NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 16:01

NRK - 29 dec 22 kl. 07:42

Melder om missilangrep mot Kyiv og Kharkiv

Styresmaktene i Ukraina melder om nye missilangrep torsdag morgon. Ordførarane i Kyiv og Kharkiv melder begge om eksplosjonar i sine byar, ifølge Reuters. Skadeomfanget er så langt ukjent. Oleksij Arestovytsj, som er rådgivar til den ukrainske presidenten sitt kontor, hevdar i eit innlegg på Facebook at 100 russiske missil er på veg mot Ukraina. Han skriv vidare at flyalarmen har gått over heile landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ukraina, Kyiv, Kharkiv, Reuters, Arestovytsj, Facebook

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Melderom , missilangrepmot , Kyivog , Kharkiv
NRK - 31 okt 22 kl. 08:30

Omfattende russiske angrep mot Kyiv og Kharkiv

Ukrainske myndigheter melder om massive russiske angrep på kritisk infrastruktur i Kyiv, Kharkiv og andre byer. Deler av den ukrainske hovedstaden Kyiv var mandag morgen uten strøm og vann som følge av angrepene, opplyser ordfører Vitalij Klitsjko. Myndighetene har også meldt om mulige strømbrudd i byene Kharkiv og Zaporizjzja som følge av nye russiske angrep.

NRK - 30 jun 24 kl. 23:52

Russiske angrep mot Kyiv og Kharkiv

Russland angrep Ukrainas to største byer søndag. Rakettfragmenter falt på en boligblokk i Kyiv, mens minst en ble drept i et angrep mot et postkontor i Kharkiv. En person ble drept og ni andre, deriblant et spedbarn, ble såret i et russisk angrep på postkontoret i Kharkiv søndag, opplyser lokale myndigheter.

NRK - 31 dec 23 kl. 02:28

Russiske rakett- og droneangrep mot Kyiv og Kharkiv

Minst 26 personer er såret i et russisk rakettangrep mot Kharkiv, ifølge lokale myndigheter. I Kyiv er luftvernet aktivert for å slå ned et droneangrep. Ordfører Ihor Terekhov i Kharkiv, Ukrainas nest største by, opplyste natt til søndag at en boligbygning i sentrum av byen ble truffet.

NRK - 02 jan 24 kl. 10:53

Minst fire personer drept i rakettangrep mot Ukraina

Til sammen er minst fire personer drept og 92 såret i russiske rakettangrep mot Kyiv og Kharkiv, sier ukrainske myndigheter. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj opplyste om tallet på drepte og sårede etter et storstilt russisk angrep mot landet tirsdag. Guvernør Oleh Synjehubov i Kharkiv-regionen sier at én person ble drept og 41 såret i et angrep mot sentrum av Kharkiv by.

NRK - 10 feb 23 kl. 07:16

Flyalarmen går i store deler av Ukraina – russiske angrep mot flere regioner

Russiske luftangrep har rammet Kharkiv nordøst i Ukraina og Zaporizjzja i sør. I store deler av Ukraina går gikk flyalarmen fredag morgen, samtidig som Russland har trappet opp angrepene både nord og sør i landet. Natt til fredag ble strømforsyningen i deler av byen Kharkiv slått ut som følge av angrepene, ifølge lokale myndigheter.

Klartale - 23 feb 23 kl. 06:10

Russlands angrep kom som et sjokk

– Her bodde vi. Ukrainske Tamara Tonkonozhenko holder mobilen med strak arm. Hun viser et bilde.

NRK - 31 okt 22 kl. 07:10

Meldinger om eksplosjoner og strømbrudd i Kyiv

Mandag morgen er det meldt om flere eksplosjoner i Ukrainas hovedstad Kyiv. Meldingene kommer blant annet fra nyhetsbyråene Reuters og AFP. Avisen Kyiv Independent skriver på Twitter at det skal være meldt om sju eller åtte eksplosjoner.

NRK - 13 okt 22 kl. 22:39

Bombeangrep mot Kharkiv-regionen torsdag kveld

Russisk bombeangrep skal ha truffet og ødelagt viktig offentlig infrastruktur i Kharkiv-regionen torsdag kveld, ifølge fylkesguvernøren Oleh Synjehubov. Det kan være årsaken til strømbrudd i området, skriver The Kyiv Independent. Det skal også ha vært et angrep i Kholodnohirskyi-distriktet i Kharkiv, men det er så langt ikke meldt om personskader.

NRK - 31 dec 23 kl. 03:59

Nytt droneangrep mot Kharkiv

Russland startet et nytt droneangrep mot den ukrainske byen Kharkiv natt til søndag, få timer etter et tidligere angrep mot byen, der 26 mennesker ble såret. Det opplyser ordfører i Kharkiv, Ihor Terekhov på meldingstjenesten Telegram. Ifølge ordføreren skal nattens angrep ha skadet flere bygninger i Kharkiv sentrum.

NRK - 02 jan 24 kl. 05:21

Meldingar om russisk missilangrep frå bombefly

Tidleg tysdag morgon melder det ukrainske luftforsvaret om pågåande missilangrep frå 16 strategiske Tu-95MS-bombefly. Rakettar skal mellom anna gå i retning Kyiv, Vinnytsia og Kharkiv. Luftforsvaret melder også at dei skal ha avverja 35 droneangrep natt til tysdag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Skadet syklist i alpinanlegg

Nødetatene er på vei til et alpinanlegg i Drammen etter melding om en skadet syklist, melder politiet. Mannen i 30 årene skal ha skadet seg i forbindelse med downhill sykling i alpinanlegget. Han er ved bevissthet, og luftambulanse er på vei for å hente ut.

NRK - 15 minutter siden

Alvorleg trafikkulukke i Samnanger

Klokka 15.35 vart det meldt om trafikkulukke mellom ein bil og ein motorsykkel med to personar ved Bygdavegen/fv. 49 Reistadvika i Årland i Samnanger.

NRK - 30 minutter siden

21 personer døde i hetebølge i Marokko

21 personer skal ha dødd det siste døgnet som følge av hetebølge i den marokkanske byen Beni Mallal, det skriver AFP som viser til landets helsemyndigheter. Fra mandag til onsdag skal det ha vært varmt i Marokko. Temperaturene skal ha nådd 48 grader på det varmeste flere steder i landet, ifølge det meteorologiske departementet i landet..

NRK - 45 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 30 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 1 time siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 1 time siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 1 time siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com