NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 09:26

NRK - 26 aug 22 kl. 15:25

Mest krevende fase over i skredgropa

Snart er 275 kilometer med plastremser pressa ned i kvikkleira i skredgropa i Gjerdrum, skriver Romerikes Blad. Da er den mest krevende fasen over. Helt siden skredet for halvannet år siden har fagpersoner jobba med å sikre området. Nå er de over halvveis i arbeidet, sier Norges vassdrags- og enerigdirektorat NVE til Romerikes Blad. Målet er å være helt ferdig i løpet av neste år.
Les mer på NRK


Les mer om:
Gjerdrum, Romerikes Blad, Norges, NVE

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mest, krevende, fase, overi , skredgropa
Klartale - 27 sep 22 kl. 07:00

Krigen i Ukraina kan gå mot en ny fase

Det er folkeavstemning i flere ukrainske fylker. De er alle okkupert av Russland. Det er Donetsk, Kherson, Luhansk og Zaporizjzja.

NRK - 12 sep 22 kl. 14:06

Ukrainas forsvarsminister: Krigen er inne i «tredje fase»

Krigen i Ukraina er nå inne i en ny fase, ifølge landets forsvarsminister. Han sier våpenhjelp fra Vesten har gjort det mulig å starte motoffensiven. Motoffensiven er tredje fase i Ukrainas plan om å ta tilbake områder i sør og nord, sier Ukrainas forsvarsminister Oleksij Reznikov i et intervju med den franske avisen Le Monde.

NRK - 14 maj 22 kl. 04:44

Kyiv: Russlands krigføring inne i en ny fase

Russlands invasjon og krigføring i Ukraina er nå inne i en tredje fase, noe som vil føre til langvarig krigføring, ifølge ukrainske myndigheter. I første fase forsøkte Russland å ta Ukraina «på få dager», sa rådgiver Viktor Andrusiv i innenriksdepartementet i en TV-sendt kommentar fredag. Den andre fasen var preget av forsøkene på å omringe ukrainske styrker og bekjempe dem i flere okkuperte områder, forklarer han.

NRK - 14 dec 22 kl. 14:52

Nettavisen: Brudd på kraftlinje i Nordsjøen

Onsdag ettermiddag driver Equinor feilsøking på en kraftlinje til Johan Sverdrup Fase 2. Det skjer etter det de kaller «et bortfall av kraft» i dag, skriver Nettavisen. – Kraftlinjen til Johan Sverdrup-feltets fase 1, som er i drift, er ikke påvirket.

Klartale - 01 feb 23 kl. 09:20

Disse navnene var mest populære i Norge i 2022

359 jenter fikk navnet Nora i fjor 414 gutter fikk navnet Jakob. Like mange gutter fikk navnet Noah. Det viser statistikk for navn fra Statistisk sentralbyrå (SSB).

NRK - 24 maj 22 kl. 17:07

Ukrainsk forsvarsdepartement: Invasjonens mest aktive fase

Den russiske invasjonen er nå i dens mest aktive fase, sier en talsperson for det ukrainske forsvarsdepartementet ifølge Reuters..

Klartale - 07 jan 23 kl. 07:00

Disse bøkene lånte vi mest i 2022

Deichman bibliotek har laget lister over bøkene som ble mest lånt i 2022. Deichman er Oslo kommunes folke-bibliotek. Så dette er bøkene Oslofolk lånte mest i 2022.

NRK - 28 jun 23 kl. 09:58

Oppgraderer gjerde langs grensen til Russland

Utskifting av gjerdekomponenter skal sikre at reinsdyr ikke kan ta seg inn i nabolandet i øst. – Et krevende oppdrag der vi ikke kan krysse grensen på noe tidspunkt, sier styreleder i HT Gjerde Finnmark, Kjell Magne Grønnli i en pressemelding. I 1954 ble det montert et gjerde langs den 196 km lange grensen mellom Norge og Russland.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

Klartale - 17 apr 23 kl. 06:08

Barn og unge ser svært mye reklame

Barn og unge ser mye reklame. De følger influensere i sosiale medier. Og disse influenserne tjener penger på å vise fram produkter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny rapport: 10 prosent av isbreene i Sveits borte på to år

10 prosent av isbreene i Sveits har smeltet bort i løpet av de siste to årene. Det går frem av en ny rapport fra Det sveitsiske vitenskapsakademiet, melder AFP. 6 prosent av breene forsvant i 2022 og ytterligere 4 prosent er blitt borte i løpet årets sommer.

NRK - 15 minutter siden

Ordfører om dobbeltdrap: – Dypt tragisk

– Det var en trist og dypt tragisk beskjed å få. Det allttid ille med drap, men det er spesielt ille når det er barn involvert. Dette rammer en familie, skole og skoleklasse, sier Kristiansands ordfører Jan Oddvar Skisland.

NRK - 45 minutter siden

Separatistleder: Utbryterrepublikken Karabakh vil slutte å eksistere

Utbryterrepublikken Nagorno-Karabakh vil slutte å eksistere 1. januar 2024. Da vil også alle statlige institusjoner i regionen bli lagt ned.

NRK - 45 minutter siden

Regjeringen vil styrke grønn omstilling med 15 milliarder

Regjeringen foreslår å styrke virkemidlene for grønn omstilling på 15 milliarder kroner. Det skal skje gjennom en kombinasjon av egenkapital, garantier, lån og tilskudd. Det sa stasminister Jonas Gahr Støre på en pressekonferanse torsdag.

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 1 time siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com