NRK > Nyheter

Sunday, 26 June, 18:54

NRK - 14 maj 22 kl. 21:54

Masseskyting i Buffalo i staten New York

Det har vært en masseskyting i en dagligvarebutikk i Buffalo i staten New York, det melder lokalt politi på Twitter. Ifølge etaten ble flere personer skutt, men det kommer ikke frem hvor mange eller hvor alvorlige skader de har. Den mistenkte er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Buffalo, New York, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Masseskytingi , Buffaloi , staten, New, York
NRK - 16 maj 22 kl. 01:49

Biden besøker Buffalo

USAs president Joe Biden reiser tirsdag til Buffalo i delstaten New York der ti personer ble drept i en masseskyting ved et kjøpesenter. – Presidenten og førstedamen reiser til Buffalo for å sørge sammen med lokalsamfunnet som mistet ti av sine egne i en meningsløs og grufull masseskyting, opplyser Det hvite hus. (NTB).

NRK - 14 maj 22 kl. 21:54

Masseskyting i Buffalo i staten New York - minst sju drept

Det har vært en masseskyting i en dagligvarebutikk i Buffalo i staten New York, det melder lokalt politi på Twitter. Ifølge NBC News er minst sju personer drept i tillegg til gjerningsmannen. En person er også kritisk skadet..

NRK - 14 maj 22 kl. 21:54

Masseskyting i Buffalo i staten New York - flere drept

Det har vært en masseskyting i en dagligvarebutikk i Buffalo i staten New York, det melder lokalt politi på Twitter. Ifølge NBC News er minst sju personer drept i tillegg til gjerningsmannen. En person er også kritisk skadet.

Klartale - 05 maj 22 kl. 13:39

Staten tilbyr bøndene mindre lønnsvekst enn de krever

Bøndene ga sitt krav til staten 27. april. De krevde 11,5 milliarder kroner for å unngå at bønder tapte penger de neste to årene.

NRK - 01 jun 22 kl. 22:30

Buffalo-angriper siktet for drap og terrorisme

Mannen som er mistenkt for masseskytingen i Buffalo i New York har fått en siktelse på 25 punkter, som blant annet inkluderer hatkriminalitet og innenlandsterrorisme, melder The New York Times. 14. mai angrep 18-åringen en matbutikk i Buffalo i delstaten New York.

Klartale - 16 maj 22 kl. 08:47

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

NRK - 14 maj 22 kl. 23:03

Minst ti drept i matbutikk i Buffalo

Tallet på døde etter masseskytingen i Buffalo i delstaten New York har steget til ti, ifølge nyhetsbyrået AP. Politikilder sier også at gjerningpersonen er pågrepet og i live. Det ble tidligere sagt at skytteren var død.

NRK - 16 jun 22 kl. 04:54

Mann tiltalt for hatkriminalitet etter masseskyting

Mannen som skjøt og drepte ti personer ved et supermarked i Buffalo i New York, er tiltalt for hatkriminalitet og kan få dødsstraff, skriver NTB. Ti personer ble drept og tre såret da gjerningsmannen Payton Gendron, iført skuddsikker vest og hjelm, skjøt rundt seg med et halvautomatisk gevær på et supermarked i et svart nabolag i Buffalo 14. mai..

VG - 14 maj 22 kl. 22:49

AP: Ti døde etter masseskyting i supermarked

Minst ti mennesker er døde etter en masseskyting på Jefferson Avenue i byen Buffalo i delstaten New York..

VG - 14 maj 22 kl. 22:49

Ti døde etter masseskyting i supermarked

Ti mennesker er døde etter en masseskyting på Jefferson Avenue i byen Buffalo i delstaten New York..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vegdirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på vegene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding. Denne helgen har fire omkommet i trafikken – to på E6 i Bardu og to i en MC-ulykke på fylkesvei 450 Rage i Gjesdal.

NRK - 15 minutter siden

Veidirektøren kaller inn til krisemøte etter nok en ulykkeshelg på veiene

Vegdirektør Ingrid Dahl Hovland kaller inn til krisemøte etter nok en alvorlig ulykkeshelgen på norske veier, som har krevd fire menneskeliv. Så langt har dødstallene fordoblet seg mot i fjor, skriver Statens vegvesen i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Britisk avis: Prins Charles tok imot en betydelig pengegave fra Qatar

Storbritannias prins Charles tok personlig imot pengegaver på til sammen 3 millioner euro fra en tidligere statsminister i Qatar, ifølge The Sunday Times. Avisen skriver at prinsen personlig tok imot pengegavene, som var i kontanter, mellom 2011 og 2015. Pengene skulle til hans veldedige organisasjon.

NRK - 1 time siden

Statsforvalteren vil undersøke helsehjelpen siktede etter masseskytingen har fått

Statsforvalteren i Oslo og Viken vil mandag starte undersøkelser av helsehjelpen mannen som er terrorsiktet etter masseskytingen i Oslo har fått. Det fremgår av flere dommer at den terrorsiktede mannen har fått psykiatrisk helsehjelp. Helsehjelpen mannen har fått, kan bli del av en tilsynssak.

NRK - 1 time siden

Norsk andreplass i VM i puslespill

Kristin Thuv fra Bodø stakk i helgen av med andreplass i verdensmesterskapet i puslespillbygging i Valladolid i Spania. I finalen bygges det et puslespill på 500 brikker. Deltakerne har maksimalt 90 minutter på seg, og den raskeste til å fullføre puslespillet vinner.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon avvist i Qatar-fly - reiser i morgen i stedet

Fotballpresident Lise Klaveness og hennes følge ble i dag nektet ombordstigning på et fly til Qatar. – Det er helt sikkert en glipp, sier Klaveness til NRK. Årsaken var manglende dokumentasjon på negativ koronatest.

NRK - 1 time siden

To bekreftet omkommet etter trafikkulykke i Bardu

Politiet meldte søndag ettermiddag om en alvorlig trafikkulykke med tre biler involvert på E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune. Klokken 16:35 bekrefter politiet at to personer er omkommet i ulykken. Det skal totalt være fem personer involvert.

NRK - 2 timer siden

Person ble truet med kniv i Oslo

Politiet er i Møllergata i Oslo etter at en person ble truet med kniv. Ingen er skadet, skriver politiet på Twitter. Politiet har kontroll på en mistenkt og en fornærmet, og det jobbes nå med å innhente forklaring fra disse..

NRK - 2 timer siden

Flere skadd i trafikkulykke i Bardu

E6 ved Brandvollkrysset i Bardu kommune er stengt på grunn av en trafikkulykke, opplyser Statens vegvesen. Nødetatene er på vei til stedet. Tre biler skal være involvert.

NRK - 2 timer siden

Klaveness-delegasjon nektet ombordstigning på fly til Qatar

Fotballpresident Lise Klaveness og en rekke andre reisende ble søndag nektet ombordstigning på et fly til Qatar på grunn av manglende koronatest-dokumentasjon. Dermed har fotballpresidenten stadig ikke kommet seg av gårde på sin reise til Qatar sammen med en Uefa-delegasjon. Flere medlemmer av den norske pressen, blant andre to NTB-medarbeidere, ble også nektet å sette seg på flyet på Gardermoen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com