NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 22:43

NRK - 13 maj 23 kl. 21:24

Mens Eurovision starter, går flyalarmen i flere ukrainske byer

Både på Telegram og i det ukarinske mediet Kyiv Post meldes de om at flyalarmen går i flere ukrainske byer. Dette samtidig som Eurovisionfinalen er i gang i Liverpool. Ukraina vant i fjor Eurovision Song Contest, men grunnet den pågåpende krigern blir sangkonkurransen gjennomført i England..
Les mer på NRK


Les mer om:
Telegram, Kyiv Post, Eurovisionfinalen, Liverpool, Eurovision Song Contest, England, Eurovision

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mens, Eurovision, starter, går, flyalarmeni , flere, ukrainske, byer
Klartale - 12 maj 23 kl. 16:00

Farger Liverpool i gult og blått

Det er finale i musikk-konkurransen Eurovision lørdag. Artister fra flere land skal kjempe om seieren. Arrangementet finner sted i Liverpool i Storbritannia.

Klartale - 15 maj 23 kl. 08:33

Sverige vant Eurovision

Det var finale i Eurovision Song Contest lørdag. Det skjedde i Liverpool. Svenske Loreen vant.

NRK - 18 sep 23 kl. 10:07

Svenskene satser 30 millioner kroner på å arrangere Eurovision

Når Eurovision Song Contest skal arrangeres i Sverige i 2024 etter Loreens storseier med «Tattoo», har arrangørbyen Malmö tenkt å spytte i 30 millioner kroner. – Vi arrangerte Eurovision for ti år siden, og beregningene som ble gjort da viste omtrent 185 millioner kroner i turistøkonomiske inntekter, sier kommunestyrets ordfører Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) til Sveriges Radio. Da ble det ifølge TT brukt rundt 25 millioner kroner.

Klartale - 04 maj 23 kl. 16:30

Alessandra Mele forventer 12 poeng fra Italia

Norge sender Alessandra Mele til årets Eurovision. Også kalt Melodi Grand Prix. Sang-konkurransen får mange av oss limt til TV-skjermen hver mai.

NRK - 13 maj 23 kl. 23:49

Russisk angrep i byen til Eurovision-duo like før de gikk på scenen

Lørdag kveld ble to sivile skadet i et russisk angrep mot byen Ternopil vest i Ukraina. Byens guvernør Volodymyr Trush opplyser at et varehus og en bygning der en religiøs organisasjon holder til tok fyr som følge av angrepet, melder nettavisen The Kyiv Independent. Luftangrepet traff byen like før elektronikaduen Tvorchi, som kommer fra byen, skulle opptre i Eurovision, skriver BBC.

NRK - 13 maj 23 kl. 23:49

Russland skal ha angrepet hjembyen til ukrainsk Eurovision-duo like før de skulle opptre

Lørdag kveld ble to sivile skadet i et russisk angrep mot byen Ternopil vest i Ukraina. Byens guvernør Volodymyr Trush opplyser at et varehus og en bygning der en religiøs organisasjon holder til tok fyr som følge av angrepet, melder nettavisen The Kyiv Independent. Luftangrepet traff byen like før elektronikaduen Tvorchi, som kommer fra byen, skulle opptre i Eurovision, skriver BBC.

Klartale - 18 apr 23 kl. 14:37

Noen nordmenn kjører bil etter å ha drukket alkohol

2022 ble et dårlig år for trafikk-ulykker. 118 personer ble drept i trafikken. Det er 38 flere enn året før.

Klartale - 03 feb 23 kl. 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - 21 apr 23 kl. 12:20

Kong Charles skal slå på lysene for Eurovision-scenen i Liverpool

Kong Charles skal neste uke slå på lysene i arenaen der Eurovision Song Contest skal arrangeres i mai – og avsløre hvordan scenen ser ut. Det opplyser Buckingham Palace, ifølge BBC. Liverpool er vertsby for konkurransen på vegne av krigsherjede Ukraina, og arrangørene har tidligere uttalt at scenedesignen skal gi inntrykk av at sangkonkurransen «åpner armene for Ukraina».

Klartale - 08 maj 23 kl. 15:40

Klart for musikkfest

Lørdag 13. mai er det Eurovision Song Contest. I musikk-konkurransen kjemper mange land om å ha den beste låten og showet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 2 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 3 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 2 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 2 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 3 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 3 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..

NRK - 4 timer siden

Ringsaker: Mann død etter trafikkulykke i natt

Mannen i 20-åra som i natt ble flydd til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke, er død. Det bekrefter politiet på Twitter/X. Pårørende er varslet og politiet etterforsker saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com