NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:51

NRK - 31 aug. 18 kl. 07:55

Mener Frp brøt valgløfte om jobb

Leder i justiskomiteen på Stortinget, Lene Vågslid (Ap), mener Frp bryter løftet om at alle som fullfører Politihøgskolen skal få jobb. Tall NRK har hentet inn viser at det kun er 9 av 577 uteksaminerte studenter i år som har fått fast jobb..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stortinget, Vågslid, Frp, Politihøgskolen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mener, Frp, brøt, valgløfteom , jobb
NRK - 10 april 19 kl. 06:22

Ordførere med felles valgløfte

Alle landets ordførere har gitt et felles valgløfte om å oppføre seg anstendig i valgkampen. Løftet innebærer å si nei til hets, mobbing, trakassering, skjellsord og personangrep..

Dagbladet - 03 des. 18 kl. 05:58

Oppfyller valgløftet: Mexicos president selger flyet sitt

Mexicos nyslåtte president oppfylte et valgløfte på dag to i embetet da han besluttet å legge ut flyet som følger med jobben, på auksjon..

Aftenposten - 19 okt. 20 kl. 22:19

Her bryter Trump et valgløfte. Han har imidlertid holdt flere enn du kanskje tror.

Kullgruvene skulle gjenåpnes, allianser brytes, helse- og skattevesenet omorganiseres. Hvilke valgløfter har Trump holdt?.

Aftenposten - 17 sep. 20 kl. 06:47

Sp-profil vil ikke ha valgløfte om billigere bensin

Senterpartiets Kjersti Toppe kaster en brannfakkel inn i partiets klimadebatt: Sp kan ikke gå til valg på et løfte om å bruke store summer på billigere bensin..

Dagbladet - 16 juli 19 kl. 06:00

EU gravlegger greske valgløfter

Kyriakos Mitsotakis var så vidt innsatt som ny statsminister i Hellas før EU avlyste mesteparten av hans valgløfter..

Aftenposten - 17 aug. 19 kl. 18:51

Oslo Frps absolutte krav før landsstyremøtet: staten og kommunene må betale mer – bilistene mindre

En Frp-vennlig løsning på bompengekrisen må til for å løfte partiet i hovedstaden, mener Oslo Frp. Søndagens landsstyremøte vil drøfte hvor smertegrensen går for fortsatt regjeringsdeltagelse..

Aftenposten - 01 des. 20 kl. 19:30

Store Frp-gjennomslag i budsjettforhandlingene. Men partiet brukte lang tid på å drøfte sluttresultatet.

Store kutt i alkoholavgiftene. Mer til pensjonistene. Det er noe av det Frp har oppnådd i forhandlingene med regjeringspartiene.

P4 - 08 juni 18 kl. 05:12

Canada legaliserer marihuana

Til høsten blir det lovlig å både bruke og selge marihuana i Canada. Et klart flertall i Senatet vedtok et lovforslag om statskontrollert salg og bruk for personer over 18 år i natt, norsk tid. Legalisering av marihuana var også et valgløfte fra statsminister Justin Trudeau, som under valgkampen i 2015 innrømmet at han selv har brukt rusmiddelet fem, seks ganger sammen med venner.

Dagbladet - 09 sep. 18 kl. 19:38

«Norske» Ebba valgte bort luksus­livet - kan bli valgets dronning

Partileder for Kristdemokraterna, Ebba Busch Thor, har gjort seg bemerket i den svenske valgkampen. I april kom hun med et noe uvanlig valgløfte..

Dagbladet - 09 sep. 18 kl. 19:38

«Norske» Ebba valgte bort luksus­livet - satte fyr på valget

Partileder for Kristdemokraterna, Ebba Busch Thor, har gjort seg bemerket i den svenske valgkampen. I april kom hun med et noe uvanlig valgløfte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 10 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 15 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 15 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..

NRK - 45 minutter siden

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen.

NRK - 30 minutter siden

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politihelikopter på staden

Politihelikopter er i Fredrikstad der fleire ungdommar skal ha gått til angrep på politiet..

NRK - 30 minutter siden

Gut tatt inn til arresten

Ein gut i Kristiansand har oppført seg ufint i sentrum. Han skal vera rusa og kranglete. Han har blitt tatt inn til arresten etter politilova og vil bli meldt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt