VG > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:32

VG - 31 maj 23 kl. 19:27

Mehl får kritikk for ikke å kalle angrepet under Pride terror

– Det er ingen tvil om at dette handler om terror, sier tidligere justisminister Per Willy Amundsen (Frp)..
Les mer på VG


Les mer om:
Per Willy Amundsen, Pride

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mehlfår , kritikk, for, ikkeå , kalle, angrepetunder , Pride terror
Klartale - 17 mar 23 kl. 08:56

Emilie Enger Mehl mest populær

Emilie Enger Mehl er minister for justis. Hun er den yngste justisministeren noen gang. Hun er 29 år gammel og representerer Senterpartiet (Sp).

Klartale - 02 feb 23 kl. 08:51

Får kritikk for å ha kinesisk app på jobb-telefon

Mange bruker appen Tiktok. Men den er også mye diskutert. Appen er eid av et kinesisk selskap.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:33

SV om Mehl: - Mange ubesvarte spørsmål

SV ber justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) rydde opp i uklarheter omkring sin bruk av appen TikTok. - Det er mange ubesvarte spørsmål i denne saken, og jeg regner med at Mehl vil benytte anledningen til å rydde opp i den uklarheten som er skapt. Så må vi komme tilbake til hvordan det er egnet at hun gjør det, sier justispolitisk talsperson Andreas Sjalg Unneland til NRK.

NRK - 11 maj 23 kl. 11:25

Vil ikke avkriminalisere bruk av narkotika – setter ned nytt utvalg

Tre erfarne jurister får ett år på seg til å finne en løsning på hvordan rusavhengige kan møtes med behandling og ikke straff når de blir tatt med narkotika. Det kommer fram av mandatet til det offentlige utvalget som torsdag ble utnevnt i statsråd. Pensjonert lagmann Hans-Petter Jahre, lagmann Tonje Vang og professor Ørnulf Øyen skal innen mai neste år komme med en avklaring om behovet for lovendringer når det gjelder hvordan man kan følge opp rusavhengige som blir tatt med mindre mengder narkotika til eget bruk.

NRK - 02 feb 23 kl. 12:05

Erna Solberg sier Mehl forsøkte å føre Stortinget bak lyset

Høyre-leder Erna Solberg reagerer sterkt på at justisminister Emilie Enger Mehl ikke har svart på Stortingets spørsmål om hun har TikTok installert på tjenestetelefonen. I går bekreftet Mehl dette overfor TV 2. – Det er dumt at en justisminister, med ansvar for sikkerhetsloven, har installert TikTok på tjenestetelefonen.

Klartale - 09 jun 23 kl. 13:30

– Det skal være trygt å feire Pride

Emilie Enger Mehl er justis-minister. Hun sier det skal være trygt å feire Pride.Mehl møtte politi-direktør Benedicte Bjørnland og PST-sjef Beate Gangås fredag.

NRK - 09 jun 23 kl. 09:08

Mehl til NTB: Fikk bekreftelse på at PST og politiet er i gang med oppfølgingen

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) sier at hun har fått bekreftelse på at PST og politiet allerede er i gang med å følge opp 25. juni-rapporten. – Vi har hatt et møte.

NRK - 07 aug 23 kl. 20:35

Mehl: – Beredskapen er høy

Det er ventet ekstremt mye nedbør i deler av Sør-Norge mandag og tirsdag. – Sivilforsvaret har høy beredskap, og har materiell og utstyr klart. Tilbakemeldingen er at beredskapen er på plass, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) Mehl hadde i ettermiddag et møte med fylkesberedskapsrådet og kommunene i Innlandet om beredskapen.

NRK - 08 jun 23 kl. 12:18

VG: Bistandsadvokat mener justisminister Mehl må gå av

Bistandsadvokat Sigurd J. Klomsæt mener justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) bør trekke seg etter evalueringen av terroren i Oslo i fjor. – Mehl har det øverste politiske ansvaret for PST.

NRK - 29 mar 23 kl. 11:31

Høyre krever svar fra Mehl om ny rusreform

Høyres Sveinung Stensland mener Senterpartiets landsmøtevedtak om ruspolitikk reiser flere spørsmål. Han tok opp saken med justisministeren i Stortingets spørretime onsdag. Ett av spørsmålene Stensland ville ha svar på, var om regjeringen har til hensikt å heve strafferammen for mindre alvorlige narkotikaforbrytelser, for å kunne gi politiet utvidede hjemler, blant annet til ransaking.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Kristiansand

To personer er funnet døde på en privat adresse i Vågsbygd i Kristiansand..

VG - 3 timer siden

Babydødsfallet i Tromsø: Sykehuset svarer etter nye undersøkelser

– Vi har i gjennomgangen ikke funnet at det er noe vi kunne gjort for å forhindre at dette skjedde, sier leder ved sykehuset..

VG - 6 timer siden

NHH med TikTok-blemme: – Er det tull?

Da Norges Handelshøyeskole publiserte en video av åpningen av sitt nye bibliotek, ble det sunget om Prada, dyre biler og «stripperpupper»..

VG - 10 timer siden

Sindre Finnes eide aksjer for over 100.000 kroner i minst 45 selskaper

Mens Erna Solberg var statsminister eide Sindre Finnes aksjer for store beløp i en rekke selskaper. – Hun burde ha tenkt seg grundig om, sier jusprofessor..

VG - 18 timer siden

Meldinger om skudd mot leilighet og bil i Oslo

En bil skal ha kjørt fra stedet..

VG - 22 timer siden

Biden og Trump kniver om arbeiderklassen: Møter opp på bilstreik

DETROIT (VG) USAs bilarbeidere pleide å være lønnsvinnere. Slik er det ikke lenger. Nå får de historisk støtte av president Joe Biden..

VG - Igår: 17:05

Dødsbrann-vitne i Porsgrunn døde – etterforsker sammenheng

Tre menn var til stede da en kvinne i 20-årene skal ha blitt drept i Porsgrunn i fjor. En av dem er nå drapssiktet, en annen er død..

VG - Igår: 13:40

Finnes til VG: Kontrollkomiteen trenger ikke hele aksjelisten

Advokaten til Sindre Finnes sier i en uttalelse til VG at han ikke vil gi en fullstendig aksjeliste til Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Han sier det er nok å vite tidspunkter og hvilke selskaper det gjelder..

VG - Igår: 13:40

Opplysninger til VG om tredje mann siktet i Jonas-saken: Tidligere dømt for biltyveri og narkotikabruk

Mannen som i dag ble siktet, er fra samme område som Jonas Aarseth Henriksen (30)..

VG - Igår: 12:42

Huitfeldt: Nekter å lage oversikt over egen inhabilitet

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) sier nei til Stortingets ønske om en detaljert oversikt over sakene hun har vært inhabil i..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com