NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 03:10

NRK - 14 feb 24 kl. 08:25

Meldinger om angrep mot russisk landingsskip

Ukrainske sjødroner skal ha skal ha truffet og skadet et stort russisk landingsskip utenfor den okkuperte Krim-halvøya, melder den ukrainske avisen Ukrajinska Pravda onsdag. Avisen har publisert flere videoer som viser røyk stige opp fra havet utenfor den sørlige kysten av Krim, samt helikoptre som flyr over vannet. Hverken Russland eller Ukraina har så langt kommentert opplysningene, men det russiske nyhetsbyrået RIA melder at Russland har ødelagt seks ukrainske droner over Svartehavet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Krim, Ukrajinska Pravda, Russland, Ukraina, RIA, Svartehavet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingerom , angrepmot , russisk, landingsskip
NRK - 14 feb 24 kl. 08:38

Ukraina hevder å ha senket russisk landingsskip

Det ukrainske militæret hevder å ha senket det store russiske landingsskipet Cæsar Kunikov utenfor Krim-halvøya i Svartehavet, melder Reuters. Russland har så langt ikke kommentert opplysningene..

NRK - 27 mar 24 kl. 13:02

Hevder at en tredel av russiske krigsskip i Svartehavet er ødelagt

Ukrainske styrker har greid å senke eller ødelegge en tredel av alle russiske krigsskip i Svartehavet. Det hevder talsmann for den ukrainske marinen, Dmytro Pletentsjuk. Lørdag kveld ble det russiske landingsskipet Kostjantyn Olsjanskij, som lå i dokk ved havnen i Sevastopol, rammet.

NRK - 21 feb 24 kl. 16:21

Amerikansk krigsskip på vei inn mot Harstad

Onsdag ettermiddag slepes krigsskipet USS «Gunston Hall» (LSD-44), eid av den amerikanske marinen, mot Harstad sentrum. Skipet skal være med i øvelsen Steadfast Defender, som er oppkjøringen til den store Nato-øvelsen Nordic Respons. USS «Gunston Hall» er et amfibisk landingsskip, og er 186 meter langt..

Klartale - 15 jan 24 kl. 06:04

Hva skjer om Russland vinner krigen i Ukraina?

– Det hadde vært en tragedie om Putin vinner. Ikke bare for Ukraina, men også for oss, sa Nato-sjef Jens Stoltenberg sent i fjor.Land i forsvars-samarbeidet Nato hjelper Ukraina med våpen og utstyr.

NRK - 18 jan 24 kl. 03:49

USA har gjennomført nye angrep mot Houthi-mål i Jemen

USA gjennomførte onsdag en ny runde med angrep mot Houthi-mål i Jemen. Det er det fjerde angrepet mot houthi-mål på en knapp uke. CBS News får opplyst at angrepene var rettet mot anlegg der det pågikk forberedelser for nye angrep.

NRK - 29 dec 23 kl. 18:17

Biden: Følger nøye med etter russisk missil passerte polsk luftrom

USAs president Joe Biden følger nøye med på meldinger om at en russisk missil passerte polsk luftrom fredag, sa Det hvite hus i en uttalelse. I morgentimene fredag kom det meldinger om at en russisk rakett trolig hadde passert gjennom polsk luftrom, ifølge en polsk general. Biden sa at Russlands siste «missilbombardement» mot Ukraina er «en sterk påminnelse til verden om at etter nesten to år av denne ødeleggende krigen, forblir Putins mål uendret».

NRK - 26 dec 23 kl. 11:56

Zelenskyj takknemlig etter angrep mot russisk skip

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier han er takknemlig etter luftangrepet mot et russisk fartøy natt til tirsdag. Et russisk landingsfartøy ble skadet i ukrainsk angrep mot havnebyen Feodosia på Krim-halvøya. Ukraina sier skipet «Novotsjerkassk» ble ødelagt, Russland har bekreftet at det ble skadet.

NRK - 09 feb 24 kl. 10:59

Russland og Ukraina beskylder hverandre for droneangrep

Russland og Ukraina avfyrte i alt 35 droner mot hverandre natt til fredag, uttaler de to landenes militære myndigheter. I alt 19 ukrainske droner ble skutt ned over fire forskjellige regioner i Russland og Svartehavet i løpet av natten, ifølge det russiske forsvarsdepartementet. Samtidig sier Ukraina at de skjøt ned 10 av 16 russiske droner.

NRK - 24 dec 23 kl. 11:33

Fire drept i russisk angrep mot Kherson

Minst fire personer er drept og ytterligere ni såret det siste døgnet som følge av russiske angrep mot den ukrainske byen Kherson, sier myndighetene. Fra lørdag til søndag morgen avfyrte russiske styrker 71 granater mot Kherson, og traff sentrum, boligområder, helse- og utdanningsinstitusjoner og kritisk infrastruktur, skriver Kherson-guvernør Oleksandr Prokudin på Telegram. – Som følge av russisk aggresjon ble fire mennesker drept og ni andre ble såret, inkludert et barn, skriver han.

NRK - 06 jan 24 kl. 17:10

11 skal være drept etter et russisk angrep i øst-ukrainske Potrovsk

11 personer skal være drept i et russisk missil-angrep mot byen Pokrovsk, øst i Ukraina. Fem av de døde skal være barn. Det bekrefter guvernør Vadym Filashkin for Donetsk-regionen i en melding på Telegram lørdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 1 time siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 1 time siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 1 time siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 2 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Mistenker at Oslo-brann var påsatt

Politiet i Oslo melder at de har tatt ned sperringene rundt eneboligen på Hauketo som brant lørdag kveld. Brannvesenet jobber fortsatt med etterslukking, men veien forbi er åpnet igjen. Politiet undersøker om brannen kan være påsatt – En hypotese er at brannen er påsatt, skriver politiet i en melding til pressen..

NRK - 3 timer siden

Tunisias kystvakt har hentet opp døde migranter fra sjøen

Tunisias kystvakt hentet lørdag opp likene av fire migranter fra sjøen utenfor landets kyst. Nasjonalgarden opplyser at kystvakten i en separat aksjon plukket opp 52 migranter i live. Ni menneskesmuglere ble pågrepet, og båtene de befant seg i, ble beslaglagt.

NRK - 2 timer siden

Ti personer i slåsskamp i Drammen

Politiet rykket sent lørdag kveld ut til Bragernes torg i Drammen etter melding om et slagsmål mellom ti personer utenfor Old Irish Pub En person skal ha blitt slått bevisstløs og politi og ambulanse er på stedet, ifølge politiet i Sør-Øst..

NRK - 3 timer siden

Telenor-problemene er løst

Telenor hadde problemer med mobilnettet i store deler av landet lørdag kveld. Feilen ble rettet litt før midnatt. Problemene rammet blant annet mobildatanettet og dukket opp ved 20-tiden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com