NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 12:21

NRK - 08 mars 21 kl. 02:42

Meghan Markle sier hun var ensom

Meghan Markle sier intervjuet med Oprah Winfrey på CBS at hun følte seg ensom i den britiske kongefamilien fordi begrensninger ble lagt på hva hun kunne gjøre. Hun fikk ikke gå ut og treffe venner eller si hva hun mente, skriver BBC..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Markle, Oprah Winfrey, CBS, BBC

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Meghan, Markle, sier, hunvar , ensom
NRK - 02 mars 21 kl. 21:12

Aviser må betale til Meghan Markle

Dei britiske tabloidavisene som trykka eit brev Meghan Markle skreiv til sin far, må betale hertuginnen av Sussex 5,4 millionar kroner i saksomkostnader. Markle vann saka mot Associated Newspapers i februar..

NRK - 02 mars 21 kl. 21:12

Aviser må betale til Markle

Dei britiske tabloidavisene som trykka eit brev Meghan Markle skreiv til sin far, må betale hertuginnen av Sussex 5,4 millionar kroner i saksomkostnader. Markle vann saka mot Associated Newspapers i februar..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:29

Meghan: Kongehuset gjentok usannhet

– Jeg forstår ikke hvordan de kan vente at jeg holder munn når de lar usanneheter om oss leve, sa Meghan Markle i TV-intverjuet med Oprah Winfrey. Meghan at hun nektet å leve i frykt, og at hun nå bare vil si tingene som de er..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:33

Meghan sier hun tenkte på selvmord

Meghan Markle sier at hun fryktet at hun ikke ville overleve presset i den britiske kongefamilien, og hun innrømmer at hun tenkte på selvmord. – Jeg tenkte at det kunne ha løst alles problemer, sier hun til Oprah Winfrey..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 05:53

Meghan Markle anklager det britiske kongehuset for å spre løgner

Meghan Markle anklager det britiske kongehuset for å fremme løgnaktige påstander om henne og prins Harry..

NRK - 08 mars 21 kl. 02:49

Meghan: Vi giftet oss tre dager før

Meghan Markle sier at hun og prins Harry formelt ble viet tre dager før den offisielle seremonien 19. mai 2018. Hun sier også at hun «ikke full ut forsto hva jobben var» da hun giftet seg med den britiske prinsen..

NRK - 08 mars 21 kl. 03:15

Overrasket Meghan måtte neie

Hertuginne Meghan sier i intervjuet med CBS at dronning Elizabeth ønsket henne varmt velkommen. Meghan sier hun ikke forsto hva det innebar å bli en del av familien og at hun ble overrasket over at hun måtte neie for dronningen selv når de var alene..

VG - 09 mars 21 kl. 19:34

Forlater TV-jobb etter Markle-uttalelser

Piers Morgan forlater jobben som progamleder for «Good Morning Britain». Det skjer etter at over 40.000 mennesker har klagd på hans uttalelser om Meghan Markle på TV-skjermen mandag..

VG - 04 mars 21 kl. 08:37

Meghan Markle med anklager mot Kongefamilien

I et nytt klipp fra det kommende intervjuet med Oprah Winfrey, sier Meghan at hun ikke er redd for konsekvensene av å si sin mening..

VG - 11 feb. 21 kl. 18:10

Hertuginne Meghan vant i retten

Hertuginne Meghan fikk medhold i at Mail On Sunday tråkket over grensen for privatlivets fred da de publiserte deler fra et personlig brev til hennes far, Thomas Markle..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Forbud mot machete i Norge

Regjeringen innfører forbud mot kjøp av machete fra 1. juni. – Dette er et grep i kampen mot gjengkriminalitet og vold og trusler i det offentlige rom, sier justisminister Monica Mæland (H) til Nettavisen..

NRK - 15 minutter siden

38 nye smittede i Bergen

Det er registrert 38 nye koronasmittede i Bergen det siste døgnet. 30 av tilfellene er nærkontakter, fem har ukjent smittevei og tre har usikker smittevei. 2019 personer testet seg torsdag..

NRK - 15 minutter siden

3,2 milliardar til idrettsformål

Regjeringa har fordelt 3 230 millionar kroner i spelemidlar til idrettsformål i 2021. Beløpet er 369 millionar kroner høgare enn i fjor, opplyser Kulturdepartementet i ein pressemelding. Tildelinga av spelemidlar i år er den høgste nokon gong..

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler å stenge ned Grenland

FHI og Helsedirektoratet anbefaler nå Grenland å stenge ned og innføre tiltaksnivå 5B. Det sier ordfører i Porsgrunn, Robin Kåss, etter et møte mellom helsemyndighetene og grenlandskommunene i morges. Porsgrunn avventer nå hva de andre kommunene bestemmer seg for..

NRK - 30 minutter siden

To palestinere drept på Vestbredden

To palestinere ble drept og en tredje ble skadd da de åpnet ild mot en israelsk grensestasjon nær Jenin på den okkuperte Vestbredden. Voldsepisoden skjer samtidig som situasjonen rundt Øst-Jerusalem er mer anspent enn på lenge, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Strengere regler for elsparkesykler

Dersom flere kjører sammen på en elsparkesykkel venter en bot på 3000 kroner..

NRK - 1 time siden

Innfører rødt nivå i Porsgrunn

Porsgrunn innfører rødt nivå på alle skolene i en uke fra 10. mai, opplyser kommunen. Kommuneoverlegen har bestemt dette i samråd med kommunalsjef for oppvekst, og etter råd fra FHI.

NRK - 1 time siden

Avdekket cannabisplantasje

Politiet avdekket nylig en cannabisplantasje i et hus i Gjerdrum, etter tips fra en forbigående som fattet mistanke og tipset politiet. Politiet sier til Romerikes Blad at utstyret i huset ville hatt en markedsverdi på flere hundre tusen kroner..

NRK - 1 time siden

Afrika frykter indisk virusvariant

Afrikanske land frykter nå at den indiske koronavarianten skal spre seg i Afrika. Hittil er varianten oppdaget i Kenya og Uganda. Alle tilfellene ble funnet i prøver fra indiske statsborgere, sier Afrika-korrespondent Ida Dahlback..

NRK - 1 time siden

Svak økning i antall uføretrygdede

359.900 personer mottok uføretrygd fra Nav i første kvartal i år. Det er 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt