NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 10:54

NRK - 03 dec 22 kl. 18:21

Melding om knivstikking i Oslo

Politiet er på vei til Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket. Det er ikke bekreftet skadeomfang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jernbanetorget, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , knivstikkingi , Oslo
Klartale - 06 sep 22 kl. 08:15

To alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Oslo-politiet fikk melding om knivstikking klokka 16.42 mandag ettermiddag. Det skjedde på Furuset T-banestasjon.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:25

Én til sykehus etter mulig knivstikking på Stovner

Store styrker fra Oslo-politiet er tirsdag formiddag på Stovner etter melding om mulig knivstikking. – Det er to skadde på stedet, men vi vet ikke noe om skadeomfanget eller hvordan de er blitt skadd. Det er derfor vi sier at dette er en mulig knivstikking, forteller operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæther til NTB.

Klartale - 4 timer siden

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

NRK - 05 okt 22 kl. 22:13

Mann skadet etter melding om knivstikking i Oslo

Politiet i Oslo fikk melding om knivstikking på Skullerud klokken 22.02. – Meldingen var at en person er knivstukket i en leilighet.

NRK - 10 aug 23 kl. 21:46

Knivstikking i leilighet på Stovner i Oslo

Politiet er på Stovner i Oslo etter melding om en knivstikking i en leilighet. Det melder Oslo-politiet på X/Twitter. – Politiet har kontroll på begge parter.

NRK - 12 sep 23 kl. 21:08

22-åring tiltalt for drapsforsøk etter knivstikking på Lambertseter i Oslo

En 22 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk etter en knivstikking på Lambertseter i Oslo i fjor. Neste uke må mannen møte i Oslo tingrett. Det var natt til tirsdag 22.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:24

Melding om mulig knivstikking på Stovner

Politiet er på Stovner i Oslo med store styrker etter melding om en mulig knivstikking, melder OPS Politiet Oslo på Twitter..

Aftenposten - 05 sep 22 kl. 16:57

Melding om knivstikking på T-banestasjon i Oslo: – Fremstår alvorlig

Politiet sier de har fått melding om en knivstikking på Furuset T-banestasjon i Oslo..

NRK - 03 mar 23 kl. 23:44

Melding om knivstikking i Oslo

– Vi har rykket ut til en melding om knivstikking like ved Birkelunden. Vi har kontakt med en fornærmet part som har skader i en skulder, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 07 maj 23 kl. 15:09

Politiet rykker ut til melding om knivstikking på Grønland i Oslo

Politiet er på plass i området Olafiagangen i forbindelse med en mulig voldshendelse. Patruljene på stedet jobber med å få klarhet i om noe har skjedd. – Vi fikk inn en melding om mulig knivstikking, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Har ikke fått kontakt med siktede etter dobbeldrap

Politiet har hittil ikke vært i kontakt med personen som er siktet for dobbeltdrapet i Vågsbygd. – Vi har ikke noe informasjon på nåværende tidspunkt som tilsier at det er fare for publikum, men det kan vi ikke si for sikkert, sier politiinspektør Cecilie Pedersen. Personen som er siktet, er etterlyst internasjonalt.

NRK - 10 minutter siden

Har ikke fått kontakt med siktede etter Kristiansand-drap

Politiet har hittil ikke vært i kontakt med personen som er siktet for dobbeltdrapet i Vågsbygd. – Vi har ikke noe informasjon på nåværende tidspunkt som tilsier at det er fare for publikum, men det kan vi ikke si for sikkert, sier politiinspektør Cecilie Pedersen. Personen som er siktet er etterlyst internasjonalt, men politiet utelukker ikke at det er andre eller flere gjerningspersoner..

NRK - 15 minutter siden

Soldaten Travis King er tilbake i USA

Den amerikanske soldaten Travis King, som løp over grensen til Nord-Korea i juli, befinner seg på amerikansk jord, skriver CNN. Kanalen får opplysningen bekreftet av en tjenesteperson i forsvarsdepartementet. Onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at 23-åringen skulle utvises fra landet.

NRK - 15 minutter siden

Person omkom i lastebilulykke i Trøndelag

En mann i 50-årene mistet livet i en betongbil ved Kyrkseterøra i Trøndelag etter å ha kjørt ut av veien. Det melder politiet i Trøndelag på X..

NRK - 45 minutter siden

Minst sju utenforstående drept i skytinger i Sverige

I løpet av det siste året er minst sju personer uten tilknytning til noe kriminellt miljø, drept i skytinger i Sverige. Det viser en gjennomgang som SVT har gjort. I tillegg til de sju som er drept de siste året.

NRK - 45 minutter siden

Skattemeldingene til Erna Solberg og Sindre Finnes er vist fram

Skattemeldingene til Erna Solberg og ektemannen Sindre Finnes ble torsdag vist fram til pressen som har bedt om innsyn i dem. Den tidligere Høyre-lederen og ektemannen lot torsdag medier få se på skattemeldingene deres i perioden da hun var statsminister, fra 2013 til 2021. Solberg har tidligere anslått at ektemannen Sindre Finnes har tjent 1,8 millioner på kjøp og salg av aksjer mens hun var statsminister.

NRK - 1 time siden

Stortinget vil ha full gjennomgang av økonomiregelverket

– Tillit kan ikke bare være et ord i festtaler. Vi ser at det er behov for å gå igjennom hele regelverket, sier stortingspresident Masud Gharahkhani. Han sier Stortinget vil ha en bred gjennomgang av alle retningslinjer knyttet til politikeres økonomiske interesser og ordninger.

NRK - 1 time siden

Aftonbladet: To pågrepet etter eksplosjon

To personer er pågrepet av politiet i etter eksplosjonen i Uppsala i natt. Det melder Aftonbladet. En 25 år gammel kvinne ble drept i eksplosjonen som skjedde klokken 03.

NRK - 1 time siden

Sikta for Jonas-drapet har ikkje planar om å snakke med politiet

Ein 28 år gammal mann som er sikta for drapet på Jonas Aarseth Henriksen, har ingen konkrete planar om å stille til avhøyr, opplyser advokatane hans Thomas Randby og Ellen Tvedten Jorem. Mannen nektar for å ha hatt noko med drapet å gjere. Mannen er varetektsfengsla med full isolasjon og medieforbod..

NRK - 1 time siden

Tenåring angrep lærere og elever med kniv i Spania

Angrepet skjedde i Jerez, sør i landet. Det melder Reuters. Hvor mange som er rammet er ikke klart..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com