Dagbladet > Utenriks

Tuesday, 16 July, 16:52

Dagbladet - 29 aug 23 kl. 23:59

Meldinger om droneangrep

Russland skal ha skutt ned flere droner - og fire fly skal ha blitt skadd - etter et angrep tirsdag kveld..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingerom , droneangrep
Klartale - 16 jun 23 kl. 13:30

57 meldinger til barnevernet er forsvunnet

Bergen kommune holdt en presse-konferanse mandag forrige uke. Kommunen hadde oppdaget en teknisk feil. Feilen gjorde at bekymrings-meldinger til barnevernet forsvant.

NRK - 05 jun 23 kl. 01:37

Kraftverk i Belgorod rammet av drone

Et droneangrep forårsaket mandag morgen brann i et kraftverk i den russiske grenseregionen Belgorod, ifølge russiske myndigheter. Belgorod-guvernør Vjatsjeslav Gladkov skriver på Telegram at årsaken til brannen antas å være et droneangrep. Belgorod ligger sørvest i Russland og grenser til Kharkiv fylke nordøst i Ukraina.

NRK - 02 aug 23 kl. 05:37

Eksplosjoner i Kyiv og Odesa etter droneangrep

Det ble meldt om eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv natt til onsdag, og i Odesa forrsaket droneangrep branner i havna. Militret i Ukraina og Kyivs ordfrer Vitalij Klitsjko meldte om hendelsene i Kyiv i 2-tida. Iflge ordfreren, via appen Telegram, er det meldt om at rester av en drone har falt ned i bydelen Solomianskij, srvest for sentrum.

NRK - 22 aug 23 kl. 17:52

Ukrainske medier: Sabotører står bak droneangrep på baser dypt inne i Russland

Ukrainske sabotører som opererer dypt inne i Russland, står bak den siste tidas droneangrep, ifølge ukrainske medier. Den ukrainske avisa Pravda skriver at to russiske bombefly er ødelagt og to andre skadd i angrepene. Både Pravda og nettavisen NV skriver at en gruppe ukrainske sabotører står bak angrepet.

NRK - 31 jan 24 kl. 09:08

Sivile drept i droneangrep i Donetsk

Minst to sivile er drept i et ukrainsk droneangrep mot russiskokkuperte Donetsk, sier en russisk-innsatt ordføreren i området. – To sivile ble drept og en ble såret som følge av et ukrainsk droneangrep mot veien mellom Gorlivka og Donetsk, skriver Ivan Prikhodko på Telegram. Han er ordfører i russisk-okkuperte Gorlivka.

NRK - 29 aug 23 kl. 23:42

Droneangrep mot flyplass vest i Russland

Det er tirsdag kveld meldinger om et droneangrep mot flyplassen i Pskov vest i Russland. Videoer i russiske medier viser eksplosjoner og røyk, ifølge Reuters. Flyplassen er både militær og sivil.

NRK - 05 okt 23 kl. 14:50

Mange drept i angrep på militøærleir, ifølge syriske medier

Mange syrere er drept, både sivile og soldater, i et droneangrep mot en militærskole i Homs-provinsen, melder syriske medier. Syriske myndigheter anklager militante grupper med internasjonal støtte for å stå bak angrepet, som skal ha skjedd midt under en eksamensseremoni. Tallet på drepte og sårede spriker.

NRK - 24 maj 23 kl. 09:13

Guvernør: Flere droneangrep i Belgorod-området

Det har vært en rekke droneangrep mot den russiske regionen Belgorod natt til tirsdag, opplyser den lokale guvernøren. – Det har ikke vært rolig i natt, det har vært et stort antall droneangrep. Men luftforsvarssystemet har tatt seg av de fleste av dem, skriver Belgorod-guvernør Vjatsjeslav Gladkov i sosiale medier tirsdag morgen.

NRK - 03 jul 23 kl. 18:02

To drept i russiske droneangrep i Ukraina

Minst to mennesker har mistet livet og nitten andre er såret i et russisk droneangrep mot byen Sumy i Nord-Ukraina, ifølge lokale myndigheter. En offentlig bygning og to boligbygg fikk skader da fire droner traff byen mandag, opplyser Sumys regionale administrasjon på appen Telegram. Bilder fra åstedet, publisert av Ukrainas statlige nødetat, viser flere ødelagte bygninger og redningsarbeidere som jobber for å slukke en brann.

NRK - 11 aug 23 kl. 10:27

Luftrommet over flyplass i Moskva stengt etter antatt droneangrep

Flyginger til og fra Vnukovo flyplass i Moskva ble i en periode stengt fredag på grunn av et antatt droneangrep. – På grunn av sikkerhetshensyn ble noen av flyene omdirigert til andre flyplasser i Moskva, heter det i en uttalelse fra flyplassen. I løpet av de siste ukene har det vært en rekke droneangrep i områder rundt hovedstaden, og Russland hevder at Ukraina står bak disse..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 04 apr 24 kl. 14:00

Nordmann døde etter afterski

En 25 år gammel nordmann døde i en ulykke i landsbyen St. Anton am Arlberg i Østerrike natt til onsdag. Utestedet han var på før han døde, bekrefter overfor Dagbladet at de samarbeider med politiet..

Dagbladet - 03 apr 24 kl. 21:59

Russere advares: «Søk ly raskt»

Tirsdag gjennomførte Ukraina sitt mest langtrekkende angrep mot Russland noensinne. Nå blir russere over 2000 kilometer unna frontlinjen advart..

Dagbladet - 03 apr 24 kl. 19:54

Zakariya Rahali (29) pågrepet i Marokko

Norskmarokkanske Zakariya Rahali (29) har vært internasjonalt etterlyst av norsk politi siden 2017. Nå er han siktet for drapsforsøk i Marokko..

Dagbladet - 03 apr 24 kl. 19:10

Falskt jagerfly til ingen nytte

Det russiske forsvaret saboterte for seg selv i et forsøk på å lure Ukraina, ifølge britisk etterretning..

Dagbladet - 03 apr 24 kl. 03:54

Sjokkerte familien til drapsoffer

Tidligere president Donald Trump hevder han snakket med familien til drapsofferet Ruby Garcia (25). - Nei, han snakket ikke med oss, sier familien..

Dagbladet - 02 apr 24 kl. 19:35

Slik lurer de Putins sensur

Dagbladet - 02 apr 24 kl. 19:22

Prest (63) gift med jente (12)

En prest i Ghana har mottatt massiv kritikk etter å ha giftet seg med sin barnebrud på lørdag..

Dagbladet - 02 apr 24 kl. 10:36

Barn drept i skoleskyting

Tre barn ble alvorlig skadd i skyting på en grunnskole i Vanda i Finland. Ett av barna døde. En 12-åring er pågrepet..

Dagbladet - 02 apr 24 kl. 10:55

- Vi er knust

Hjelpearbeidere fra flere nasjonaliteter er drept i et angrep sentralt på Gazastripen..

Dagbladet - 02 apr 24 kl. 10:36

Tre barn skadd

Tre barn er skadd i skyting på en grunnskole i Vanda i Finland. En 12-åring er ifølge politiet pågrepet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com