NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 17:00

NRK - 16 jul 22 kl. 06:59

Meldinger om kraftig eksplosjon i Odesa

Det har kommet flere meldinger om en kraftig eksplosjon etter et mulig rakettangrep i Odesa. Ukrainas hær sier sivil infrastruktur er truffet. Havnebyen ligger ved bredden av Svartehavet nær grensa til Moldova og er en viktig frihavn i sør for Ukraina. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Odesa, Svartehavet, Moldova, Ukraina, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingerom , kraftig, eksplosjoni , Odesa
NRK - 08 jun 22 kl. 17:18

Odesa: Vil ikke rydde havnen for miner

Det er ikke aktuelt å rydde havnen rundt Odesa for å åpne for eksport av korn ut fra Ukraina, sa havnebyens myndigheter onsdag. De frykter russiske angrep. – Øyeblikket vi frigjør tilgangen til havnen i Odesa vil den russiske flåten være der, sier talsperson Serhij Bratsjuk for myndighetene i Odesa.

NRK - 19 aug 22 kl. 12:41

FN-sjefen besøker Odesa

FNs generalsekretær António Guterres reiser videre på sitt besøk i Ukraina, hvor han fredag drar til den ukrainske havnebyen Odesa. Torsdag var FN-sjefen i Lviv der han møtte den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj og den tyrkiske presidenten Recep Tayyip Erdogan. De drøftet atomkraftverket Zaporizjzja, tiltak for å trappe ned krigen og en fortgang i eksporten av korn fra hittil blokkerte ukrainske havner ved Svartehavet.

NRK - 02 maj 22 kl. 19:15

Nytt rakettangrep mot Odesa

Havnebyen Odesa sør i Ukraina har blitt rammet av et nytt russisk missilangrep mandag, opplyser lokale myndigheter. Et kraftig smell kunne høres i byen, etterfulgt av en røyksky som steg til værs, melder blant andre Guardian mandag kveld. Odesas guvernør Maksym Martsjenko skriver på meldingsappen Telegram at det er døde og sårede.

NRK - 06 jun 22 kl. 17:38

Tysk minister besøker Odesa

Tysklands kulturminister Claudia Roth ankom mandag den ukrainske svartehavsbyen Odesa på et to dager langt besøk. – Vi ønsker å vise hvordan kulturen er under angrep, sa Roth ved ankomsten. Odesa har vært mål for en rekke russiske artilleriangrep siden krigen startet.

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Russisk rakettangrep mot Odesa

Dei russiske rakettane har treft to bustadbygg og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Russiske rakettar har treft bustadblokker i Odesa

Dei russiske rakettane har treft to bustadblokker og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 23 apr 22 kl. 15:50

Ukraina: Fem døde etter rakettar trefte bustadblokker i Odesa

Russiske rakettane har treft to bustadblokker og ein militærbase i Odesa, seier ukrainsk militær ifølgje nyheitsbyrået Reuters. Ifølgje Ukrainas presidentstabssjef Andriy Yermak, skal fem personar vere drepne og 18 skal vere skada, skriv Reuters. Odesa er Ukrainas tredje største by med om lag éin million innbyggjarar..

NRK - 02 maj 22 kl. 20:43

Tenåring skal være drept i angrep på Odesa

En gutt i tenårene skal ha blitt drept da havnebyen Odesa sør i Ukraina ble rammet av et nytt russisk missilangrep mandag Det opplyser lokale myndigheter. Byrådet i Odesa skriver på meldingstjenesten Telegram at et russisk missil traff en boligblokk i byen og at en 15 år gammel gutt ble drept..

NRK - 01 jul 22 kl. 05:59

Ukraina: 14 drept og 30 skadet i rakettangrep mot bolig blokk

Tapsattallene etter et rakettangrepet mot en boligblokk i Odesa natt til fredag har økt fra 10 til 14 døde. I tillegg skal 30 personer være skadet ifølge lokale nødetaters oppdatering på Telegram. Sju mennesker er reddet fra ruinene, blant dem tre barn.

NRK - 01 jul 22 kl. 05:59

Ukraina: 14 drept og 30 skadet i rakettangrep mot boligblokk

Tapsantallene etter et rakettangrepet mot en boligblokk i Odesa natt til fredag har økt fra 10 til 14 døde. I tillegg skal 30 personer være skadet ifølge lokale nødetaters oppdatering på Telegram. Sju mennesker er reddet fra ruinene, blant dem tre barn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Musk ikke lenger verdens rikeste

Forretningsmannen Elon Musk er ikke lenger verdens rikeste man, viser årets liste fra magasinet Forbes. Musk må i år se seg forbigått av franskmannen Bernard Arnault som eier motehuset Louis Vutiton..

NRK - 15 minutter siden

TV 2: Salmonella trolig fra importert produkt

Mattilsynet mener de har kommet nærmere kilden for det pågående salmonella-utbruddet i Norge. – Vi tror smittekilden er et utenlandsk næringsmiddel som er vanlig, har ganske kort holdbarhet og distribueres over hele landet, sier Catherine Signe Svindland, seniorrådgiver i seksjon biologisk mattrygghet til TV 2. 58 personer er så langt smittet i utbruddet..

NRK - 15 minutter siden

Har sendt varsel mot psykiater

Forfatter Hilde Rød-Larsen overleverte onsdag et varsel til Statsforvalteren mot psykiateren som hun har anklaget for grenseoverskridende opptreden, melder TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Tysk sikkerhetstjeneste: Høyreekstrem bevegelse vokser

Av de mistenkte i den tyske politiaksjonen mot et nettverk av høyreekstreme, skal flere være tilknyttet den såkalte Reichsbürger-bevegelsen. Bevegelsen aksepterer ikke den tyske føderasjonen og er tilknyttet flere nynazistiske grupperinger. Lederen for den tyske sikkerhetstjenesten sier onsdag ifølge Reuters at bevegelsen har vokst betydelig det siste året.

NRK - 45 minutter siden

McKinsey opphever taushetsplikt for Telenor

Dagbladet meldte tidligere i ettermiddag at McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister. Dette er ikke riktig. I en oppdatert melding skriver avisen at dette kun omfatter kunden Telenor, slik TV 2 meldte tidligere i dag.

NRK - 45 minutter siden

Vaksinekoordinator ble hedret av Støre

Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström sørget for at Norge ble inkludert i EUs innkjøpsordning av koronavaksine. Onsdag ble han hedret for innsatsen. – Richard Bergström og Sverige fortjener en stor takk fra Norge for at vi fikk tilgang til vaksiner mot covid-19 og dermed en vei ut av pandemien.

NRK - 45 minutter siden

McKinsey opphever taushetsplikten

McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister, melder Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Fylkesnes klager på skattekrav

Tidligere denne uken var det klart at SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes fikk skattesmell på 477.000 kroner, i forbindelse med pendlerboligsaken. Han leide ut boliger samtidig som han fikk gratis pendlerbolig i Oslo, på skattebetalernes regning.

NRK - 1 time siden

Selvmordsangrep mot politistasjon i Indonesia

En politimann er drept og ti andre personer er såret i et selvmordsangrep mot en politistasjon i den indonesiske byen Bandung, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen antas å ha tilhørt den ytterliggående islamistgruppa Jamaah Ansharut Daulah (JAD). Han har tidligere sittet fire år i fengsel for innblanding i et bombeangrep i 2017, men ble løslatt i september 2021.

NRK - 1 time siden

Putin: «Spesialoperasjonen» kan bli langvarig

Russlands president Vladimir Putin sier den såkalte «spesialoperasjonen» i Ukraina kan bli langvarig. Ifølge Putin er 150.000 mobiliserte russere utplassert i Ukraina.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com