NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:15

NRK - 15 maj 22 kl. 09:31

Melder om betydelig snøskredfare

Det er betydelig snøskredfare i store deler av Norge de kommende dager, melder Hovedredningssentralen på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Hovedredningssentralen, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Melderom , betydelig, snøskredfare
NRK - 11 apr 22 kl. 13:06

Betydelig skredfare flere steder i landet

Det er mandag betydelig skredfare flere steder i Norge. NVE sendte nylig ut et nytt farevarsel om betydelig snøskredfare i Hallingdal. – Unngå ferdsel i skredterreng!

NRK - 27 maj 22 kl. 13:05

Betydelig snøskredfare flere steder i helgen

Det er meldt om snøskredfare flere steder i landet i helgen. På Vestlandet og på Svalbard er det meldt om betydelig snøskredfare. I Nordenskiöld Land på Svalbard, samt i Trollheimen, Romsdal og Sunnmøre er det ifølge Skredvarslingen en skredfare på nivå 3.

NRK - 14 maj 22 kl. 15:59

Snøskredfare i Vestland mandag

Det er varslet betydelig snøskredfare i Indre Sogn, Voss og Hardanger dagen før nasjonaldagen. En rekke steder i landet er det snøskredfare på nivå to i helga. Det betyr moderat fare for skred.

NRK - 08 apr 22 kl. 15:35

Anbefaler folk å unngå skredterreng

NVE melder om økende snøskredfare denne helgen. Skredfaren er størst på Vestlandet, der det kommer mest nedbør, og det er derfor varslet stor snøskredfare i Romsdalen, Sunnmøre og Indre Fjordane søndag. Det er også varslet betydelig snøskredfare i flere andre regioner, inkludert Troms og Finnmark, skriver de i en pressemelding.

NRK - 21 feb 22 kl. 08:25

Betydelig snøskredfare i flere steder av landet

I deler av Norge begynner vinterferien mandag, men samtidig er det betydelig snøskredfare flere steder i landet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, gjeldende for mandag. Områdene det er snakk om, er Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Voss og Hardanger.

NRK - 09 apr 22 kl. 08:42

Varsler om stor snøskredfare

Det er i helgen stor snøskredfare på Vestlandet og betydelig fare i flere andre regioner. – Unngå skredterreng, er oppfordringen fra snøskredvarslingen. Det har gått flere alvorlige snøskred den siste tiden, blant annet mistet tre franske menn livet i et snøskred i Lyngen i Troms tidligere denne uken.

NRK - 23 maj 22 kl. 15:27

Betydelig snøskredfare i Troms

Det er betydelig snøskredfare, faregrad 3, flere steder i Troms mandag. Farevarselet gjelder både Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms, ifølge varsom.no.

NRK - 24 feb 22 kl. 16:03

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge og Nord-Vestlandet

I morgen fredag vil stort sett hele Nord-Norge ha betydelig snøskredfare, samt deler av Nord-vest landet. Et lavtrykk med mye nedbør og kraftig vind fører til ustabil snø og skred kan løsne av seg selv. I flere regioner er det også vedvarende svake lag i snøen som gjør forholdene krevende, skriver NVE i en pressemelding..

NRK - 25 feb 22 kl. 04:28

Betydelig snøskredfare i Nord-Norge

Fredag vil det være stor snøskredfare i det meste av Nord-Norge og deler av Nordvestlandet, ifølge varslingstjenesten Varsom.no. Et lavtrykk med mye nedbør og kraftig vind fører til ustabil snø, og skred kan løsne av seg selv.

NRK - 12 feb 22 kl. 15:38

Betydelig snøskredfare i Jotunheimen

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, for Jotunheimen, Svartisen, Helgeland, Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Indre Sogn, Voss, Hardanger og Heiane. For samtlige andre områder i Norge er det sendt ut gult farevarsel, melder NTB. Mellom Vest- og Østlandet er E16 over Filefjell, riksvei 52 over Hemsedalsfjellet og riksvei 15 Strynefjell åpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

NVE byrjar kontinuerleg overvaking av fjellparti i Vang

Ut frå ei samla vurdering av sannsyn og konsekvensar vil fjellpartiet Skutshorn i Vang kommune bli klassifisert som eit høgrisikoobjekt. – Kartlegginga som er utført viser at faren og konsekvensane ved eit skred frå fjellpartiet blir vurdert som så store at vi no ønskjer ei kontinuerleg overvaking, seier geolog i skredseksjonen i NVE, Kjetil Indrevær..

NRK - 15 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 30 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 30 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 1 time siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 2 timer siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 2 timer siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com