NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 12:46

NRK - 04 mai 21 kl. 13:39

Menneskerettigheter på G7-møte

Menneskerettigheter og trusler mot demokratiet er blant de viktigste sakene på andre dag med fysiske møter for representanter for G7-landene i London. Representanter fra USA, Canada, Frankrike, Tyskland, Italia, Japan og EU er til stede..
Les mer på NRK


Les mer om:
G7, London, USA, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menneskerettigheter, G7-møte
NRK - 04 mai 21 kl. 13:24

Fordømmer maktbruk i Colombia

FNs høykommissær for menneskerettigheter er sjokkert over politiets maktbruk mot demonstranter i Colombia. Ifølge Colombias ombudsmann for menneskerettigheter har 18 sivile og en politimann mistet livet under demonstrasjoner mot et forslag til skattereform, mens minst 846 personer, blant dem 306 sivile, er skadet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 03:42

Biden ringte Kinas president

USAs president Joe Biden har ringt Kinas president Xi Jinping, opplyser Det hvite hus. Biden tok blant annet opp handel og menneskerettigheter i Xinjiang og behandlingen av demokratiaktivister i Hongkong..

NRK - 10 mars 21 kl. 03:13

Biden innfører sanksjoner mot Iran

USAs president Joe Biden har innført sine første sanksjoner mot Iran. De er rettet mot to høytstående offiserer som er anklaget for å ha mishandlet fanger. Utenriksminister, Antony Blinken, sier de vil fortsette å straffe brudd på menneskerettigheter.

VG - 13 mars 21 kl. 10:39

KRONIKK2 LØRDAG: Hundre års korrupsjon

I første omgang handler en boikott av VM i Qatar 2022, om menneskerettigheter og forholdene til fremmedarbeidere. I andre omgang, og viktigere i det lange løp, handler en boikott om FIFA selv..

VG - 13 mars 21 kl. 10:39

Hundre års korrupsjon

I første omgang handler en boikott av VM i Qatar 2022, om menneskerettigheter og forholdene til fremmedarbeidere. I andre omgang, og viktigere i det lange løp, handler en boikott om FIFA selv..

Dagbladet - 20 mars 21 kl. 22:04

KrF-kjeft: - Hyklere

Mari Storstein er skuffet over at flertallet i Stortinget ikke stemte fram FN-konvensjonen om menneskerettigheter for funksjonshemmede..

VG - 24 mars 21 kl. 19:46

Norges Qatar-beskjed: «Menneskerettigheter - på og utenfor banen»

GIBRALTAR (VG) Landslagssjef Ståle Solbakken ankom sin første landskamp med en spesiell t-skjorte under blazeren sin..

NRK - 25 mars 21 kl. 21:24

– Kuppmakerne slipper for lett unna

Tom Andrews, FNs spesialrapportør for menneskerettigheter i Myanmar, mener omverdenen lar de militære kuppmakerne i Myanmar slippe altfor lett unna. Han etterlyser et krisemøte for å enes om en tøffere tone overfor kuppmakerne, skriver AFP..

VG - 26 mars 21 kl. 12:10

Ajer om Tysklands markering: – Godt å se at de følger etter

MARBELLA/OSLO (VG) Norges spillergruppe er glade for at Tyskland valgte å følge opp deres markering rundt menneskerettigheter..

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 19:04

Nederland vil følge Norges eksempel – varsler Qatar-protest

Det nederlandske fotballandslaget vil også melde seg på i kampen for bedre menneskerettigheter i Qatar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 10 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 15 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

Palmesus avlyser

Ein av Noregs største festivalar, Palmesus, avlyser. Beslutninga er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 15 minutter siden

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre forsinkelser.

NRK - 15 minutter siden

Film- og serieinsentivene øker

Regjeringen foreslår i revidert nasjonalbudsjett å øke potten i insentivordningen for film- og serieproduksjoner fra 68,6 millioner til 100 millioner kroner. Norsk filminstitutt vil lyse ut midlene i en ny søknadsrunde i 2021, opplyser Kulturdepartementet. I fjor ble hele potten gitt til storfilmen «MIssion: Impossible 8» med Tom Cruise i hovedrollen.

NRK - 30 minutter siden

Palmesus avlyses

Festivalen Palmesus avlyses. Beslutningen er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 30 minutter siden

Malakoff 2021 avlyst

Malakoff-festivalen på Nordfjordeid vert avlyst i år. Arrangøren har planar om å erstatte festivalen med ein nedskalert versjon. Dei som har kjøpt billett til årets festival får billetten overført til Malakoff 2022..

NRK - 30 minutter siden

Éin ny milliard til kultur

I det reviderte nasjonalbudsjettet foreslår regjeringa å forlenge dei mellombelse koronaordningane ut oktober. For kultursektoren betyr dette 950 millionar kroner i kompensasjon- og stimuleringsordningar..

NRK - 30 minutter siden

Var utestengt fra skolen

Den 19 år gamle gjerningsmannen var elev ved skolen i Kazan, men møtte ikke til avsluttende eksamener i våres og ble derfor utestengt fra skolen i april. Han karakteriseres som en stille og rolig elev, skriver avisa RBK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt