NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 23:02

NRK - 01 feb 23 kl. 10:09

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted. Han er fremdeles innlagt på sykehus og har ikke blitt avhørt ennå. Spesialenheten for politisaker etterforsker hendelsen, en person i politiet i Agder har status som mistenkt i etterforskningen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Agder Kjerstin Askholt, Kristiansand, Fædrelandsvennen, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, trusselsituasjonenvar , godt, håndtert
Klartale - 24 nov 22 kl. 07:00

Slik blir du ikke lurt på Black Friday

Forbrukertilsynet og Forbrukerrådet har gått sammen for å gi deg tips til Black Friday-handelen. Tipsene er for at folk ikke skal bli lurt.– Vi har valgt å gi tips fordi det er aktører på markedet som jukser med førprisene, sier Tomas Iversen.

Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

NRK - 15 nov 22 kl. 15:22

Kontrollkomiteen utsetter Ukraina-beslutning

Kontrollkomiteen på Stortinget utsetter beslutningen om behandlingen av hvordan regjeringen har håndtert anmodninger om sivil bistand under Ukraina-krigen. Det var ventet at komiteen skulle fatte en beslutning under møtet tirsdag ettermiddag om hvordan den skulle behandle Ukraina-saken. Men nå er beslutningen utsatt til torsdag, får NTB opplyst.

NRK - 24 mar 23 kl. 14:45

Lovbrudd i ny tilsynssak i Flekkefjord

Statsforvalteren har konkludert med lovbrudd og uforsvarlig behandling i en ny tilsynssak ved ortopedisk avdeling ved sykehuset i Flekkefjord. Saken er fra 2022, og omhandler en ortoped ansatt i Flekkefjord, som foretok en proteseoperasjon etter et lårbeinsbrudd. Pasienten måtte sendes til Oslo universitetssykehus for å opereres på nytt.

Klartale - 15 nov 22 kl. 13:35

Mange asylsøkere er lei av å vente

Mange har flyktet til Storbritannia de siste årene. Og mange av dem mangler fortsatt svar på asylsøknaden sin.Over ti tusen venter fortsatt på svar etter ett år.

NRK - 04 dec 22 kl. 17:47

Siktet etter trusselsituasjon i Klæbu er løslatt

Mannen som er siktet etter trusselsituasjonen i Klæbu lørdag, ble løslatt ved 13-tiden søndag, melder Nidaros. – Vi mener at hendelsen framsto situasjonsbetinget og mener at det ikke er gjentakelsesfare, sier jourhavende i Trøndelag politidistrikt, Aleksander Tokle, til avisen. Mannen er siktet for trusler.

NRK - 20 okt 22 kl. 10:23

PST orienterte for lukkede dører

På fylkestinget for Troms og Finnmark torsdag har PST orientert om trusselsituasjonen i fylket. Dette skjedde for lukkede dører i Vadsø. – Fylkestinget er selvfølgelig fri til å la seg orientere, og det er naturlig at det skjer i et lukka møte.

NRK - 31 okt 22 kl. 16:05

Politiet har kontroll på trusselsituasjon

Like etter klokken 16, opplyser politiet at de har kontroll på trusselsituasjonen i Norheimsund. Ingen skal ha blitt skadet..

NRK - 29 nov 22 kl. 11:39

Avhøres tirsdag etter skyting i Froland

Politiet avhører tirsdag mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et skudd med hagle i retning av der de tre fornærmede jobbet med en gravemaskin langs fv.

Klartale - 15 dec 22 kl. 12:45

Derfor viser vi bildene fra demonstrasjonen

I dag (torsdag) publiserer Klar Tale sterke bilder fra en demonstrasjon. Det er mer enn to måneder siden folk samlet seg utenfor den iranske ambassaden i Oslo. Den fredelige demonstrasjonen ble til kaos.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com