NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:25

NRK - 03 apr 24 kl. 01:52

Melding om person i sjøen i Oslo

Nødetatene har rykket ut etter melding om en person i vannet på Sjursøya i Oslo. – Det gjennomføres søk i området, opplyser politiet i Oslo i en melding til pressen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sjursøya, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom person i , sjøeni , Oslo
NRK - 05 dec 23 kl. 06:04

Rekordår for norsk sjømateksport: – Kommer til å ende på over 170 milliarder kroner

Allerede før midten av november ble årsrekorden for eksport av norsk sjømat slått. Hittil i 2023 har Norge tjent 158,2 milliarder kroner på sjømateksporten. I november alene ble det eksportert sjømat for 16,7 milliarder kroner, skriver Norges sjømatråd i en pressemelding.

NRK - 20 dec 23 kl. 14:58

Sjøfolk kan nekte å seile grunnet farlig situasjon rundt Rødehavet

Sjøfartsdirektoratet, Sjøoffisersforbundet, Sjømannsforbundet, Maskinistforbundet og Norges rederiforbund hadde i dag et avklaringsmøte rundt spørsmål om fratredelsesrett for sjøfolk, skriver Sjøfartsdirektoratet i en pressemelding onsdag ettermiddag. Det betyr at de kan gå av skipet før avreise, eller i første havn etter at de ble kjent med forholdet. Kommunikasjonsdirektør Dag Inge Aarhus i Sjøfartsdirektoratet sier møtet omhandlet alle sjøfolk på norskregistrerte skip.

NRK - 21 mar 24 kl. 17:36

Slik kan et nytt sjøbad i Bjørvika bli

Tre arkitektkontorer har på oppdrag fra Oslo badstuforening laget skisser til hvordan et nytt sjøbad på Sukkerbiten i Bjørvika i Oslo kan se ut. – Vi jobber nå med et forprosjekt, der vi utforsker foreningens mulighet for å bygge og drive det flytende sjøbadet på Sukkerbiten, forteller generalsekretær i Oslo Badstuforening, Ragna Marie Fjeld. Byrådet sa etter valget i 2023 at de vil bygge et flytende, oppvarmet basseng med sjøvann på Sukkerbiten, lik det som finnes i Helsinki i Finland.

NRK - 21 nov 23 kl. 14:46

Avslutter søket i forbindelse med redningsaksjon i Øygarden

Nødetater rykket tirsdag ettermiddag ut til Ågotnes i Øygarden, etter melding om en kvinne som hadde vært i sjøen. Det var lenge uklare omstendigheter i forbindelse med hendelsen. Politiet satte i gang en redningsaksjon, etter eventuelle andre personer i sjøen.

NRK - 06 feb 24 kl. 01:01

Anmeldt for å ha ringt inn falsk melding til politiet

To menn ble mandag kveld anmeldt for å ha ringt inn falsk melding til politiet, etter at politiet rykket ut etter melding om et slagsmål i Sandefjord. Politiet fikk ved 23-tiden en anonym melding om slagsmål utenfor en butikk i Sandefjord. Men da politiet ankom butikken var det ingen personer på stedet.

NRK - 26 nov 23 kl. 08:09

Sjømatnæringen tjener milliarder på svak krone

Sjømatrådet anslår at 12 milliarder kroner årets verdivekst i sjømatnæringen skyldes en svakere norsk krone. Fra januar til oktober i år økte verdien på norsk sjømat som selges til utlandet, med 18 milliarder kroner til totalt 141,5 milliarder kroner. Der er rekordmye, melder E24.

NRK - 24 jan 24 kl. 16:40

Sjåfør kjørte 16 timer og 28 minutter uten pause

I en kontroll på Berkåk i dag, ble det stanset en sjåfør som hadde kjørt 16 timer og 28 minutter uten godkjent pause. Etter dette hadde han kun seks timer døgnhvile i etterkant. Ifølge Vegvesenet brukte sjåføren to sjåførkort slik at det skulle se ut som det var to sjåfører som byttet på å kjøre.

NRK - 11 jan 24 kl. 08:38

Melding om mulig angrep mot skip utenfor Oman

Det britiske sjøfartsdirektoratet har fått inn en melding om at uautoriserte personer har tatt seg om bord på et skip utenfor Oman. Den første meldingen dreide seg om en hendelse 50 nautiske mil fra Sohar i Oman, sier sjøfartsdirektoratet (UKMTO). Neste melding var at uautoriserte personer hadde tatt seg om bord på et skip i samme område.

NRK - 07 apr 24 kl. 00:27

Stor utrykning etter melding om smell

Nødetatene rykket natt til søndag ut med store styrker til Bislett i Oslo etter melding om smell fra en leilighet. Første melding til politiet gikk ut på at det hadde vært en eksplosjon. – Mye tyder på at det ikke er like alvorlig som innledende melding om eksplosjon i en leilighet.

NRK - 01 dec 23 kl. 14:09

Noreg og EU einige om nye EØS-midler og sjømatavtale

Forhandlarane frå Noreg og EU har blitt einige om ein ny periode med EØS-midler, skriv Utanriksdepartementet i ei pressemelding. Totalt skal dei tre EØS/EFTA-landa Noreg, Island og Liechtenstein bidra med over 38,2 milliardar norske kroner (3,268 milliardar euro), over ein periode på sju år til dei 15 minst velståande medlemslanda i EU. Noregs andel er på 97 prosent, som tilsvarer over 37,1 milliard kroner, medan Island og Liechtenstein bidrar med resten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..

NRK - 2 timer siden

Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine

Både Israel og Jordan har gjenåpnet luftrommene sine etter den iranske angrepsbølgen. I Israel har farevarselet for angrep blitt opphevet. Israels luftrom har vært åpent igjen siden klokken 6.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com