NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:13

NRK - 26 aug 22 kl. 15:25

Mest krevende fase over i skredgropa

Snart er 275 kilometer med plastremser pressa ned i kvikkleira i skredgropa i Gjerdrum, skriver Romerikes Blad. Da er den mest krevende fasen over. Helt siden skredet for halvannet år siden har fagpersoner jobba med å sikre området. Nå er de over halvveis i arbeidet, sier Norges vassdrags- og enerigdirektorat NVE til Romerikes Blad. Målet er å være helt ferdig i løpet av neste år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjerdrum, Romerikes Blad, Norges, NVE

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mest, krevende, fase, overi , skredgropa
Klartale - 27 sep 22 kl. 07:00

Krigen i Ukraina kan gå mot en ny fase

Det er folkeavstemning i flere ukrainske fylker. De er alle okkupert av Russland. Det er Donetsk, Kherson, Luhansk og Zaporizjzja.

NRK - 12 sep 22 kl. 14:06

Ukrainas forsvarsminister: Krigen er inne i «tredje fase»

Krigen i Ukraina er nå inne i en ny fase, ifølge landets forsvarsminister. Han sier våpenhjelp fra Vesten har gjort det mulig å starte motoffensiven. Motoffensiven er tredje fase i Ukrainas plan om å ta tilbake områder i sør og nord, sier Ukrainas forsvarsminister Oleksij Reznikov i et intervju med den franske avisen Le Monde.

NRK - 14 maj 22 kl. 04:44

Kyiv: Russlands krigføring inne i en ny fase

Russlands invasjon og krigføring i Ukraina er nå inne i en tredje fase, noe som vil føre til langvarig krigføring, ifølge ukrainske myndigheter. I første fase forsøkte Russland å ta Ukraina «på få dager», sa rådgiver Viktor Andrusiv i innenriksdepartementet i en TV-sendt kommentar fredag. Den andre fasen var preget av forsøkene på å omringe ukrainske styrker og bekjempe dem i flere okkuperte områder, forklarer han.

NRK - 14 dec 22 kl. 14:52

Nettavisen: Brudd på kraftlinje i Nordsjøen

Onsdag ettermiddag driver Equinor feilsøking på en kraftlinje til Johan Sverdrup Fase 2. Det skjer etter det de kaller «et bortfall av kraft» i dag, skriver Nettavisen. – Kraftlinjen til Johan Sverdrup-feltets fase 1, som er i drift, er ikke påvirket.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 24 maj 22 kl. 17:07

Ukrainsk forsvarsdepartement: Invasjonens mest aktive fase

Den russiske invasjonen er nå i dens mest aktive fase, sier en talsperson for det ukrainske forsvarsdepartementet ifølge Reuters..

Klartale - 07 jan 23 kl. 07:00

Disse bøkene lånte vi mest i 2022

Deichman bibliotek har laget lister over bøkene som ble mest lånt i 2022. Deichman er Oslo kommunes folke-bibliotek. Så dette er bøkene Oslofolk lånte mest i 2022.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

NRK - 24 maj 22 kl. 23:17

Forhandlingene i Oslo kommune er i en avgjørende fase

Lønnsoppgjøret i Oslo kommune forhandler fremdeles på overtid, nær et døgn etter at fristen gikk ut natt til tirsdag. – Vi er inne i en avsluttende og avgjørende fase i meklingen. Vi har et mål om minst mulig konflikt og mest mulig enighet, sier Mekler Geir Engebretsen.

NRK - 03 aug 22 kl. 00:15

Lien: Strømsituasjonen er krevende

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland sier etter møtet med Ap-ordførerne tirsdag kveld, at de høye strømprisene er krevende for mange. – Situasjonen nå er svært krevende for mange, både folk og bedrifter. Det tar regjeringen på alvor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com