NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 18:52

NRK - 11 maj 22 kl. 11:52

Melder om kraftig trafikkvekst - Widerøe kjøper to nye fly

Widerøe melder om at antall reisende i april i år, er over tilsvarende måned før pandemien. – Vi er utrolig fornøyde over å være tilbake etter pandemien, sier Adm.Dir i Widerøe Stein Nilsen i ei pressemelding. Nøkkeltall fra Widerøe viser at trafikken i april er 11% høyere enn i april 2019. Som følge av trafikkveksten utvider nå Widerøe flåten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Adm, Widerøe Stein Nilsen, Widerøe, Dash, q400, CO2, Nilsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Melderom , kraftig, trafikkvekst, Widerøe, kjøperto , nye, fly
NRK - 26 jun 22 kl. 20:52

Widerøe gir ikke lenger ombooking ved innstilte avganger

Widerøe-kunder som får flyavgangen sin innstilt, vil ikke lenger få ombooking eller alternativ transport. De får heller ikke dekket mat og overnatting. Kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe, sier til Bergens Tidende at Widerøe-kunder nå kun har rett på refusjon av flybilletten.

NRK - 25 jun 22 kl. 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flyginger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet. – Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser.

NRK - 19 jun 22 kl. 11:09

Widerøe kansellerer fire flygninger

Widerøe kansellerer fire flygninger søndag som en konsekvens av den pågående streiken blant flyteknikere. – Vi har fire tekniske kanselleringer i dag, sier Widerøes kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll til Dagbladet. Årsaken er at de mangler folk og at ting dermed tar lenger tid en normalt.

Klartale - 21 jun 22 kl. 14:45

Widerøe har avlyst 30 avganger

30 avganger er innstilt. Det opplyser Widerøe til kanalen NRK.– Dette lager utfordringer for passasjerene våre, det er vi smertelig klar over.

NRK - 23 jun 22 kl. 09:34

Widerøe avbryter reiser med mellomlandinger for barn som reiser åleine

Frå torsdag har flyselskapet Widerøe sett seg nøydd til å avbryta flyreiser for barn åleine og har ei flyging med ei eller fleire mellomlandingar. Det opplyser kommunikasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli til NRK. Selskapet har tatt kontakt med foreldra.

NRK - 23 jun 22 kl. 09:34

Widerøe avbryt reiser med mellomlandingar for barn som reiser åleine

Frå torsdag har flyselskapet Widerøe sett seg nøydd til å avbryta flyreiser for barn åleine og har ei flyging med ei eller fleire mellomlandingar. Det opplyser kommunikasjonssjef i Widerøe, Catharina Solli til NRK. Selskapet har tatt kontakt med foreldra.

Klartale - 21 jun 22 kl. 08:53

Flystreiken fortsetter

Flyteknikere streiker. Mandag ble det kjent at flyruter til Nice og London var kansellert. Rutene er med flyselskapet Norwegian.

NRK - 27 jun 22 kl. 18:14

Widerøe gjenopptar begrenset flyvning på kortbanenettet

I løpet av mandag ettermiddag og kveld vil Widerøe prøve å få gjennomført enkelte flyvninger fordelt på fylker, melder flyselskapet. – Målsettingen er at disse flyvningene skal gjennomføres som planlagt, men ber om forståelse for at vi kan måtte endre dette dersom vi skulle få ytterligere tekniske utfordringer i løpet av ettermiddagen og kvelden, sier kommunikasjonsdirektør i Widerøe Silje Brandvoll. Oversikten over flyene som går finner man her..

NRK - 23 mar 22 kl. 09:23

SAS og Widerøe vil ikke bygge ut flyplasser av elflytilsyn

SAS og Widerøe mener elfly og naturhensyn taler mot utbygging av flyplasser i Norge. – En av fordelene med elektrifiseringen av norsk luftfart er at vi kan bruke eksisterende infrastruktur og dermed kan spare miljøet for store naturinngripende tiltak, sier Silje Brandvoll, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Widerøe..

NRK - 21 jun 22 kl. 14:55

Streik rammer 10 % av Widerøes avganger

Flyteknikerstreiken rammer 10 prosent av Widerøes avganger, opplyser selskapet til NRK. Widerøe har om lag 400 avganger daglig. Hittil i dag har selskapet 38 kansellerte flyvninger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 15 minutter siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 30 minutter siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.

NRK - 1 time siden

Nord Stream 2 lekker ikke lenger

Gassrørledningen Nord Stream 2 lekker ikke lenger under Østersjøen. Det har nå oppstått likevekt mellom trykket fra gassen og fra vannet, sier talsperson for selskapet, Ulrich Lissek, til nyhetsbyrået AFP. Det er altså fortsatt gass i ledningen..

NRK - 1 time siden

Kystvakten patruljerer rundt olje- og gassinstallasjoner

Regjeringen har skjerpet beredskapen i Norge og Forsvaret viser økt tilstedeværelse ved norsk infrastruktur for olje og gass. Kystvaktens fartøy patruljerer nå med økt årvåkenhet i nærhet til olje- og gassinstallasjoner både langs kysten og til havs. Det melder Kystvakten på Twitter..

NRK - 1 time siden

Barn blant de drepte nær Kupiansk

22 sivile, inkludert ti barn, ble funnet døde etter et artilleriangrep utført av russiske styrker på en konvoy med biler nær byen Kupiansk øst i Ukraina. Det melder Kharkiv-regionens påtalemakt ifølge CNN..

NRK - 1 time siden

Jordskjelv i Japan

Et jordskjelv med styrke 5.6 har rammet Kyushu, den tredje største av de fire japanske hovedøyene i Japan, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Hevder kastet president planlegger motoffensiv

Burkina Fasos nye, selverklærte militære leder, Ibrahim Traore sier at president Paul-Henri Damiba planlegger å slå tilbake etter at Traoer tok makten ved et militærkupp. Det går frem av en uttalelse på statlig TV i det afrikanske landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com