NRK > Nyheter

Thursday, 06 October, 12:11

NRK - 13 aug 22 kl. 06:51

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt. Om det blir brudd i meklingen går 1422 Industri Energi-medlemmer i elektrokjemisk industri ut i streik fra mandag morgen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Norsk Industri, Industri Energi, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mekling, sju, timer, overtid
NRK - 26 maj 22 kl. 00:32

Streikefare i bryggerinæringa – meklingen fortsetter på overtid

Ved midnatt gikk meklingsfristen i bryggerioppgjøret ut. Partene sitter fremdeles ved forhandlingsbordet og meklingen fortsetter dermed på overtid. - Det mekles fortsatt, opplyser mekler Carl Petter Martinsen til NTB like etter midnatt.

NRK - 23 jun 22 kl. 00:52

Mekling på overtid for oljeserviceansatte

Det pågår mekling på overtid mellom Safe, Industri Energi og Norsk olje og gass. 650 oljeserviceansatte går ut i streik dersom det ikke blir enighet. Fristen gikk ut ved midnatt natt til torsdag, etter at meklingen har vart siden tirsdag morgen.

E24 - 12 jun 22 kl. 11:43

Det blir ingen oljestreik – enighet etter mekling på overtid

Det blir ingen oljestreik. Norsk Olje og Gass kom til enighet med arbeidstakerforbundene etter mekling nesten tolv timer på overtid..

NRK - 30 apr 22 kl. 05:38

Fortsatt mekling for butikk-ansatte

Over fem timer etter at fristen gikk ut, pågår det fortsatt mekling på overtid i lønnsoppgjøret mellom Virke og Handel og Kontor. Nesten 5000 butikkansatte kan ende i streik, men så lenge meklingen pågår blir de bedt om å møte på jobb som normalt. De vil bli varslet på SMS hvis det blir streik..

NRK - 24 aug 22 kl. 05:43

Enighet etter mekling på overtid for varetransporten

Det blir ingen streik i varetransporten etter at Fellesforbundet og NHO Logistikk- og Transport på overtid ble enige i meklingen om havne- og terminaloverenskomsten og speditøroverenskomsten. Fristen for å bli enige gikk ut ved midnatt natt til onsdag. Da meldte Fellesforbundet at partene fortsatte å mekle på overtid.

NRK - 29 apr 22 kl. 14:49

Brudd i hovedoppgjøret i Oslo kommune

Det er brudd i forhandlingene i Oslo kommune, og hovedtariffoppgjøret går til mekling. Det melder partene i pressemeldinger fredag ettermiddag. – Kommunen beklager at det ikke har vært mulig å komme fram til en forhandlingsløsning, sier Oslo kommunes forhandlingssjef Per Steinar Aasebø.

E24 - 11 jun 22 kl. 15:26

Fare for oljestreik – mekling på overtid

Fristen løp ut ved midnatt, men over seks timer på overtid sitter fortsatt partene i oljeoppgjøret hos Riksmekleren..

Klartale - 29 apr 22 kl. 11:00

Barn mistet undervisning de hadde krav på

Et barn som strever, kan ha rett på spesial-undervisning. Det er viktig dersom de lærer for lite med vanlig undervisning.Men så kom korona-viruset og skolene stengte.

NRK - 28 sep 22 kl. 23:28

Kultursjef tjente 100.000 på overtid

Ringsaker kommune og kultursjef Asle Berteig får hard kritikk etter at det ble kjent at han har en muntlig avtale med kommunen om overtid. På et halvt år tjente kultursjefen 100.000 kroner på overtid.

E24 - 24 apr 22 kl. 07:33

Mekling på overtid – fare for hotellstreik

Det mekles på overtid i oppgjøret for overnatting, servering og catering, melder Parat natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Frikortgrensa blir på 3040 kroner neste år

Egenandelstaket for helsetjenester blir på 3040 kroner neste år. Det betyr at man får frikort når man har betalt 3040 kroner i helseutgifter. I år er dette beløpet på 2921 kroner.

NRK - 10 minutter siden

0,75 prosent til bistand

Regjeringa vil bruke 0,75 prosent av brutto nasjonalinntekta (BNI) til bistand. Dermed er dei langt unna Stortinget sitt vedtak om å bruke 1 prosent av BNI på bistand. I budsjettet skriv dei at veksten i anslått brutto nasjonalinntekt er "eksepsjonelt høg".

NRK - 10 minutter siden

Foreslår 43 millioner til Nationaltheatret: – Lettet

Nationaltheatret-bygningen er i svært dårlig stand, og regjeringen tar sikte på at prosjektet skal gjennomføres med effektiv framdrift uten unødig opphold, skriver de i Statsbudsjettet. Direktør Marta Færevaag Hjelle er lettet over at teatret får 25 millioner til drift, samt 15 millioner til videre utgreing av hvordan teatret skal rehabiliteres. – Regjeringen har tatt ned forventingene våre, så man blir lettet for hva som helst.

NRK - 15 minutter siden

EU vedtar ny sanksjonspakke

EUs stats- og regjeringssjefer har formelt vedtatt en ny sanksjonspakke som reaksjon på Russlands annektering av områder i Sør- og Øst-Ukraina. Det bekrefter Det europeiske råd i en pressemelding torsdag. De nye sanksjonene innebærer blant annet pristak på russisk olje, forbud mot sjøtransport av russisk olje til tredjeland, samt forbud mot relaterte tjenester.

NRK - 15 minutter siden

Støre svarer på Erna Solbergs kritikk

Statsminister Jonas Gahr Støre tar regjeringens første statsbudsjett i forsvar. – Det er et stramt budsjett, slår Støre (Ap) fast overfor NTB. – Vi er i en tid der realiteten for mange er at selv om de får det samme neste år som de får nå, så vil de likevel ha mindre å rutte med fordi prisene stiger, sier statsministeren, som torsdag er i Praha for å delta på et felleseuropeisk toppmøte.

NRK - 15 minutter siden

Foreslår 10,6 millioner for å satse på lesing – Forleggerforeningen reagerer

Nordmenn leser færre bøker enn før, og regjeringen foreslår 10,6 millioner kroner til tiltak for å snu trenden. Summen skal ifølge forslaget fordeles på forskjellige organisasjoner som fremmer lesing. Blant annet får Språkrådet en økt bevilgning på 1 millioner kroner.

NRK - 15 minutter siden

Russland sier det er utenkelig at de ikke er del etterforskningen i gasslekkasjene

Russlands utenriksdepartement sier det er «utenkelig» at en etterforskning av lekkasjene i gassrørledningene Nord Stream 1 og 2 vil fortsette uten Russlands deltagelse, skriver Reuters. Utenriksdepartementets talskvinne Maria Zakharova sier utestengelsen av Russland og Gazprom viste at Vesten hadde noe å skjule. President Vladimir Putin har tidligere anklaget USA og deres allierte for å utføre angrepet på rørledningene..

NRK - 15 minutter siden

10 000 flyktningar frå Ukraina

Regjeringa ventar det vil kome 10 000 flyktningar og fordrivne frå Ukraina til Noreg neste år. Samt 4 000 andre asylsøkarar. Men dei skriv at prognosane for 2023 er «svært usikre» Regjeringa foreslår å bruke 1,6 milliardar kroner av bistandsbudsjettet på flyktningar i Noreg.

NRK - 30 minutter siden

20 millioner ekstra til film og dataspill

Regjeringen foreslår å gi Filmfondet en økning på 20 millioner kroner. 5 millioner av disse er øremerket dataspill. Pengene er ment å styrke mangfoldet innenfor film og dataspill og har som mål å treffe alle ledd i dataspillkulturen - fra utvikler til bruker.

NRK - 1 time siden

Regjeringa reknar med 1.000 milliardar kroner i petroleumsinntekter

Inntektene kjem i hovudsak frå svakare kronekurs og ei forventning om høge gassprisar. Norsk gasseksport til Europa ligg i år an til å auke med 100 TWh energi frå i fjor. Regjeringa ventar at produksjonen aukar fram mot 2024, og at det i 2023 blir investert om lag 182 milliardar kroner på norsk sokkel.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com