NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 00:16

NRK - 24 apr 23 kl. 03:36

Medier: Eksplosjoner hørt i Zaporizjzja

Natt til mandag skal det ha blitt hørt eksplosjoner i Zaporizjzja i Ukraina, ifølge nyhetsbyrået Suspilne. Flyalarmen skal ha gått rundt klokken 02:40 For fire dager siden angrep russiske styrker Zaporizjzja-regionen, og en familie på to mistet livet i landsbyen Mala Tokmachka, skriver nettavisen The Kyiv Independent. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Zaporizjzja, Ukraina, Suspilne, For, Mala Tokmachka, The Kyiv Independent

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Medier, Eksplosjoner, hørti , Zaporizjzja
NRK - 04 maj 23 kl. 03:22

Eksplosjoner hørt i flere byer i Ukraina

Eksplosjoner ble hørt i Ukrainas hovedstad Kyiv og flere andre byer natt til onsdag, ifølge lokale myndigheter og medier. – Luftvernsystemet fungerer i Kyiv-regionen, skriver Kyivs militæradministrasjonen på Telegram. Det var minst ett stort smell i Kyiv i natt, ifølge vinter nyhetsbyrået Reuters har snakket med.

NRK - 22 jan 23 kl. 10:51

Russerne sier de rykker fram mot to byer i Zaporizjzja

Russiske styrker rykker fram mot to byer i Zaporizjzja-regionen etter flere måneder med få bevegelser langs fronten, melder statlige medier i Russland. Vladimir Rogov, en russisk tjenestemann i regionen, sier den offensive manøveren er konsentrert rundt to byer: Orikhiv som ligger rundt fem mil sør for den ukrainskkontrollerte regionhovedstaden Zaporizjzja og Huljaipole lenger øst. – Det er bevegelse i fronten, spesielt i retning av Orikhiv og Huljaipole.

NRK - 22 jan 23 kl. 18:01

Russiske angrep mot kritisk infrastruktur i Zaporizjzja

Russiske styrker utførte søndag flere angrep mot Zaporizjzja-regionen, blant annet mot kritisk infrastruktur, opplyser den ukrainske generalstaben. – I løpet av dagen har fienden utført fem luftangrep mot ukrainske stillinger og et rakettangrep mot kritisk infrastruktur i Zaporizjzja-regionen, opplyser den ukrainske generalstaben i en kunngjøring. Det er ikke kjent om noen har blitt drept i angrepene.

NRK - 06 jun 23 kl. 06:33

Tass: Ødelagt demning utgjør ingen umiddelbar fare for Zaporizjzja-kraftverket

Det er foreløpig ingen «kritisk fare» for atomkraftverket i Zaporizjzja som følge av at den viktige Kakhovka-demningen er ødelagt, ifølge russiske medier. Det statlige nyhetsbyrået Tass siterer en tjenesteperson fra separatistmyndighetene i Zaporizjzja på at det ikke er noen fare. Demningen som er ødelagt, rommet Kakhovka-reservoaret, som forsyner kraftverket med vann til kjøling.

NRK - 11 aug 23 kl. 04:06

Ukraina: Russisk rakett slo ned i hotell

En person ble drept og 16 såret da en russisk rakett traff et hotell i Zaporizjzja, ifølge ukrainske myndigheter. Hotellet var brukt av FN-personell. En rakett av typen Iskander traff byen klokken 19.

NRK - 27 mar 23 kl. 15:35

IAEA-sjefen besøkte Zaporizjzja sammen med Zelenskyj

Det internasjonale atomenergibyrået IAEAs leder Rafael Mariano Grossi besøkte mandag Zaporizjzja sammen med Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Det bekrefter Grossi i en Twitter-melding. – Jeg møtte Zelenskyj i dag i Zaporizjzja by, og hadde en omfattende utveksling om beskyttelse av atomkraftverket Zaporizjzja og staben der.

NRK - 05 jul 23 kl. 11:26

Folk flykter fra Zaporizjzja etter meldinger om mulig angrep

Mennesker har begynt å forlate området rundt atomkraftverket i Zaporizjzja. Det skal være lange køer ved grensen til Moldova. Russland og Ukraina anklager hverandre for å planlegge angrep mot atomkraftverket i den ukrainske byen Zaporizjzja.

NRK - 25 jan 23 kl. 23:10

Eksplosjoner hørt i Kherson, Dnipro og Zaporizjzja

Flyalarmene gikk i flere regioner i sør og øst i Ukraina onsdag kveld, ifølge ordførere i Mykolajiv og Kharkiv. Ukrainske journalister har rapportert om eksplosjoner i Kherson, Dnipro og Zaporizjzja, skriver nettavisen The Kyiv Independent. Det er ikke klart hva som er årsaken til eksplosjonene, og om infrastruktur er truffet..

NRK - 29 jul 23 kl. 20:45

Ukraina: To drept i rakettangrep i Zaporizjzja

Ukrainske myndigheter hevder at et russisk rakettangrep mot den sørlige byen Zaporizjzja lørdag ettermiddag har tatt livet av to personer. – En fiendtlig rakett traff et åpent området. Dessverre ble en mann og en kvinne drept, sier byrådsrepresentant Anatolij Kurtev i Zaporizjzja.

NRK - 17 sep 23 kl. 05:06

ISW: Ukraina rykker frem i Bakhmut

Ukrainas offensiv i Zaporizjzja-regionen kan ha tvunget Russland til å flytte soldater dit fra Bakhmut. Den amerikanske tankesmia Institute for the Study of War (ISW) skriver i sin daglige Ukraina-rapport at ukrainerne har framgang i Bakhmut-området. De viser til geolokaliserte bilder fra fredag som viser at Ukraina har rykket fram ved Rozdolivka og Klisjtsjiivka i Bakhmut-området.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Hevder å ha slått ned kupp i Burkina Faso

Militærjuntaen som styrer det vestafrikanske landet Burkina Faso hevder å ha slått ned et kuppforsøk, melder nyhetsbyrået AFP. I en uttalelse sier militærjuntaen at flere tjenestepersoner er pågrepet, og at de fortsatt leter etter andre som skal ha vært med på det påståtte mytteriet..

NRK - 1 time siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 3 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 3 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 5 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 3 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 4 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.

NRK - 5 timer siden

Bruce Springsteen avlyser alle konserter ut 2023

Bruce Springsteen og The E Street Band utsetter alle konserter i 2023 til 2024 på grunn av artistens problemer med magesår. – Bruce Springsteen er fortsatt på bedringens vei fra magesår de siste ukene og fortsetter å motta behandling ut året, i henhold til råd fra legen. Med dette i tankene vil vi for sikkerhets skyld utsette alle resterende konserter i 2023 til 2024, skriver artisten på X/Twitter.

NRK - 5 timer siden

Skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet i Stockholm ble like før klokka syv varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm En person skal ha skuddskader, opplyser politiet på sine hjemmesider. Både politi og ambulansepersonell er på stedet..

NRK - 5 timer siden

Melding om skyting i Stockholm: En person skadet

Politiet er varslet om skyting i Fruängen sør i Stockholm. En person skal ha skuddskader, ifølge Aftonbladet, som siterer politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com