VG > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:07

VG - 30 jun 22 kl. 09:27

Menneskesmuglertragedien i Texas øker i omfang

Antallet døde migranter som ble funnet i et vogntog i San Antonio i Texas denne uken har økt til 53 personer..
Les mer på VG


Les mer om:
San Antonio, Texas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menneskesmuglertragedieni , Texas, økeri , omfang
VG - 27 maj 22 kl. 19:31

Texas-guvernør om endret politiforklaring: - Jeg er forbannet

Nesten 20 politibetjenter fra grensevakten i Texas ventet mer enn tre kvarter i korridoren utenfor klasserommene under skoleskytingen i Uvalde, Texas. Texas-guvernør Greg Abbott går hardt ut mot politiet..

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Pressekonferanse om skuleskytinga i Texas

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Ifølgje Abbot hadde ikkje 18-åringen som skaut på skulen noko kriminell bakgrunn eller mentale helse problem. Ein mann vart også kasta ut under pressekonferansen.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas - Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ei pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

NRK - 25 maj 22 kl. 20:00

Skuleskytinga i Texas – Ramos hadde ikkje kriminell bakgrunn

Texas-guvernør Greg Abbot og politiet haldt ein pressekonferanse om skuleskytinga i Uvalde i Texas onsdag. Det var Salvador Ramos som skaut på skulen, og ifølgje Abbot hadde han verken kriminell bakgrunn eller mentale helseproblem. Guvernøren sa også at 18-åringen hadde skrive fleire innlegg på Facebook før han kom til Robb Elementary school.

Klartale - 27 maj 22 kl. 09:44

Våpenlobbyen møtes etter skolemassakre

Tirsdag døde 19 barn og to lærere i en skyting på en barneskole. Det skjedde i Uvalde i delstaten Texas i USA.Espen Moe er USA-ekspert.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet tok feil avgjørelse

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok feil avgjørelse da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

NRK - 27 maj 22 kl. 18:49

Sikkerhetsdirektør i Texas: Politiet gikk for sent inn

Sikkerhetsdirektør Steven McCraw i Texas sier politiet tok «feil avgjørelse» da de ventet med å bryte seg inn i klasserommet hvor en mann drepte 19 barn og to lærere på tirsdag. Det melder både Reuters og AFP. Kritikken av det amerikanske politiet har haglet siden skoleskytingen fant sted tirsdag i Uvalde i Texas.

VG - 27 maj 22 kl. 19:31

Skoleskytingen i Texas: Ventet 48 minutter utenfor klasserommene

Nesten 20 politibetjenter fra grensevakten i Texas ventet mer enn tre kvarter i korridoren utenfor klasserommene under skoleskytingen i Uvalde, Texas..

NRK - 24 jun 22 kl. 11:00

Norge øker støtten til minerydding i Ukraina

Regjeringen øker støtten til Norsk Folkehjelp og Halo Trust med 30 millioner kroner til minekartlegging og minerydding i Ukraina. Det opplyser regjeringen i en pressemelding. Norge er blant de største bidragsyterne på dette arbeidet i verden og blir også en av de største bidragsyterne innen minerydding i Ukraina.

Aftenposten - 27 maj 22 kl. 19:03

Kritikken øker mot Texas-politiet etter skoleskytingen

Politiet i Texas endrer sin forklaring om når de ankom barneskolen og hva de gjorde for å stanse mannen som drepte 21….

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Lysfenomen observert fra nord til sør – skyldes trolig rom-oppskytning

Flere steder i landet har det natt til lørdag blitt observert et spektakulært lysfenomen. Det skyldes trolig en romoppskytning i USA..

VG - 30 minutter siden

Kommunen mot strømmen

I landets dyreste strømregion står vannet rekordlavt i magasinene. Likevel betaler de næringsdrivende i Sirdal kommune bare 25 øre kilowattimen..

VG - 2 timer siden

Ap-topper ut mot partifelle: – Hun terger på seg hele Nord-Norge

Stavanger ordfører Kari Nessa Nordtun (Ap) vil jevne ut strømprisene i landet – hun kan se langt etter støtte fra partikollegaer i nord..

VG - 15 timer siden

Dette fant FBI-etterforskerne hjemme hos Trump

Flere graderte dokumenter, blant annet merket «topp hemmelig», dokumenter om den franske presidenten og 20 bokser med innhold. Det blant funnene FBI gjorde hjemme hos Donald Trump i Florida mandag denne uken..

VG - 15 timer siden

Føderal dommer: Ransakelsesordren kan offentliggjøres

Flere amerikanske medier melder fredag kveld at FBI fant flere graderte dokumenter under ransakelsen hos Donald Trump. Noen av dokumentene skal ha vært klassifisert som «topp hemmelig». Eks-presidenten mistenkes for blant annet å ha brutt spionasjeloven på grunn av oppbevaringen av de hemmelige dokumentene..

VG - 15 timer siden

Donald Trump: – Det om atomvåpen er bare tull

FBI ransaket tidligere president Donald Trump sin eiendom i Florida, med mistanke om at han oppbevarte graderte dokumenter om atomvåpen i hjemmet sitt. Selv hevder Trump at det ikke er sant..

VG - 19 timer siden

MDG krever at Freya får leve – mener fiskeriministeren må på banen

Etter at det ble kjent at Fiskeridirektoratet vurderer å avlive Freya, krever MDG at myndighetene finner en løsning som innebærer at hvalrossen får leve..

VG - Igår: 07:59

Viggo Kristiansen: Ingen penger kan gjøre opp for 21 år i fengsel

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen uttaler seg i et intervju med Fædrelandsvennen om en mulig erstatningssak dersom han skulle bli frikjent..

VG - Igår: 21:04

Justisdepartementet vil offentliggjøre Trump-dokumenter

Det amerikanske justisdepartementet har bedt om å offentliggjøre ordren som førte til ransakingen av Mar-a-lago denne uken. Trump kan enda opp med svarteper, sier ekspert..

VG - Igår: 21:04

USAs justisminister: Vil offentliggjøre Trump-dokumenter

– Det var ikke en lett beslutning, sier Merrick Garland. Det amerikanske justisdepartementet har bedt om å offentliggjøre ordren som førte til ransakingen av Mar-a-lago denne uken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com