NRK > Nyheter

Wednesday, 29 June, 08:17

NRK - 07 maj 22 kl. 07:47

Meklingen i bussbransjen pågår fortsatt

Meklingen i bussbransjen fortsetter på overtid lørdag morgen etter at fristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag, skriver NTB. – Ansatte skal dermed gå på jobb som normalt, inntil ny beskjed blir gitt, skriver Fellesforbundet i en oppdatering. Det er Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Norsk Jernbaneforbund og Fagforbundet på den ene siden, og NHO Transport og Spekter på arbeidsgiversiden. Partene har meklet siden torsdag formiddag. Om partene ikke kommer til enighet kan 2.
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB, Fellesforbundet, Jernbaneforbund, Fagforbundet, NHO Transport, Spekter, Finnmark, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meklingeni , bussbransjen, pågårfortsatt
NRK - 07 maj 22 kl. 05:39

Meklingen i bussbransjen fortsetter

Meklingen i bussbransjen fortsetter på overtid etter at fristen gikk ut ved midnatt, opplyser Riksmeklerens kontor til NRK Blir det ikke enighet, kan flere tusen bussjåfører gå ut i streik lørdag. Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Norsk Jernbaneforbund og Fagforbundet på den ene siden, og NHO Transport og Spekter på arbeidsgiversiden, har meklet siden torsdag formiddag..

E24 - 06 maj 22 kl. 20:55

Mekling på overtid: Forhandlingene i bussbransjen fortsetter etter fristen

Det ble ingen enighet i meklingen i bussbransjen før fristen natt til lørdag. Partene har derimot blitt enige om å mekle på overtid..

NRK - 07 maj 22 kl. 00:05

Mekling i bussbransjen fortsetter på overtid

Meklingen i bussbransjen fortsatte på overtid etter at fristen gikk ut ved midnatt. Blir det ikke enighet, kan flere tusen bussjåfører være i streik fra lørdag. Fellesforbundet, Yrkestrafikkforbundet, Norsk Jernbaneforbund og Fagforbundet på den ene siden, og NHO Transport og Spekter på arbeidsgiversiden, har meklet siden torsdag formiddag.

E24 - 06 maj 22 kl. 20:55

Mekling på overtid: Forhandlingene i bussbransjen fortsetter lørdag

Meklingen i bussbransjen fortsetter lørdag etter at det ikke ble enighet før fristen fredag..

NRK - 12 jun 22 kl. 00:25

Mekling på overtid for oljeansatte

Til sammen 845 oljearbeidere tas ut i streik hvis partene i meklingen om sokkelavtalen ikke blir enige. Meklingen fortsetter utover natten, bekrefter Riksmeklerens kontor overfor NTB like etter at fristen utløp ved midnatt. Meklingen startet fredag.

NRK - 06 maj 22 kl. 20:55

Fare for busstreik fra lørdag

Blir det ikke enighet i meklingen i bussbransjen, kan flere tusen bussjåfører være i streik fra lørdag morgen. Fellesforbundet på den ene siden og NHO Transport og Spekter på arbeidsgiversiden har meklet siden torsdag formiddag. Meklingsfristen går ut ved midnatt natt til lørdag.

E24 - 06 maj 22 kl. 20:55

Fare for busstreik fra lørdag

Blir det ikke enighet i meklingen i bussbransjen, kan flere tusen bussjåfører være i streik fra lørdag morgen..

Aftenposten - 06 maj 22 kl. 22:00

Fare for busstreik fra lørdag

Blir det ikke enighet i meklingen i bussbransjen, kan flere tusen bussjåfører bli tatt ut i streik fra lørdag morgen..

NRK - 01 apr 22 kl. 05:28

Mekling fem timer på overtid

Fem timer på overtid er det ingen løsning mellom partene i frontfaget, og meklingen fortsetter. Over 28.000 industriansatte kan bli tatt ut i streik.

NRK - 08 apr 22 kl. 00:05

Ikke streik i byggeindustrien

Partene i byggeindustrien ble sent torsdag kveld enige i meklingen om årets lønnsoppgjør. Dermed unngås en streik blant 6100 ansatte. Fellesforbundet og Byggenæringens Landsforening (BNL) ble enige en halvtime før fristen løp ut.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tidenes høyeste krafteksport i 2021, melder Statistisk sentralbyrå

Eksporten av kraft økte med 30 prosent i 2021 sammenlignet med snittet for de siste fem årene, og var det høyeste noensinne. Kraftproduksjonen i Norge økte med 1,9 prosent fra 2020 til 2021. Det melder Statistisk sentralbyrå i en pressemelding onsdag..

NRK - 15 minutter siden

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

NRK - 15 minutter siden

VG: 75 fly innstilt i dag

Ifølge Avinor er 75 flyavganger kansellert onsdag 29. juni. 17 av de berørte flyavgangene er utenlands og 58 innenlands.

NRK - 30 minutter siden

Kherson: Forbereder folkeavstemning for tilslutning til Russland

Nestlederen for den russisk-støttende administrasjonen i okkuperte Kherson hevder at de forbereder en folkeavstemning for at fylket skal bli en del av Russland. Det melder Reuters, som siterer det russiske nyhetsbyrået TASS. Kherson ligger sør i Ukraina og har vært under russisk kontroll siden mars.

NRK - 2 timer siden

Mange klimaskeptikere i Norge

Mens åtte av ti italienere mener at klimaendringene er menneskeskapt, er det bare seks av ti nordmenn som mener det samme, viser en EU-studie. Studien har tatt for seg innbyggernes holdninger til klimaforskning og klimaendringer i seks europeiske land. Nordmenn skiller seg ut som de mest klimaskeptiske.

NRK - 2 timer siden

Australia vurderer ambassade-gjenåpning i Kyiv

Australia vurderer gjenåpning av ambassaden i Ukrainas hovedstad, opplyser statsminister Anthony Albanese. Albanese, som nå er i Madrid i forbindelse med Nato-toppmøtet, sier at han har et ønske om tilstedeværelse på bakken i Ukraina. – Australia vurderer dette.

NRK - 2 timer siden

700 vil ta lederutdanning i Forsvaret

700 kandidater konkurrerer om å få skoleplass i Forsvaret. Østlandet og Vestlandet er høyt representert blant søkerne. – For oss er det viktig at alle landsdeler representeres, både her på FOS og i Forsvaret generelt.

NRK - 3 timer siden

EU-enighet om klimanøytrale biler fra 2035

Nye biler som selges i EU, må være klimanøytrale fra 2035. Det er unionens klimaministre enige om. Klimaministrene ble på et møte i Luxembourg natt til onsdag enige om å stanse salg av nye biler med forbrenningsmotor i 2035 og om å styrke det eksisterende kvotehandelssystemet som gjelder for industri og energi.

NRK - 3 timer siden

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

NRK - 3 timer siden

Oppbygging av kornlager kan ta sju år

Det kan ta sju år å få på plass et beredskapslager med 165.000 tonn matkorn, nok for et halvt års forbruk, viser en rapport. Landbruksdirektoratet har anbefalt at det bygges opp et slikt beredskapslager, skriver Nationen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com