NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:49

NRK - 27 jun 22 kl. 10:36

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag. Etter markeringen er det mulig å legge ned blomster på 22. juli-minnestedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Solidaritetsmarkering, Torvet, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Markeringi , Trondheim
Klartale - 27 jun 22 kl. 08:43

Inviterer til stor skeiv markering på Rådhusplassen

Pride-paraden ble avlyst lørdag. Usikkerheten var for stor. Politiet ga råd om å stanse den.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:54

Stille markering etter angrepet: – Vi skal heve flagget enda høyere

– Vi skal ikke legge vekk flaggene. Vi skal ikke skjule kjærligheten og det å elske den man vil, sier Sigmund Nilsen Myre til nyhetsbyrået NTB.– Jeg kommer til å gå i paraden i morgen.

NRK - 27 jun 22 kl. 14:44

Politiet anbefaler å droppe pride-markering

Politiet opplyser om at de ikke anbefaler folk til å delta på arrangementet på Rådhusplassen i kveld klokken 19.30. De anbefaler også arrangørene om å avlyse markeringen.

NRK - 27 jun 22 kl. 19:10

Oslo pride: Ser fram til å arrangere ny markering

Inger Kristin Haugsevje, leder av Oslo pride, sier de er leie seg for at de nok en gang må avlyse en pride-markering. – Vi forstår at folk nå er frustrerte, og likevel ønsker å samles, men vi kan ikke avholde et arrangement når politiet anbefaler å avlyse. Haugsevje sier de ser fram til å arrangere en ny markering i framtiden.

NRK - 08 jun 22 kl. 15:09

Millehaugen kan sone i Ila fengsel

Leder for Trondheim fengsel, Egil Gabrielsen, sier at det er besluttet at Stig Millehaugen ikke skal tilbake til Trondheim fengsel. – Det er flere ting, men først og fremst fordi han har vært her i snart 10 år. Og det er ikke unormalt at domfelte som har så lange dommer bytter anstalt.

VG - 27 mar 22 kl. 23:00

Oscar-natt: Markering for Ukraina, en slagferdig Will Smith og hauger av priser til «Dune»

Det ble stillhet i salen i en markering for Ukraina. En helt annen type stillhet inntraff etter at Will Smith – senere kåret til beste mannlige skuespiller – gikk opp på scenen og klappet til Chris Rock..

VG - 27 mar 22 kl. 23:00

Oscar: Slagferdig Will Smith, markering for Ukraina og seks priser til «Dune»

Det ble stillhet i salen i en markering for Ukraina. En helt annen type stillhet inntraff etter at Will Smith – senere kåret til beste mannlige skuespiller – gikk opp på scenen og klappet til Chris Rock..

NRK - 24 apr 22 kl. 17:43

Fire ble innbrakt og to ble pågrepet under Sian-markeringen i Sandefjord

Motdemonstranter gikk til angrep på politiet og Sian under sistnevntes markering i Sandefjord lørdag. I alt ble fire personer innbrakt og to pågrepet. – Forholdene for dem som ble innbrakt og pågrepet, omhandler at de ikke har etterkommet pålegg, nektet å oppgi ID, vold mot politiet og skadeverk.

NRK - 01 maj 22 kl. 16:39

VG: Sverige varsler diplomatisk markering mot Russland

Lørdag fløy et russisk militærfly inn i svensk territorium, og krenket det svenske luftrommet. Til VG sier Sveriges forsvarsminister Peter Hultquist at det er uakseptabelt, og varsler en diplomatisk markering mot Russland fra den svenske regjeringen. Det er ikke kjent om handlingen var bevisst fra russernes side.

NRK - 02 maj 22 kl. 07:45

Id-markering i Forsvaret

For første gang skal Forsvaret markere den muslimske høytiden id. Høytiden markeres på Krigsskolen på Linderud i Oslo, på Sessvollmoen i Ullensaker og på rekruttskolen på Madla i Stavanger. I dag feires den muslimske høytiden etter fastemåneden ramadan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever slutt på hemmeleghald

– Fiskeridirektoratet kan ikkje halde dette hemmeleg berre for at det skal vere bekvemt for seg. Dei må kunne leggje fram dokumentasjon når det har vore så stort engasjement rundt denne kvalrossen. Det krev generalsekretær i miljøorganisasjonen Sabima og biolog Christian Steel.

NRK - 10 minutter siden

Russisk desinformasjon florerer tross EU-forbud

Russiske desinformatører trenger ikke mer enn å skifte konto på YouTube for å omgå EU-forbudet mot å publisere innhold fra RT og Sputnik. Nesten et halvt år etter at EU stengte de viktigste russiske propagandakanalene, publiseres innhold fra Sputnik og RT på over 250 ulike nettsider. De siste seks månedene har det prorussiske propagandamaskineriet jobbet godt og funnet mange veier rundt EU-forbudet.

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 1 time siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com