Klartale > Nyheter

Wednesday, 06 December, 09:00

Klartale - 29 jun 23 kl. 06:00

Mer i barnetrygd fra 1. juli

Foreldre får mer i barnetrygd. Det gjelder fra 1. juli. Endringen gjelder for barn over seks år.For et barn under seks år får du 1766 kroner i måneden per barn.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Sosialistisk Venstreparti, Bergstø, SV, NRK, Norge, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meri , barnetrygdfra 1 , juli
Klartale - 19 jul 23 kl. 13:20

Slik spilles fotball-VM for kvinner

Verdens-mesterskapet i fotball for kvinner blir arrangert for niende gang. New Zealand og Australia er vertsnasjoner.Mesterskapet startet torsdag 20.

Klartale - 30 jun 23 kl. 11:00

Dette blir nytt 1. juli

1. juli kommer flere endringer i regler som du kan merke. Her får du en oversikt over noe som er nytt.

NRK - 04 jul 23 kl. 15:35

60.000 kan miste barnetrygd i Tyskland

60.000 tyske barnefamilier kan i fremtiden gå glipp av barnetrygd. – Det er i første omgang familier med høye inntekter som rammes av innsparinger i barnetrygden i Tyskland, sier familieminister Lisa Paus fra partiet De grønne til kanalen RTL/NTV.

NRK - 16 aug 23 kl. 20:13

God juli for norske hoteller

Antall solgte hotellrom i juli økte betraktelig sammenlignet med juli i fjor og var på et langt høyere nivå enn siste normalsommer før pandemien. Ferske tall fra Benchmarking Alliance, bearbeidet av hotellrådgiver Peter Wiederstrøm for NHO Reiseliv, viser at antall solgte rom økte med 5,2 prosent fra juli i fjor og 8,3 prosent fra juli 2019, skriver NHO Reiseliv i en pressemelding. Oslo (inkludert Fornebu) og Bodø har hatt den sterkeste veksten med en økning på henholdsvis 10,5 og 35,3 prosent i antall solgte rom fra juli 2019 til juli 2023.

Klartale - 10 mar 23 kl. 10:48

Kirkens Bymisjon hjelper flere med mat og utstyr

På ett år er varer og tjenester blitt mye dyrere. Prisene har roet seg noe i februar, men inflasjonen (prisveksten) er fortsatt høy. Så mye dyrere ble ting i februarResultatet er at du betaler mer for mat.

Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 13 jun 23 kl. 10:17

Øker barnetrygden med 2 milliarder kroner

SV har i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett fått gjennomslag for å øke barnetrygden med totalt 2 milliarder kroner i året. Økningen gjelder barn over 6 år, og den trer i kraft fra 1. juli i år.

Klartale - 20 jul 23 kl. 15:35

Ny 22. juli-utstilling skal vise hva mediene gjorde

«Jeg ble oppringt av mediene mens jeg var på Utøya. Jeg sa jeg ikke kunne snakke med dem fordi jeg måtte gjemme meg.»Historien til Tore Remi Christensens er en av de som blir trukket fram.

Klartale - Igår: 14:24

Slik påvirker statsbudsjettet deg

Arbeiderpartiet (Ap), Senterpartiet (Sp) og Sosialistisk Venstreparti (SV) er enige. Sammen har de kommet fram til et forslag for statsbudsjettet 2024.Dette er noen av endringene som påvirker din økonomi:Det skal bli dyrere å dra til legen.

VG - I førrgår: 12:10

Ut mot regjeringens barnetrygd: – For lite til de som har aller minst

Regjeringen og SV vil gi alle mer barnetrygd. Venstre vil skattlegge barnetrygden – slik at de som trenger mest, får mest..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 30 minutter siden

To personer funnet døde i natt

De to døde er ikke identifisert. Men politiet har en anelse om hvem de er. Det skriver Politiet i Vest i en pressemelding.

Klartale - 2 timer siden

Ukens oppgave nr 48 - kt nr 48

Ukens oppgave er utviklet av spesial-pedagog Lisen Engh for Klar Tale. Med oppgaven kan du lære hva vanskelige ord betyr. Du kan svare på spørsmål fra ukens artikkel og informasjonen du finner i oppgaven.

Klartale - 3 timer siden

Sanksjoner

---SanksjonerAUF er ungdoms-partiet til Arbeiderpartiet. AUF og nestleder Gaute Børstad Skjervø vil ha sanksjoner mot Israel. Det skriver avisa Klassekampen.

Klartale - 3 timer siden

Slik påvirker syklusen kvinner

Mathilde Pilskog og Siri Moseng Reiersen er begge opptatt av kvinners helse. De har lært seg mer om kvinners syklus. Begge forteller at de lærte for lite da de var unge.

Klartale - 3 timer siden

De 28 viktige dagene

Mensen har vært tabu å snakke om. Også i moderne tider. Nå skjer det heldigvis en endring.

Klartale - 3 timer siden

Podcast nr 48

PODCAST NR 48
.

Klartale - 17 timer siden

Nye utgravninger skal gi flere svar om Norges eldste by

Tønsberg blir ofte kalt for Norges eldste by. En gang lå Norges største borg fra middelalderen der. Det ligger på Slottsfjellet.

Klartale - 18 timer siden

Norske elever har blitt dårligere i matte, naturfag og lesing

Norske 15-åringer har blitt dårligere i flere fag siden 2018. Det gjelder matte, naturfag og lesing. Det viser den nye PISA-undersøkelsen.

Klartale - 18 timer siden

Johny Vassbakk frifunnet for drapet på Birgitte Tengs

Birgitte Tengs ble voldtatt og drept på Karmøy i Rogaland. Dette skjedde i 1995. Tengs ble bare 17 år gammel.

Klartale - 22 timer siden

Noe av det sunneste du kommer til å spise i julen

Jula er tiden for god mat og hygge. Den tradisjonelle maten står sterkt blant de fleste. Hvert år går den samme diskusjonen: ribbe eller pinnekjøtt?


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com