NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 12:03

NRK - 11 maj 22 kl. 11:52

Melder om kraftig trafikkvekst - Widerøe kjøper to nye fly

Widerøe melder om at antall reisende i april i år, er over tilsvarende måned før pandemien. – Vi er utrolig fornøyde over å være tilbake etter pandemien, sier Adm.Dir i Widerøe Stein Nilsen i ei pressemelding. Nøkkeltall fra Widerøe viser at trafikken i april er 11% høyere enn i april 2019. Som følge av trafikkveksten utvider nå Widerøe flåten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Adm, Widerøe Stein Nilsen, Widerøe, Dash, q400, CO2, Nilsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Melderom , kraftig, trafikkvekst, Widerøe, kjøperto , nye, fly
Klartale - 06 jul 23 kl. 10:41

Hva betyr kjøpet for deg?

– Dette er en stor dag, sa Svein Harald Øygard torsdag. Han er styreleder i flyselskapet Norwegian. De kjøper flyselskapet Widerøe.

NRK - 03 maj 23 kl. 09:30

Svak april for Widerøe – økte billettpriser fører til lav etterspørsel

Kraftig forverrede rammebetingelser gir en svak april for Widerøe, skriver Widerøe i en pressemelding. Antall passasjerer som fløy med Widerøe i april 2023 er ned 13,7 prosent sammenlignet med samme periode i 2022. Dette gjelder ikke bare for Widerøe, men for flybilletter generelt, skriver de.

NRK - 26 jun 22 kl. 20:52

Widerøe gir ikke lenger ombooking ved innstilte avganger

Widerøe-kunder som får flyavgangen sin innstilt, vil ikke lenger få ombooking eller alternativ transport. De får heller ikke dekket mat og overnatting. Kommunikasjonssjef Catharina Solli i Widerøe, sier til Bergens Tidende at Widerøe-kunder nå kun har rett på refusjon av flybilletten.

NRK - 15 jun 23 kl. 12:47

SAS står fast på Freia-boikott

Flyselskapet SAS gjør ikke som konkurrentene Norwegian og Widerøe. De velger å stå fast på sin Freia-boikott. Det skriver E24.

NRK - 25 jun 22 kl. 12:30

Flyteknikerstreiken: Widerøe stanser sine flyginger på kortbanenettet i dag

Widerøe opplyser til NTB at de lørdag vil foreta en kontrollert nedstengning av kortbanenettet. Kortbanenettet er rutene til minste flyene til flyselskapet. – Det gjør vi for å ivareta passasjerene våre, og for få flyene tilbake til sine tekniske baser.

NRK - 05 dec 22 kl. 09:33

Widerøe: – Vi forbereder oss på en tøff vinter

Widerøe hadde litt fullere fly i november i år sammenlignet med i fjor. Samtidig er flyselskapet klare på at det tilbys for mange seter på innenriksmarkedet. – Til tross for en bedring i november, er markedet fremdeles svakt.

NRK - 13 jan 23 kl. 10:10

Nesten 7.000 Widerøekanseleringar i fjor

Nesten 7.000 Widerøeflyvinger blei kansellerte i fjor, viser tal frå Widerøe. Det er 2.

NRK - 13 jan 23 kl. 10:10

Nesten 7000 Widerøekanseleringar i fjor

Nesten 7000 Widerøeflyvinger blei kansellerte i fjor, viser tal frå Widerøe. Det er 2500 fleire kanselleringar enn førre normalår i 2019. Teknikarstreiken og ringverknadar av pandemien er nokre av årsakene, men også dårleg vêr har skylda for mange av kanselleringane.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:52

Alle piler peker oppover for Widerøe

Januar i år ble markant bedre for flyselskapet Widerøe enn januar i fjor som var sterkt preget av pandemien. Selskapet fløy flere passasjerer, hadde passasjerer i flere av flyenes seter og tjente mer per passasjerkilometer i januar i fjor. Også tolvmånedersveksten er solid, viser den siste trafikkrapporten til Widerøe.

NRK - 12 feb 23 kl. 18:41

Tre fly truffet av lynet i Tromsø

Tre fly har blitt truffet av lynet i ettermiddag, under innflygning til Tromsø lufthavn. Ett fra Norwegian, og to fra Widerøe. Både Widerøes flight fra Bergen-Tromsø, fra Stokmarknes-Tromsø og Norwegians flight fra Oslo-Tromsø ble rammet av lynnedslagene under innflygning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 1 time siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 1 time siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 2 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 8 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.

NRK - 2 timer siden

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.

NRK - 3 timer siden

Bil kjørte på elg og havnet på taket

En bil har kjørt på en elg i Melhus lørdag morgen. Bilen havnet på taket etter ulykken, og føreren har kommet seg ut av kjøretøyet, opplyser politiet. Elgen har stukket til skogs, og viltnemnda er varslet..

NRK - 3 timer siden

Aftonbladet: Skudd mot bolig i Sollentuna

En mann har avfyrt skudd mot inngangen til en bolig i Sollentuna nord for Stockholm, men ingen er skadd, ifølge Aftonbladet. Ifølge avisens opplysninger skal vitner ha sett en mistenkt skytter forlate stedet i en taxi. Politiet har satt i gang en etterforskning, men ingen er pågrepet, skriver Aftonbladet..

NRK - 4 timer siden

Flere pågrepet i narkotikasak

To menn ble pågrepet i Stjørdal og fire menn ble pågrepet på tre ulike steder i Nordland onsdag denne uka. Fem er siktet for oppbevaring av større mengder narkotika eller for å ha medvirket til dette, mens én er siktet for heleri av et større pengebeløp som ble funnet i forbindelse med ransaking i Nordland, skriver Adresseavisen. To av mennene ble torsdag varetektsfengslet i fire uker i Trøndelag tingrett.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com