NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 21:27

NRK - 16 jul 22 kl. 06:59

Meldinger om kraftig eksplosjon i Odesa

Det har kommet flere meldinger om en kraftig eksplosjon etter et mulig rakettangrep i Odesa. Ukrainas hær sier sivil infrastruktur er truffet. Havnebyen ligger ved bredden av Svartehavet nær grensa til Moldova og er en viktig frihavn i sør for Ukraina. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Odesa, Svartehavet, Moldova, Ukraina, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingerom , kraftig, eksplosjoni , Odesa
NRK - 08 jun 22 kl. 17:18

Odesa: Vil ikke rydde havnen for miner

Det er ikke aktuelt å rydde havnen rundt Odesa for å åpne for eksport av korn ut fra Ukraina, sa havnebyens myndigheter onsdag. De frykter russiske angrep. – Øyeblikket vi frigjør tilgangen til havnen i Odesa vil den russiske flåten være der, sier talsperson Serhij Bratsjuk for myndighetene i Odesa.

NRK - 19 aug 22 kl. 12:41

FN-sjefen besøker Odesa

FNs generalsekretær António Guterres reiser videre på sitt besøk i Ukraina, hvor han fredag drar til den ukrainske havnebyen Odesa. Torsdag var FN-sjefen i Lviv der han møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj og den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. De drøftet atomkraftverket Zaporizjzja, tiltak for å trappe ned krigen og en fortgang i eksporten av korn fra hittil blokkerte ukrainske havner ved Svartehavet.

NRK - 02 maj 22 kl. 19:15

Nytt rakettangrep mot Odesa

Havnebyen Odesa sør i Ukraina har blitt rammet av et nytt russisk missilangrep mandag, opplyser lokale myndigheter. Et kraftig smell kunne høres i byen, etterfulgt av en røyksky som steg til værs, melder blant andre Guardian mandag kveld. Odesas guvernør Maksym Martsjenko skriver på meldingsappen Telegram at det er døde og sårede.

NRK - 06 jun 22 kl. 17:38

Tysk minister besøker Odesa

Tysklands kulturminister Claudia Roth ankom mandag den ukrainske svartehavsbyen Odesa på et to dager langt besøk. – Vi ønsker å vise hvordan kulturen er under angrep, sa Roth ved ankomsten. Odesa har vært mål for en rekke russiske artilleriangrep siden krigen startet.

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Russisk rakettangrep mot Odesa

Dei russiske rakettane har treft to bustadbygg og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Russiske rakettar har treft bustadblokker i Odesa

Dei russiske rakettane har treft to bustadblokker og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Ukraina: Fem døde etter rakettar trefte bustadblokker i Odesa

Russiske rakettane har treft to bustadblokker og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Ifølgje Ukrainas presidentstabssjef Andriy Yermak, skal fem personar vere drepne og 18 skal vere skada, skriv Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 02 maj 22 kl. 20:43

Tenåring skal være drept i angrep på Odesa

En gutt i tenårene skal ha blitt drept da havnebyen Odesa sør i Ukraina ble rammet av et nytt russisk missilangrep mandag Det opplyser lokale myndigheter. Byrådet i Odesa skriver på meldingstjenesten Telegram at et russisk missil traff en boligblokk i byen og at en 15 år gammel gutt ble drept..

NRK - 01 jul 22 kl. 05:59

Ukraina: 14 drept og 30 skadet i rakettangrep mot bolig blokk

Tapsattallene etter et rakettangrepet mot en boligblokk i Odesa natt til fredag har økt fra 10 til 14 døde. I tillegg skal 30 personer være skadet ifølge lokale nødetaters oppdatering på Telegram. Sju mennesker er reddet fra ruinene, blant dem tre barn.

NRK - 01 jul 22 kl. 05:59

Ukraina: 14 drept og 30 skadet i rakettangrep mot boligblokk

Tapsantallene etter et rakettangrepet mot en boligblokk i Odesa natt til fredag har økt fra 10 til 14 døde. I tillegg skal 30 personer være skadet ifølge lokale nødetaters oppdatering på Telegram. Sju mennesker er reddet fra ruinene, blant dem tre barn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 45 minutter siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 1 time siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 1 time siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 1 time siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 2 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 1 time siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 2 timer siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com