Klartale > Nyheter

Wednesday, 27 September, 18:16

Klartale - 06 jun 23 kl. 12:07

Mener det ikke er umiddelbar fare for atom-sikkerheten

Ukraina anklager Russland for å ha sprengt Kakhova-demningen. Russland anklager Ukraina for det samme. Vannet fra demningen forsyner kraftverket i Zaporizjzja med kjølevann. Viktig demning i Kherson er ødelagtDirektoratet for strålevern og atom-sikkerhet (DSA) følger nøye med. De mener det ikke er noen umiddelbar fare.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Russland, Kakhova, Ukraina, Zaporizjzja, Kherson, DSA, Astrid Liland, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Menerdet , ikkeer , umiddelbar, fare, for, atom-sikkerheten
Klartale - 27 jun 23 kl. 16:00

Isen du bør smake i sommer

– Jeg skjønner ingenting. Denne var jo god! sier Anders Stensland Olsen.

NRK - 14 mar 23 kl. 23:52

Objekt funnet ved Nord Stream-ledningene

Det er funnet et ukjent objekt rundt der Nord Stream-rørledningene ble utsatt for eksplosjoner i september, opplyser danske myndigheter tirsdag Det ble oppdaget store gasslekkasjer ved den danske øya Bornholm etter eksplosjonene ved Nord Stream 1 og 2 i september. Danske myndigheter har fått informasjon fra det russiske selskapet Gazprom, som eier gassledningene, om at det er funnet et mindre objekt ved Nord Stream 2. – De relevante myndighetene har bedømt at observasjonen ikke utgjør en umiddelbar sikkerhetsrisiko, og at det ikke finner noen umiddelbar fare for mennesker eller skipstrafikk i området.

Klartale - 14 feb 23 kl. 14:03

Er du singel? Dette er ekspertenes tips

Mange er single i Norge. Vi vet ganske lite om fenomenet, sier Marius Stavang. Stavang er psykolog og forsker ved universitetet NTNU.

NRK - 06 jun 23 kl. 06:33

Tass: Ødelagt demning utgjør ingen umiddelbar fare for Zaporizjzja-kraftverket

Det er foreløpig ingen «kritisk fare» for atomkraftverket i Zaporizjzja som følge av at den viktige Kakhovka-demningen er ødelagt, ifølge russiske medier. Det statlige nyhetsbyrået Tass siterer en tjenesteperson fra separatistmyndighetene i Zaporizjzja på at det ikke er noen fare. Demningen som er ødelagt, rommet Kakhovka-reservoaret, som forsyner kraftverket med vann til kjøling.

NRK - 25 feb 23 kl. 20:11

Brann ved verneverdige trehus i Kragerø – har spredt seg til nabobygg

Det brenner i en butikk som ligger ved verneverdige trehus i Kragerø sentrum. Nødetatene er på stedet. Det er tett trehusbebyggelse i området og politiet bekrefter overfor NRK at brannen har spredt seg til nabobygg.

Klartale - 18 sep 23 kl. 16:00

Fare for styrtregn og lyn i Sør-Norge

Det er ventet dårlig vær i store deler av Sør-Norge mandag. Meteorologene har sendt ut gult farevarsel. Det er fare for både lyn, regn, flom og jordskred.

NRK - 21 mar 23 kl. 13:22

SMK: TikTok-forbud får umiddelbar virkning

Statsministerens kontor melder at forbudet mot TikTok på tjenestetelefoner får umiddelbar virkning for statsråder, statssekretærer og politiske rådgivere..

NRK - 10 jun 23 kl. 16:38

Nye vansker for Sunak – nok et konservativt parlamentsmedlem trekker seg

Den konservative britiske politikeren Nigel Adams trekker seg med umiddelbar virkning fra Parlamentet. Han er den tredje på kort tid. Fredag ble et aldri så lite politisk jordskjelv utløst i Storbritannia, da tidligere statsminister Boris Johnson gikk av som parlamentariker.

NRK - 18 jul 23 kl. 11:38

Espresso House-kaffebar pålagt umiddelbar stenging

Mattilsynets inspektører konkluderte med at bruddene ved Espresso House i Parkveien i Oslo var så grove at kaffebaren ble stengt med umiddelbar virkning. Under Mattilsynets inspeksjon av Espresso House i Parkveien den 6. juni ble det avdekket mugg flere steder, 19 grader i kjøledisken der det oppbevares mat, gjennomgående dårlig renhold og manglende rutiner for håndvask, skriver Dagens Næringsliv.

Klartale - Igår: 08:33

Nesten halvparten mener at hun ikke kan bli statsminister igjen

Undersøkelsen er gjort av InFact for kanalen P4. Den ble gjort dagen etter at Erna Solberg snakket til pressen i forrige uke. Hun snakket Sindre Finnes handel med aksjer.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Nå snur årstiden – høstferien kan bringe årets første snø

Starten av høstferien byr nemlig på det som bli årets siste varme helg. Det sier Meteorologisk institutt. – Helgen er en flott mulighet til å komme seg ut å nyte de siste varme temperaturene, sier Eldbjørg Moxnes til nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 5 timer siden

Erna Solberg har fått én uke på seg til å svare

Erna Solberg er leder for partiet Høyre. De siste ukene har mange snakket om Solberg. Årsaken er hennes mann Sindre Finnes.

Klartale - 5 timer siden

Nå tar det dobbelt så lang tid å selge nye biler

Finn.no sier det tar dobbelt så lang tid å selge nye biler nå, kontra før. Det tar 20 dager å selge biler som er fem år eller eldre.

Klartale - 6 timer siden

Sverige dobler straff

Sverige har hatt problemer med kriminalitet de siste årene. De siste månedene har det blitt verre.Gunnar Strömmer sier de er nødt til å gjøre noe for å snu utviklingen.

Klartale - 6 timer siden

Halvparten av studentene har fortsatt digital undervisning

En av fem sier de har digital undervisning ofte. Til sammen 55,1 prosent sier de har det ofte eller av og til. Det skriver nettsiden Khrono.

Klartale - 7 timer siden

Armenere flykter fra området

Styrker fra Aserbajdsjan og Armenia kjemper mot hverandre. Begge landene vil ha kontroll over området Nagorno-Karabakh. Området er egentlig en del av Aserbajdsjan og er på størrelse med Østfold fylke.

Klartale - 8 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.

Klartale - 8 timer siden

Tordenvær skaper trøbbel for trafikken

På Bergen lufthavn Flesland er flere avganger utsatt. Det samme gjelder ankomst, ifølge kanalen NRK.Togene på Jærbanen mellom Sandnes og Stavanger er stengt.

Klartale - 9 timer siden

Mer enn 100 døde etter brann i bryllup

Bryllupet var i distriktet Al-Hamdaniya i Irak. Flere kommer til å dø, tror myndighetene. Bryllupet var kristent.

Klartale - 9 timer siden

Nasa har begynt å studere prøver fra asteroide

Romkapselen Osiris-Rex er kommet tilbake på jorda, etter en lang reise. Den har vært på asteroiden Bennu. Søndag landet kapselen på jorda.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com