NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:26

NRK - 22 juli 21 kl. 08:53

Markering ved regjeringskvartalet

Klokken 09:00 begynner en minnesmarkering ved regjeringskvartalet i Oslo, i anledning 10 år siden 22. juli. Følg NRK sin direktesending her, eller på NRK1. NRK sender direkte hele dagen fra kl. 08.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, NRK, NRK1

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Markering, ved, regjeringskvartalet
NRK - 24 juni 21 kl. 09:54

Kongen taler i Spektrum 22. juli

Kongen taler i spektrum, kronprinsen taler på Utøya. Her er kongefamiliens program for tiårsmarkeringa av terroren 22.juli.

VG - 08 mai 21 kl. 14:08

Politiet i full beredskap under SIAN-markering

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) avholder en politisk markering foran Stortinget lørdag. Leder for Antirasistisk senter håper motdemonstrantene vil holde seg til fredelige midler..

NRK - 15 mai 21 kl. 19:25

Palestina-markering i Oslo

I Oslo, på Eidsvoll plass utanfor Stortinget, går det no føre seg ein markering til støtte for Palestina. Politiet skriv at dei er på staden for å sørgja for ro, orden og tryggleik, og bidra til at alle som ynskjer det får ytra seg..

VG - 27 mai 21 kl. 18:08

Storstilt markering for breddefotballen

DRAMMEN/STAVANGER/LILLESTRØM/OSLO (VG) Flere eliteserieklubber var samstemte i sin markering av sitt budskap: At breddefotballen skal få lov til å åpne igjen..

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 18:08

Storstilt markering for breddefotballen: – Vært skadelidende i ett år

DRAMMEN/STAVANGER/LILLESTRØM/OSLO (VG) Flere eliteserieklubber var samstemte i sin markering av sitt budskap: At….

VG - 27 mai 21 kl. 18:08

Storstilt markering for breddefotballen: – Vært skadelidende i ett år

DRAMMEN/STAVANGER/LILLESTRØM/OSLO (VG) Flere eliteserieklubber var samstemte i sin markering av sitt budskap: At breddefotballen skal få lov til å åpne igjen..

NRK - 04 juni 21 kl. 22:38

Tiananmen-markering i Hongkong

Politiet i Hongkong pågrep fredag en av lederne for en planlagt markering til minne om Tiananmen-massakren for 32 år siden. Hensikten med å pågripe Chow Hang-tung, en av få fremstående demokratiaktivister som ikke allerede er fengslet eller i eksil, antas å ha vært å hindre deltakelse i minnemarkeringer. Likevel møtte flere hundre opp for å tenne lys for dem som mistet livet da kinesiske myndigheter slo ned en studentprotest i Beijing med hard hånd i 1989.

NRK - 11 mai 21 kl. 10:23

Ny sprekk for regjeringskvartalet

Regjeringen foreslår å øke bevilgningene til nytt regjeringskvartal med 593 millioner kroner. Den halve milliarden ekstra kommer blant annet som følge av økte kostnader knyttet til sikkerhet og ny energiløsning for regjeringskvartalet, erfarer NRK..

NRK - 21 juli 21 kl. 04:41

Flere bygg kan bli brukt på ny

Det skal vurderes om noen bygninger i regjeringskvartalet kan brukes videre istedenfor at det bygges nytt, bekrefter Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Ifølge Aftenposten er arbeidet nå i gang med å vurdere mulighetene for kutt i kostnader for byggingen av den nye regjeringskvartalet.

Aftenposten - 21 juli 21 kl. 08:32

Ti år med planlegging og riving: Nå vurderer regjeringen å krympe det nye Regjeringskvartalet

Regjeringen kan bli nødt til å kutte noen av de planlagte byggene i det nye Regjeringskvartalet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 2 timer siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt