NRK - 20 feb 24 kl. 20:04

Marius Nilsen (Frp) nominerer Elon Musk til fredsprisen

Stortingsrepresentant Marius Nilsen (Frp) har nominert Tesla-sjef Elon Musk til Nobels fredspris, bekrefter han til NRK. Det var Daily Mail som først omtalte saken..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marius Nilsen, Tesla, Elon Musk, Nobels, NRK, Daily Mail, Nilsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marius, Nilsen, Frp, nominerer, Elon, Musk, til, fredsprisen
Klartale - 09 feb 24 kl. 11:57

Lillebjørn Nilsen bisettes i dag

Lillebjørn Nilsen døde 27. januar. Han ble 73 år gammel.

Klartale - 29 jan 24 kl. 10:40

Lillebjørn Nilsen er død

Lillebjørn Nilsen er død. Han ble 73 år gammel.– Lillebjørn Falk Nilsen sovnet stille inn lørdag kveld.

NRK - 08 dec 23 kl. 20:31

Tidligere NSM-sjef om låneavtaler: – Kjenner meg ikke igjen

Kjetil Nilsen, som var leder for NSM fra 2009 til 2021, har vanskelig for å tro at en avtale ble inngått da han var leder. – Jeg har rett og slett vanskelig for å kjenne meg igjen i det. Slik jeg husker det, var det helt regulære leieavtaler, sier Nilsen til NRK.

NRK - 29 jan 24 kl. 16:35

Oslo kommune heidrar Lillebjørn Nilsen

Oslo kommune vil heidre Lillebjørn Nilsen ved å la rådhusklokkene spele «God natt Oslo» klokka 22:00 kvar kveld fram til gravferda. Lillebjørn Nilsen døydde laurdag, 73 år gamal. – Vi vil heidre og takke Lillebjørn Nilsen for alt han har betydd for Oslo.

NRK - 04 feb 24 kl. 08:00

Lillebjørn Nilsens datter takker for meldinger

Siri Nilsen takket for alle kondolanser som er kommet inn etter at hennes far, visekjempen Lillebjørn Nilsen, døde. Nilsen er musiker selv og deler en takkemelding på Instagram. – Tusen takk for alle kondolanser.

NRK - 25 okt 23 kl. 04:01

Nominerer Mike Johnson som ny speaker

Republikanerne nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus, melder AP.

NRK - 25 okt 23 kl. 04:01

Nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus

Republikanerne nominerer Mike Johnson som ny leder i Representantenes hus, melder AP. Det skjer timer etter at den forrige kandidaten, Tom Emmer, trakk seg. Republikanerne skal stemme bak lukkede dører i morgen for å se om Johnson kan sikre seg de 217 stemmene for å kunne bli valgt, skriver CNN.

NRK - 28 jan 24 kl. 23:41

Venstre-politiker nominerer Gaza-journalist til Nobels fredspris

Venstres stortingspolitiker Ingvild Wetrhus Thorsvik nominerer journalisten Motaz Azaiza (24) til Nobels fredspris. – Gjennom bilder på Azaizas Instagram-konto får over 18 millioner mennesker verden over innsikt i hvordan de forferdelige hendelsene rammer innbyggerne i Gaza, sier Ingvild Wetrhus Thorsvik. Verden trenger å se bildene og videoene Azaiza fanger på Gazastripen for å forstå nåtid og huske ettertiden, sier Thorsvik til VG..

NRK - 29 jan 24 kl. 17:54

Ingrid Fiskaa (SV) nominerer ICJ til fredsprisen

SVs Ingrid Fiskaa nominerer Den internasjonale domstolen i Haag (ICJ) til Nobels fredspris for 2024. Fiskaa, som er SVs utenrikspolitiske talsperson, mener en slik fredspris vil sende en klar beskjed til Israel, men også andre stater rundt om i verden om at folkerettsbrudd vil straffe seg. – Den internasjonale domstolen i Haag har gjenreist troen på folkeretten og FNs handlekraft til å stoppe krig og siviles lidelse, sier Fiskaa.

NRK - 31 jan 24 kl. 10:20

Rødt-leder nominerer palestinsk og israelsk menneskerettsgruppe til fredsprisen

Rødt-leder Marie Sneve Martinussen nominerer den palestinske menneskerettsgruppa al-Haq og den israelske menneskerettsgruppa B'Tselem til fredsprisen. Det opplyser Rødt i en pressemelding. – Fredsprisen bør gå til dem som arbeider mot Israels brutale krig mot Gaza og angrepene mot sivile på Vestbredden.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Qatar revurderer rollen som mekler mellom Hamas og Israel

Qatar revurderer rollen som mekler i samtalene om våpenhvile mellom Israel og Hamas, melder nyhetsbyrået Reuters. Qatars statsminister sjeik Mohammed bin Abdulrahman Al Thani forklarer det med at Qatars rolle blir misbrukt av enkelte politikere til gunst for egne politiske interesser. Qatar-statsministeren utdypet ikke utsagnet ytterligere, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Truet beboere med jernstang

Politiet melder at de har pågrepet en mann i Bærum. Han skal ha truet flere beboere i et bofellesskap med en jernstang, opplyser de. Mannen skal ikke ha vært samarbeidsvillig, men pågripelsen gikk ifølge politiet for seg uten særlig dramatikk.

NRK - 45 minutter siden

Minst syv skal være drept etter israelsk luftangrep i Rafah

Minst syv personer skal være drept etter et israelsk luftangrep i Rafah, sør i Gaza. Det melder Al Jazeera, som viser til det palestinske nyhetsbyrået Wafa. Blant de drepte skal det ha vært tre barn..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet – skal ha viftet med revolver

Politiet i Oslo har pågrepet en mann utenfor en dagligvarebutikk i Storgata. Han skal ha viftet med en revolver. – Det var flere personer i området, men ingen er skadet.

NRK - 1 time siden

Svensk IS-kriger dømt til fengsel – voldtok barnebrud 100 ganger

En svensk IS-kriger som giftet seg med et barn i Syria er dømt til 10 års fengsel i Sverige, skriver Expressen. Mannen skal ha voldtatt sin barnebrud rundt 100 ganger. Den 12 år gamle jenta var datter av en svensk kvinne, som også hadde tilsluttet seg IS.

NRK - 2 timer siden

Politijakt pågår i Bollnäs i Sverige – rundt 60 personer er stengt inne

Rundt 60 personer er innestengt i et konferanselokale i Bollnäs i Sverige som følge av en pågående politijakt. Politiet leter etter en bevæpnet person. Ingen skal være skadd eller pågrepet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Ukraina har angrepet russisk flyplass på Krim

Onsdag formiddag meldte ukrainske medier at ukrainske styrker sammen med etterretningstjenesten sto bak et droneangrepet på den russiske flybasen Dzjankoi på Krim. Onsdag kveld bekreftet president Zelenskyj angrepet da han talte via videolenke til EU-toppmøtet i Brussel. – I dag lyktes våre forsvarsstyrker å ramme et av okkupantenes viktige militær anlegg på Krim.

NRK - 2 timer siden

Funn av død person i Sande på Sunnmøre

Politiet melder at det er gjort funn av ein død person i vatnet i Gursken i Sande kommune på Sunnmøre. Politiet er på staden og opplyser at det ikkje er noko som tyder på eit straffbart forhold. Politiet skal gjere undersøkingar på stadne og avhøyre vitne..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hizbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hizbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

NRK - 3 timer siden

Det israelske luftvåpenet sier de angrep Hezbollah-infrastruktur i østlige Libanon

Israels luftvåpen sa onsdag i en uttalelse at deres jagerfly angrep infrastruktur tilhørende Hezbollah nord for Baalbek i østlige Libanon..

Mest delt i dag

  Mest delt i går   Nyhetspressen i Sociala medier

   Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

   Liknende Nyheter


   Prenumerert på nyheter (RSS)

   Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.


   Siste Nyheter

   Økonominyheter
   Om oss

   Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

   RSS

   Kontakt

   contact@nyhetspressen.com