NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:16

NRK - 17 mai 21 kl. 21:17

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Eidsfjord, Politiet, Nordland, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , lyngbrann
NRK - 30 april 21 kl. 11:14

Lyngbrann nær barnehage

Ifølge 110 Vest skal det vera ein barnehage 300 meter unna lyngbrannen på Austevoll. Brannvesenet skal ikkje ha kontroll på flammane og får hjelp av ein ambulansebåt som sløkkjer frå sjøen ved Makkhamn på Hundvåkøy. Ifølge politiet ser det ut til at barnehagen skal gå klar av flammane.

NRK - 30 april 21 kl. 13:20

Har kontroll på lyngbrann

Brannmannskapa har fått kontroll på lyngbrannen på Hundvåko på Austevoll. Ein barnehage låg i nærleiken, men vart aldri evakuert. Det vil likevel brenna nokre timar til, men mannskap på staden skal passa på at det ikkje blussar opp eller spreier seg..

NRK - 06 mai 21 kl. 11:01

Brann i Sunnfjord

Det er meldt om gras- og lyngbrann i Vevring i Sunnfjord. Brannvesen er på staden. Det brenn i eit skogsfelt med fare for spreiing vidare i terrenget.

NRK - 12 mars 21 kl. 11:26

Undersøker melding om dødsfall

Legemiddelverket og FHI har fått melding om ett dødsfall etter vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i Innlandet, skriver de i en pressemelding. FHI har ikke konkludert med at det er en sammenheng mellom vaksinen og det uventede dødsfallet. De skal nå gjøre en grunding vurdering..

VG - 12 mars 21 kl. 12:02

Legemiddelverket undersøker melding om dødsfall etter vaksinering

Legemiddelverket og FHI har fått melding om ett dødsfall etter vaksinering med AstraZeneca-vaksinen i Innlandet..

NRK - 13 mars 21 kl. 17:41

Rykker ut til melding om slåsskamp

Politiet i Grimstad er på vei til kjøpesenter etter melding om at flere er involvert i et slagsmål..

Dagbladet - 30 mars 21 kl. 21:33

Twitter-melding går viralt

Den amerikanske forsvarskommandoen med ansvar for USAs strategiske styrker, la nylig ut en Twitter-melding litt utenom det vanlige..

NRK - 29 april 21 kl. 12:18

Rykket etter melding om skytevåpen

Oslo-politiet rykket til Toftes gate etter å ha fått melding om en trusselsituasjon i en blokk, hvor et skytevåpen skal ha vært involvert. De skriver på Twitter at begge parter er under kontroll, og at ingen er fysisk skadd..

NRK - 13 mai 21 kl. 22:45

Flere småbranner etter lynnedslag

Det er registrert flere hundre lynnedslag på østlandet torsdag kveld. Ved Herre i Bamble i Telemark rykket politi og brann ut etter melding om kraftige flammer i skogen ved Gårdem, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Ved Lier i Drammen fikk politiet melding om røykutvikling i et bolighus som viste seg å skyldes et lynnedslag.

NRK - 14 mai 21 kl. 14:37

Melding om brann på Sletteløkka

Nødetatene er på vei til Sletteløkka i Oslo, på melding om brann. Det skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Stormakter diskuterer Libya

Representanter fra Libyas midlertidige regjering møter i dag USA, Frankrike, og Egypts utenriksministere i Berlin. De skal diskutere krisen i det krigsherjede landet som skal avholde valg i slutten av året. Samtalene har støtte fra FN..

NRK - 15 minutter siden

Centerpartiet dropper lovforslag

Centerpartiet i Sverige dropper sitt krav om å frigjøre prisene på husleien. Det skriver avisen Dagens Nyheter. Forslaget som Centerpartiet nå dropper, er det forslaget som fikk Vänsterpartiet, Moderaterna, Kristdemokraterna, og Sverigedemokraterna til å stemme for mistillitsforslaget mot statsminister Stefan Löfven..

NRK - 15 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 15 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 30 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 30 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 45 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 45 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 1 time siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 1 time siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt