VG > Innenriks

Tuesday, 06 June, 00:58

VG - 25 feb 21 kl. 19:09

Mesta-ansatt alvorlig skadet i skredulykke

En familiefar i 30-årene er alvorlig skadet etter å ha blitt tatt av skred i Fauske kommune i Nordland. Mannen var på jobb for veientreprenøren Mesta..
Les mer på VG


Les mer om:
Fauske, Nordland, Mesta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mesta-ansatt, alvorlig, skadeti , skredulykke
NRK - 31 mar 22 kl. 11:42

Moderat skadd etter skredulykke

Tre menn i 30-åra er alle moderat skadd etter onsdagens skredulykke i Lyngen i Troms, mens en mann i 30-åra er utskrevet. En mann i 20-åra er fortsatt lettere skadd etter skredet som gikk på søndag i samme kommune. Alle involverte i begge ulykkene er utenlandske statsborgere.

NRK - 24 maj 21 kl. 23:08

Arbeidstilsynet kritiserer Mesta

Mesta får kritikk av Arbeidstilsynet etter at en 38-årig mann døde i et sørpeskred på riksvei 80 ved Kistrand mellom Bodø og Fauske i februar. Tom-Gøran Moretti (38) fra Fauske døde av skadene han pådro seg etter at arbeidsbilen hans ble tatt av et skredet..

NRK - 31 maj 22 kl. 13:39

Ansatt i Nav pågrepet i korrupsjonssaken

Politiet har i dag pågrepet fem personer siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon. I forbindelse med pågripelsene er det også ransaket på en rekke adresser, skriver politiet i en pressemelding. Politiet tar sikte på å gjennomføre avhør av alle de pågrepne i løpet av dagen.

NRK - 31 maj 22 kl. 13:39

Ansatt i Nav pågrepet i Nordea-saken

Politiet aksjonerte mot Nordeas kontor på Majorstuen tirsdag morgen etter mistanke om pågående lånebedragerier og korrupsjon. Politiet pågrep fem personer, som nå er siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon. I forbindelse med pågripelsene er det også ransaket på en rekke adresser, skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 25 jan 23 kl. 10:03

Riksveg 80 vil være stengt utover dagen

Riksveg 80 mellom Bodø og Fauske vil være helt stengt utover dagen etter et sørpeskred ved Kleivberget på Kistrand i morges, skriver Statens vegvesen. Geolog er i området, og Statens vegvesen vil gjøre en ny vurdering klokka 14. – Det er imidlertid lite sannsynlig at riksveg 80 kan åpne før i ettermiddag.

NRK - 25 jan 23 kl. 14:42

Riksvei 80 vil være stengt fram til torsdag

Riksvei 80 mellom Bodø og Fauske vil ikke åpne før tidligst torsdag ettermiddag. På grunn av dårlig vær har det ikke vært mulig å fly over skredområdet med helikopter eller drone i dag, melder Statens vegvesen. – Sikkerhet kommer først, både for Statens vegvesen og for de vi er avhengige av for å komme oss opp i lufta.

NRK - 26 feb 23 kl. 18:26

Sørpeskred stenger riksvei 80

Riksvei 80 mellom Bodø og Fauske er stengt ved Kistrand på grunn av et sørpeskred, melder Statens vegvesen. Dette er samme område hvor det har gått sørpeskred en rekke ganger før. Riksvei 80 er av Nord-Norges travleste veier, her passerer det tusenvis av biler hver dag.

Klartale - 05 mar 21 kl. 15:02

Mann døde etter skredulykke

En 38-åring ble tatt av skred i Fauske. Han er død..

Aftenposten - 02 jun 21 kl. 19:45

Marius (21) mistet storebroren i skredulykke: – Døde mens han gjorde noe han elsket

Marius Tollefsen (21) vil spille fotball for å gjøre storebroren stolt..

NRK - 10 jul 21 kl. 09:03

Henlegger sak etter snøskred i fjor

To tyske turister omkom i en skredulykke på Svalbard i februar 2020. Nå er saken henlagt. De to omkom da det gikk et snøskred på Fridtjovbreen nær Barentsburg.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Listhaug vitne til voldshendelse på skole – rektor ble spyttet på

Under et skolebesøk på Lyngdal ungdomsskole mandag, ble Frp-leder Sylvi Listhaug vitne til det hun kom for å diskutere: Vold og trusler i skolen..

VG - 6 timer siden

Nærmer oss 30-tallet denne uken: – Fullt mulig

Denne uken er det spådd opp mot 29 grader i Oslo. Flere områder på Østlandet opplever tørke, og nedbørstallene i mai lå langt under normalen..

VG - 7 timer siden

70 togpassasjerer strømfast mellom Stange og Hamar

Vy jobber nå med å få passasjerene trygt ut og videre på sine reiser..

VG - 8 timer siden

Mann tiltalt for å ha slått og truet Per Sandberg

En mann i 20-årene er tiltalt for å ha påført Per Sandberg hjernerystelse da han slo ned den tidligere Frp-politikeren på baren hans i Halden..

VG - 14 timer siden

Bekymringsmeldinger til barnevernet rammet av teknisk svikt - disse kommunene er rammet

Feilen har ligget i systemet siden høsten 2020 og kan gjelde 244 norske kommuner. Bergen, Oslo og Tromsø er blant de som er rammet..

VG - 14 timer siden

Ny rapport: Du må være forberedt på forsyningskrise

Befolkningens egne til å motstå uønskede og truende hendelser må forbedres, skriver tidligere forsvarssjef Harald Sunde i rapporten fra totalberedskapskommisjonen som legges fram mandag formiddag..

VG - 16 timer siden

Bergen kommune holder pressekonferanse om alvorlig teknisk systemfeil

Feilen er ikke isolert til Bergen kommune, og kan potensielt gjelde mange norske kommuner, skriver de i en pressemelding..

VG - Igår: 21:22

17-år gammel gutt funnet død i Stryn

Tenåringen ble funnet i nærheten av Stryn sentrum søndag kveld. Dødsfallet betegnes som mistenkelig, melder politiet..

VG - Igår: 20:15

Reagerer etter villmannkjøring: Politiet vil ta bilen fra råkjørere

Natt til søndag mistet flere bilførere førerkortet etter å ha kjørt altfor fort i Gol. UP-sjefen vil gjøre som danskene og ta bilen fra de verste råkjørerne..

VG - Igår: 20:06

Lakseflaks i Gaula

Da laksen klappet kjeften over flua skjønte Tom Tom A. Heiberg med en gang at det var storfisk på gang. – Når det tar så kontant og fisken ikke er mulig å rikke, da er det voldsomt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com