Klartale > Nyheter

Friday, 30 September, 20:51

Klartale - 08 jul 22 kl. 15:50

Marvels første muslimske superhelt er her

– Jeg håper dette åpner dørene for mer mangfold blant superhelt-industrien. Det sier Iman Vellani. Hun har hovedrollen som Ms. Marvel.Som liten så hun mye på superheltserier og filmer.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Iman Vellani, Ms, Man, Kamala Khan, TV, Avengers, Vellani, Canada, Asia, Kamala, Disney

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marvels, første, muslimske, superhelter , her
NRK - 25 aug 22 kl. 07:10

Foreldre tør ikke sende barna til moskeen på grunn av Sian

Flere muslimske trossamfunn sier de opplever at foreldre vegrer seg for å sende barn til moskeen i frykt for å møte Sian-aktivister. – Muslimske barn blir vitne til at religionen deres utsettes for angrep, sier Tahir Mahmood Salam, daglig leder i Søndre Nordstrand Muslimske Senter, til Vårt Land. Han har selv kontaktet politiet etter at en koran ble påtent utenfor moskeen deres i mars i år.

Klartale - 25 aug 22 kl. 08:39

Sian skremmer foreldre fra å sende barn til moskeen

Stopp Islamiseringen av Norge (Sian) er en gruppe. De er sterkt kritisk til islam. Og de har brent den hellige boka Koranen flere ganger.

Klartale - 04 apr 22 kl. 16:05

Svenske har laget Hollywood-film

Marvel har kommet med en ny film. Mange av deres filmer handler om superhelter, men her er det motsatt. Morbius er en antihelt.

NRK - 08 jul 22 kl. 08:04

Politiet i dialog med muslimske trossamfunn om Eid-feiring

Politiet er i dialog med muslimske trossamfunn om behov for patruljering og tilstedeværelse ved moskeer og andre samlingssteder under den religiøse høytiden Eid-ul-adha, som feires 9. – 13. juli.

NRK - 25 aug 22 kl. 04:30

Kuwait betalte for koranundervisning i Norge

Årsregnskapet til Det islamske forbundet viser at menigheten har mottatt penger fra en organisasjon som knyttes til Det muslimske brorskap i Kuwait. Ifølge menighetenes årsregnskap, som Vårt Land har fått innsyn i, mottok forbundet i 2021 i overkant av 100.000 kroner fra den kuwaitiske organisasjonen al-Rahma, en større frivillig organisasjon som knyttes til Det muslimske brorskap i Kuwait.

NRK - 01 sep 22 kl. 00:08

FN: Kinas internering av muslimske minoriteter i Xinjiang kan være forbrytelser mot menneskeheten

FNs høykommissær for menneskerettigheter (OHCH) skriver at internering av muslimske minoriteter i den kinesiske Xinjiang-regionen kan være forbrytelser mot menneskeheten. Kina er beskyldt for ha satt en million uigurer og andre muslimske minoriteter i fangeleirer i regionen. (NTB).

VG - 19 maj 22 kl. 17:45

Dette kommer i Marvel-universet

Dette vet vi så langt om Marvels filmer og serier i MCU den nærmeste tiden..

Aftenposten - 20 aug 22 kl. 10:00

«She-Hulk»: Underholdende tull og tøys med superheltsjangeren

Marvels nye serie er underholdende og morsom, men oppleves aldri essensiell..

NRK - 19 apr 22 kl. 19:32

Forsvaret skal markere id for første gang

For første gang skal det norske Forsvaret markere den muslimske høytiden id som feires etter fastemåneden ramadan, skriver NTB. Aldri tidligere har Forsvaret markert slutten på den muslimske fasten, skriver Forsvarets Forum. I år skal imidlertid høytiden id al-Fitr markeres på Krigsskolen på Linderud, på Sessvollmoen og på rekruttskolen på Madla..

Dagbladet - 31 mar 22 kl. 14:49

Plass til nok en superhelt

Superhelten ingen har hørt om har fått en egen serie. Forhåpentligvis blir han ikke glemt med det første..

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 3 timer siden

Kong Charles er nå på engelske mynter

Britiske Royal Mint viste fram de første myntene. På de er selveste kong Charles.Fra rundt desember vil britene kunne se bildet på vekslepengene sine.

Klartale - 4 timer siden

Se Støre snakke om Ukraina og Østersjøen

Fredag tok Russland over deler av Ukraina. Det skjer til store protester fra mye av verden. Norge har også fordømt valget.

Klartale - 6 timer siden

Her sier Putin at Russland tar deler av Ukraina

– Kjære statsborgere av Russland, sa president Putin fredag. Han hilste så til folk i fylkene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja i Ukraina. Han sa så at disse fire fra fredag blir en del av Russland.

Klartale - 7 timer siden

Asiatiske byer synker

Flere årsaker skyldes at byene synker.Blant annet blir det flere folk. Og flere samler seg rundt de samme stedene.

Klartale - 8 timer siden

Politiet ferdig med etterforskningen

Tina Jørgensen ble funnet drept for 22 år siden. Nå sier politier at de er ferdig med å etterforske saken. Personen som var siktet er samme person som var siktet for drapet mot Birgitte Tengs.

Klartale - 8 timer siden

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

Klartale - 8 timer siden

Norge gir tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

Klartale - 8 timer siden

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig

– Vi vil stenge grensa raskt om det skulle bli nødvendig. Og endringer kan komme på kort varsler. Det sier Emilie Enger Mehl i en pressemelding.

Klartale - 9 timer siden

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.

Klartale - 11 timer siden

23 drept i angrep på bilkolonne i Ukraina

En rekke med biler var på vei ut av Zaporizjzja by. I bilene satt vanlige folk. De var på vei til den delen av fylket som er styrt og okkupert av russerne.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com