tørka på 40 år. Mange stader har både dyr og avlingar døydd, og mange har flykta frå heimane sine for å finne mat.

NRK - 30 minutter siden

Kraftig fall i bustadprisane

Bustadprisane søkk med 2,2 prosent i november 2022. Det viser tal frå Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjonar søkk prisane med 0,9 prosent.

NRK - 30 minutter siden

Letter på testregler i Shanghai

Kravet om koronatest for å komme inn på de fleste offentlige områder i den kinesiske storbyen Shanghai vil bli fjernet fra 6. desember. Det sier lokale myndigheter, ifølge Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Finland vil godkjenne Nato-traktat

Regjeringen i Finland sier mandag at den har bedt nasjonalforsamlingen om å formelt vedta Natos grunnleggende traktat, melder Reuters. Ved å vedta Atlanterhavspakten vil de forberede landet for medlemskap i militæralliansen til når Ungarn og Tyrkia godkjenner søknaden..

NRK - 30 minutter siden

Over 2500 døde skylt i land ved Kaspihavet

Tallet på døde seler som har blitt funnet sør i Russland ved kysten av Kaspihavet har steget til over 2500, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

60 personer skutt og drept i Sverige hittil i år

Antall personer som er skutt og drept i Sverige i år, nådde i helgen 60. Det foreløpig siste offeret befant seg i Södertälje, som er rammet av en voldsspiral. I alt har sju personer blitt skutt og drept i byen, som ligger vest for Stockholm og har 76.

NRK - 45 minutter siden

RIA: Kina fortsetter energisamarbeidet med Russland

Kina fortsetter energisamarbeidet med Russland basert på respekt og gjensidig nytte, melder et russisk nyhetsbyrå. Meldingen kom samme dag som EU og andre vestlige land innførte nye oljesanksjoner mot Russland. Uttalelsen fra det kinesiske utenriksdepartementet blir gjengitt av det russiske nyhetsbyrået RIA, som legger til at Kina har kjøpt mer olje fra Russland i år enn tidligere.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com