NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 04:41

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig trafikkulykke på Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt. – En person i bilen. Og det virker å være en singelulykke, skriver politiet på Twitter.
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Fosen, Twitter, Adresseavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meldingom , alvorlig, trafikkulykke, Fosen
NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig trafikkulykke i Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Alvorlig trafikkulykke på Fosen – veien stengt

Politiet i Trøndelag melder søndag klokken 21.10 om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. – Det virker å være en singelulykke, med en person i bilen, men vi undersøker om flere kan være involvert, sier operasjonsleder Svein Erik Wagnild til NRK.

NRK - 10 okt 22 kl. 17:03

Fosen-dommen: Syv ministre må svare Stortinget

I alt syv statsråder i Jonas Gahrs Støres regjering må denne uken møte på Stortinget for å svare på spørsmål om Høyesteretts dom om vindkraftutbygging på Fosen i Trøndelag. Det er stortingsrepresentanter fra Sosialistisk venstreparti (SV) som har levert spørsmålene som skal besvares i Stortingets spørretime onsdag (ekstern lenke). Tirsdag er det ett år siden siden Høyesterett avsa en enstemmig dom, som slo fast at vedtaket om å gi konsesjon til utbyggingen av vindkraftverkene på Fosen, var brudd på samenes menneskerettigheter.

NRK - 30 nov 22 kl. 22:41

Alvorlig trafikkulykke på E6

Det er kommet en melding om en trafikkulykke på E6 ved Ulvsvågskaret. Brannvesenet er på stedet. Salten brann bekrefter til NRK at det skal være snakk om en alvorlig ulykke.

VG - 23 nov 22 kl. 13:18

Torstein (25) døde i trafikkulykke på Fosen

Det var 25 år gamle Torstein Selemani Valen som omkom i en bilulykke på Fosen i Trøndelag søndag..

NRK - 10 okt 22 kl. 10:33

Presser regjeringen om Fosen-vindmøller

Vindmøllene på Fosen står fortsatt, ett år etter høyesterettsdommen som sier at konsesjonen er ulovlig. SV krever nå svar fra fire statsråder i Stortinget, melder NTB. – Det er et pågående menneskerettsbrudd, det er svært alvorlig, sier Lars Haltbrekken (SV), som sitter i energi- og miljøkomiteen på Stortinget.

NRK - 22 nov 22 kl. 09:21

Melding om alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik

Politiet i Innlandet har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik. Det er snakk om en frontkollisjon mellom lastebil og personbil. Vegen er stengt..

NRK - 22 nov 22 kl. 12:42

Melding om alvorlig trafikkulykke i Heim

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke i Heim. En person er påkjørt. – Uvisst skadeomfang foreløpig, skriver politiet.

NRK - 05 aug 22 kl. 20:32

E6 i Mosjøen stengt etter alvorlig trafikkulykke

En alvorlig trafikkulykke har funnet sted på E6 i Mosjøen, om lag 5 km sør for Trofors. To biler og tre personer er involvert. Det er 90 sone på veien, som nå er stengt.

NRK - 22 nov 22 kl. 09:21

Alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik

Politiet i Innlandet har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke ved Gjøvik. Det er snakk om en frontkollisjon mellom lastebil og personbil. – Det er snakk om en svært alvorlig ulykke i 80-sona, sier operasjonsleder hos politiet i Innlandet, Frode Øvreås til NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Nord-Korea viste fram atomvåpen

Nord-Korea viste fram interkontinentale ballistiske missiler under en militærparade i hovedstaden Pyongyang. Det ble også vist fram taktiske atomvåpen. Det bekrefter statskontrollerte nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

NRK - 1 time siden

14 lik funnet i nedsunket lastebil i Mexico

Likene etter 14 mennesker ble funnet i en lastebil som var nedsunket i en kanal i den nordlige grensestaten Nuevo Leon, opplyser mexicanske myndigheter. Det ble funnet fem guatemalanske pass på likene. Ifølge det regionale sivilforsvaret var det ti menn, tre kvinner og ett barn som ble funnet døde.

NRK - 2 timer siden

Over 15.000 bekreftet døde etter jordskjelvet

Minst 15.000 mennesker har så langt mistet livet i jordskjelvet som rammet Tyrkia og Syria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Rekordomsetning for matbutikkene på svenskegrensa

Både Nordby Supermarket og Maximat hadde historisk høy omsetning den siste uka etter at de norske matvarebutikkene satte opp prisene. – Vi omsatte for 20–30 prosent mer enn samme uke i 2019. Det er snakk om mange, mange millioner kroner i økt omsetning, sier butikkansvarlig Patrik Zäll på Nordby Supermarket til Sarpsborg Arbeiderblad.

NRK - 3 timer siden

Erkjenner skyld etter skyting i matbutikk

3 personer ble skutt og drept på en Walmart-butikk i El Paso i 2019. En 24 år gammel mann erkjenner straffskyld og at det var et rasistisk motivert angrep. Byen El Paso ligger i den amerikanske delstaten Texas og grenser til Mexico.

NRK - 3 timer siden

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda

Riksvei 7 er stengt over Hardangervidda på grunn av uvær. Dette gjelder samtlige kjøretøy, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter. Ny vurdering vil bli gjort klokka 10 på torsdag.

NRK - 4 timer siden

Twitter har problemer

Mikrobloggtjenesten Twitter opplever natt til torsdag problemer. Flere brukere sliter med å få tilgang til tjenesten. Twitter skriver i en uttalelse at de er klar over problemene og at de jobber med feilretting, skriver Reuters..

NRK - 4 timer siden

Takplater fra skole i Lakselv flyr

Brannvesenet i Finnmark har rykket ut til Lakselv ungdomsskole etter meldinger om at løse gjenstander kommer flygende rundt skolen. – Det er takplater som har blåst av skolen. Det er snakk om 70 til 100 kvadratmeter, sier vaktleder Kjartan Lunøe ved 110-sentralen i Finnmark til NTB.

NRK - 4 timer siden

Flere kutter ut Disney+

De siste tre månedene av 2022 så Walt Disney Cos strømmetjeneste sitt første fall i abonnenter. Årsaken er at folk vil spare penger. I siste kvartal falt andelen Disney+-abonnenter med 1 prosent til 168,1 millioner kunder, sammenlignet med de tre månedene før.

NRK - 5 timer siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com