NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 23:02

NRK - 18 mar 23 kl. 17:48

Marian Hussein ny nestleiar i SV

Marian Hussein SVs nye nestleiar etter å ha vunne kampvoteringa mot Lars Haltbrekken på landsmøtet laurdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hussein SVs, Lars Haltbrekken, Hussein, SV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Marian, Husseinny , nestleiari SV
Klartale - 17 mar 23 kl. 06:00

Marian Hussein vil bli nestleder

Sosialistisk Venstreparti (SV) skal velge ny leder og nestleder lørdag. Det skjer under deres landsmøte.Det er ventet at Kirsti Bergstø blir ny leder for partiet.

Klartale - 20 mar 23 kl. 08:43

Disse damene skal lede SV: – Vi har mye å gjøre

– Jeg er deres hvis dere vil ha meg, sa Marian Hussein. I helga ble hun ny nestleder i Sosialistisk Venstreparti (SV). SV hadde landsmøte.

Klartale - 16 mar 23 kl. 06:00

Tabbene som ga oss den brutale terrorgruppa IS

USA invaderte Irak. Det skjedde 20. mars for 20 år siden.

NRK - 01 feb 23 kl. 11:06

SV-splittelse om ny nestleder

Valgkomiteen i SV er delt på midten i spørsmålet om Lars Haltbrekken eller Marian Hussein bør bli ny nestleder i partiet. I dag legger valgkomiteen fram sin innstilling. Fire av valgkomiteens medlemmer vil ha den mangeårige lederen av Naturvernforbundet, Lars Haltbrekken, som ny nestleder.

NRK - 03 mar 23 kl. 09:51

Blir lansert som ny nestleiar i Frp

Møre og Romsdal Frp lanserer Frank Sve frå Stranda som ny nestleiar i partiet. Det skjer etter at Ketil Solvik Olsen har varsla at han ikkje vil halde fram som nestleiar. Sve har stortingsrepresentant for Frp sidan 2021.

NRK - 23 mar 23 kl. 16:55

Tannhelsestøtte faller bort for 25- og 26-åringer

Utvidelsen av tannhelsereformen blir endret slik at 25- og 26 åringer får ikke støtte til tannbehandling likevel. SVs helsepolitiske talsperson Marian Hussein sier til Dagbladet at ordningen blir endret etter at Tannlegeforeningen varslet at de ville klage Norge inn for Esa. – Foreningen mener det å rulle ut velferd til unge mennesker i en dyrtid ikke var etter deres smak, sier Hussein.

NRK - 20 nov 22 kl. 19:24

Markering mot rasisme

Rundt 100 personer er samlet på Eidsvolls plass søndag kveld, i en markering mot rasisme. Markeringen skjer etter hendelsen der Atle Antonsen ble anmeldt for hatefulle ytringer og hensynsløs adferd mot Sumaya Jirde Ali. – Skildringene vi alle har vært vitne til og blitt rystet av den siste uken viser hvor viktig det er at vi tar et oppgjør med rasisme i utelivet og i samfunnet for øvrig, skriver arrangøren Oslo SV på Facebook.

NRK - 21 dec 22 kl. 01:39

SV og Rødt vil tilby abort hos fastlegen

SV og Rødt ønsker en mer tilgjengelig abortordning. Og foreslår at abortpiller kan tas hos fastlegen og ikke på sykehus. De får støtte fra AUFs leder.

VG - 01 feb 23 kl. 11:20

SVs valgkomité: Splittet i nestlederspørsmålet

Et flertall på fire ønsker Lars Haltbrekken som ny nestleder i SV, mens et mindretall på tre foreslår Marian Hussein..

Klartale - 17 mar 23 kl. 14:29

Lysbakken slutter som leder: – Litt som å dø

Audun Lysbakken slutter som leder i Sosialistisk Venstreparti (SV). Å varsle din avgang som partileder er litt som å dø. Men våkne opp igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Stridsvogner fra Storbritannia er fremme i Ukraina

Britiske Challenger-stridsvogner har ankommet Ukraina fra Storbritannia, opplyser det ukrainske forsvarsdepartementet. – De har alt kommet fram til Ukraina, sier talskvinne Iryna Zolotar til nyhetsbyrået AFP. Den britiske regjeringen kunngjorde i januar at Ukraina skulle få britiskproduserte Challenger-stridsvogner.

NRK - 1 time siden

Person påkjørt på Økern

Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter. En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår.

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 2 timer siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 2 timer siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 5 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com