NRK > Nyheter

Wednesday, 29 November, 22:17

NRK - 13 aug 22 kl. 06:51

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt. Om det blir brudd i meklingen går 1422 Industri Energi-medlemmer i elektrokjemisk industri ut i streik fra mandag morgen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk Industri, Industri Energi, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mekling, sju, timer, overtid
NRK - 02 aug 23 kl. 09:40

Tre leger p Finnmarkssykehuset jobbet over 400 timer overtid p et halvt r

Tre leger p Finnmarkssykehuset har i lpet av de siste mnedene jobbet over 400 timer overtid. En av dem er registrert med 441 timer. Jeg er redd for de ansatte.

NRK - 26 maj 22 kl. 00:32

Streikefare i bryggerinæringa – meklingen fortsetter på overtid

Ved midnatt gikk meklingsfristen i bryggerioppgjøret ut. Partene sitter fremdeles ved forhandlingsbordet og meklingen fortsetter dermed på overtid. - Det mekles fortsatt, opplyser mekler Carl Petter Martinsen til NTB like etter midnatt.

NRK - 23 jun 22 kl. 00:52

Mekling på overtid for oljeserviceansatte

Det pågår mekling på overtid mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. 650 oljeserviceansatte går ut i streik dersom det ikke blir enighet. Fristen gikk ut ved midnatt natt til torsdag, etter at meklingen har vart siden tirsdag morgen.

E24 - 12 jun 22 kl. 11:43

Det blir ingen oljestreik – enighet etter mekling på overtid

Det blir ingen oljestreik. Norsk Olje og Gass kom til enighet med arbeidstakerforbundene etter mekling nesten tolv timer på overtid..

NRK - 07 nov 22 kl. 10:35

Barnehagestreiken: Møtes til mekling i dag

Partene i barnehagestreiken møtes mandag klokka 12 til frivillig mekling hos Riksmekleren. Streiken har vart i tre uker, og over 2400 ansatte i streik. I Nordland er sju private barnehager i Bodø berørt av streiken.

NRK - 25 okt 22 kl. 01:50

Mekling på overtid for omsorgsarbeidere

Det kan bli streik blant omsorgsarbeidere i private habiliterings- og rusomsorgsinstitusjoner. Natt til tirsdag satt partene i mekling på overtid. Partene er Fagforbundet og Fellesorganisasjonen og NHO Geneo.

NRK - 30 apr 22 kl. 05:38

Fortsatt mekling for butikk-ansatte

Over fem timer etter at fristen gikk ut, pågår det fortsatt mekling på overtid i lønnsoppgjøret mellom Virke og Handel og Kontor. Nesten 5000 butikkansatte kan ende i streik, men så lenge meklingen pågår blir de bedt om å møte på jobb som normalt. De vil bli varslet på SMS hvis det blir streik..

NRK - 24 aug 22 kl. 05:43

Enighet etter mekling på overtid for varetransporten

Det blir ingen streik i varetransporten etter at Fellesforbundet og NHO Logistikk- og Transport på overtid ble enige i meklingen om havne- og terminaloverenskomsten og speditøroverenskomsten. Fristen for å bli enige gikk ut ved midnatt natt til onsdag. Da meldte Fellesforbundet at partene fortsatte å mekle på overtid.

NRK - 29 apr 22 kl. 14:49

Brudd i hovedoppgjøret i Oslo kommune

Det er brudd i forhandlingene i Oslo kommune, og hovedtariffoppgjøret går til mekling. Det melder partene i pressemeldinger fredag ettermiddag. – Kommunen beklager at det ikke har vært mulig å komme fram til en forhandlingsløsning, sier Oslo kommunes forhandlingssjef Per Steinar Aasebø.

NRK - 25 okt 22 kl. 16:39

SAS har tatt initiativ til frivillig mekling med kabinansatte

SAS har tatt initiativ til frivillig mekling i forbindelse med kabinforhandlingene, opplyser selskapet. – Ambisjonen er å bli ferdige med kabinforhandlingene så raskt som mulig. For å sikre dette, har vi tatt initiativ overfor LO/YS og Riksmekleren for å få bistand gjennom frivillig mekling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Reuters: 10 israelske gisler er frigitt

10 israelske gisler er overlevert fra Hamas til Røde Kors onsdag kveld. Det melder Reuters. Den forlengede våpenhvilen mellom Israel og Hamas utløper i utgangspunktet onsdag.

NRK - 5 minutter siden

Karpe gir en million til barn i Gaza

Organisasjonen til Karpe, PAF, donerer million kroner til The Artificial Limbs and Polio Centre (ALPC), som hjelper barn i Gaza med proteser. Det melder bandet på Instagram. Vi vet at mange av dere ikke klarer å tenke på annet.

NRK - 15 minutter siden

Hamas: Villig til å bytte israelske soldater mot palestinske fanger

Hamas sier at de er klare til å frigi alle de israelske soldatene de har anholdt i bytte mot alle de palestinske fangene Israel har. Det skriver AFP, som siterer offisielle kilder i Hamas..

NRK - 30 minutter siden

Filter: Alliansen-leder tiltalt for hatefulle ytringer

Hans Jørgen Lysglimt Johansen, partileder i Alliansen, er tiltalt for en rekke hatefulle ytringer. Det skriver Filter Nyheter. Han er også tiltalt for hensynsløs atferd overfor Ervin Kohn, daværende forstander i Det Mosaiske Trossamfund og nestleder i Antirasistisk Senter, bekrefter statsadvokat Carl Graff Hartmann til Filter.

NRK - 1 time siden

Person stukket med kniv på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Person knivstukket på Lutvann i Oslo

Oslo-politiet er med flere patruljer på en privat adresse på Lutvann øst i Oslo etter melding om at person skal ha blitt stukket med kniv. – Vi har kontroll på to personer som begge har moderate skader. De får nå helsehjelp på stedet, skriver politiet på X.

NRK - 1 time siden

Tuva Fellman har fått brystkreft

TV- og radioprofilen Tuva Fellman har fått brystkreft. Det skriver hun på sin egen Instagram-konto onsdag kveld. – I vårt lille hus har det i det siste gått opp og ned.

NRK - 3 timer siden

Flere henvisninger forsvant: Frykter alvorlige konsekvenser for enkelte pasienter

– Det er nå klart at 44 radiologiske henvisninger til samarbeidspartnere utenfor St. Olavs hospital ikke har kommet frem til mottaker. Det skriver St.

NRK - 2 timer siden

VG: Karpe får Røde Kors-prisen for 2023

Rapduoen Karpe får Røde Kors-prisen for 2023, melder VG onsdag kveld. Chirag Rashmikant Patel og Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid får prisen for deres mangeårige engasjement for mangfold, for oppvekstvilkårene for ungdom og for flyktninger, asylsøkere og innvandrere, ifølge VG. – Karpe har med stort engasjement og troverdighet nådd frem med viktige budskap og holdninger til hele befolkningen, på tvers av bakgrunn, etnisitet, religion og geografi, blant annet med bruk av musikk og kultur i utradisjonelle kanaler og på nye måter og uttrykk, sier Siri Hatlen, president i Røde Kors, til avisa.

NRK - 3 timer siden

Mehl om skyting i Moss: - Urovekkende

Tirsdag ble en mann skutt utenfor svømmehallen i Moss. Justisminister Emilie Enger Mehl kaller det urovekkende at slikt skjer i det offentlige rom. – Dette er en sak som er under etterforsking, så den kan jeg ikke gå inn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com