NRK > Nyheter

Søndag, 13 Juni, 09:34

NRK - 07 mai 21 kl. 18:39

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Noreg, Jon Steven Hasseldal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meir, ruskøyring
NRK - 21 feb. 21 kl. 21:53

Rekordmange melde for ruskøyring

Aldri før er fleire blitt melde for ruskøyring. Ein stor del er unge sjåførar. – Auken vi ser er ikkje bra, seier Henrik Sunde, kommunikasjonsrådgjevar i Ung i Trafikken.

NRK - 22 mars 21 kl. 19:46

Bil i mur på Askøy

Ein bil har køyrd inn i ein mur tilhøyrande ein garasje på Kleppestø på Askøy, melder politiet. Det skal ha vore to personar i bilen. Årsaka til ulukka er ukjend, men det er ikkje mistanke om ruskøyring..

NRK - 04 mars 21 kl. 06:36

Fleire pårørande gjer meir

Ein av tre har gjort meir for den dei har omsorg for under pandemien enn tidlegare. Det syner ei undersøking frå Helsedirektoratet. Meir enn halvparten svarer også at det har blitt vanskelegare å gje omsorg til familemedlemmer på sjukeheim..

NRK - 14 mars 21 kl. 17:35

Trur EU skal nå vaksinemålet

EU-kommissær Thierry Breton seier han trur EU kjem til å nå vaksinemålet i første kvartal, trass i at AstraZeneca ikkje klarer å levere like mange dosar som dei hadde lova. Grunnen er auka leveransar av Pfizer og Biontechs vaksine, seier Breton til Reuters. – Den gode nyheita er at sjølv om det er forseinkingar med AstraZeneca, vil vi ikkje blir forsinka med vaksinasjonsprogrammet i første kvartal.

NRK - 27 feb. 21 kl. 18:53

Kolonnekøyring på rv. 7

Det er kolonnekøyring over Hardangervidda, på grunn av uvêr, melder Statens vegvesen..

NRK - 02 april 21 kl. 08:11

Kolonnekøyring på Hardangervidda

På rv. 7 Hardangervidda er det kolonnekøyring grunna uvêr..

NRK - 05 april 21 kl. 14:53

Alle fjellovergangar stengde i sør

Alle fjellovergangane mellom aust og vest i Sør-Noreg er stengde eller har kolonnekøyring på grunn av uver. Lenge var E16 over Filefjell den einaste fjellovergangen open for trafikk, men frå klokka 13.45 vart det kolonnekøyring også der..

NRK - 05 april 21 kl. 23:50

Fleire stengde fjellovergangar

Mykje vind skapar fører til trafikkproblem fleire stadar. Ei rekke fjellovergangar er stengd eller har kolonnekøyring. I Sør-Noreg er det berre E16 over Filefjell og E134 over Haukelifjell som er opne for fri ferdsel.

NRK - 06 april 21 kl. 08:14

Kolonnekøyring på Hol-Aurland

Etter å ha vore stengt i natt på grunn av uvêr, er no fv. 50 Hol-Aurland open for kolonnekøyring, melder vegtrafikksentralen..

NRK - 09 april 21 kl. 05:13

Kolonnekøyring over Hardangervidda

Det blei i natt kolonnekøyring for alle køyretøy på riksveg 7 over Hardangervidda etter å ha vore stengt for personbilar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

12 døde i gasseksplosjon i Kina

Et markedsområde i den kinesiske byen Shiyan ble søndag rammet av en større gasseksplosjon. En bygning kollapset som følge av eksplosjonen. Minst 12 personer mistet livet og 37 personer er alvorlig skadd, ifølge nyhetsbyrået DPA..

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta på Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget på de to er ukjent, og de er kjørt til sykehus i Kristiansand.

NRK - 15 minutter siden

To skadd i utforkjøring

To personer er skadd etter at en bil kjørte i grøfta i Hortemo like vest for Kristiansand. Bilen nektet å stanse i politikontroll, og politiet kjørte etter bilen. Skadeomfanget er ukjent, og Spesialenheten er koblet inn..

NRK - 15 minutter siden

Økt bruk av sosiale medier

Bruken av sosiale medier er blitt forsterket under pandemien, viser nye studier. Unge personer har delt mer om seg selv på nett det siste året, noe som er en uheldig utvikling, mener forsker Petter Bae Brandtzæg ved Universitetet i Oslo (UiO). – Alle er i samme båt nå.

NRK - 1 time siden

Tolv korsangere smittet

Færder kommune registrerte lørdag 18 nye koronasmittede. Tolv av dem er sangere i et kor. Ifølge Tønsbergs Blad ble de smittet under en konsert denne uka.

NRK - 1 time siden

Droner skal begrense smitte i Kina

En flåte med 60 droner er satt ut i den sørlige byen Guangzhou i Kina for å sørge for at folk holder seg innendørs og minne folk på å bruke munnbind. Politiet styrer dronene som er utstyrt med kamera og kringkaster beskjeder til folk som beveger seg utendørs, om at de er best beskyttet ved å bli innendørs..

NRK - 1 time siden

Over 500 i karantene i Arendal

Lørdag er det registrert ni nye smittetilfeller i Arendal kommune, opplyser kommuneoverlege Helene Rakeie til Agderposten ved 22-tiden lørdag. Det er det høyeste døgntallet som er registrert i Arendal på over tre uker. Åtte av de nye smittede var allerede i karantene.

NRK - 1 time siden

Fisker funnet omkommet i Berlevåg

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i et vann i Berlevåg i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Savnet fisker funnet omkommet

En mann i 60-årene som var ute på isfiske i Gednje i Finnmark, ble meldt lørdag kveld meldt savnet. Søndag morgen opplyser politiet at mannen er funnet omkommet. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Slått med paraply

To menn ble slått med en paraply og fikk kuttskader på Nærbø i Hå i natt. En mann i 20-årene ble pågrepet av politiet, og kjørt i arrest. Politiet oppretter sak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt