Klartale > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:10

Klartale - 30 jun 22 kl. 07:00

Maria Ressa nekter å stenge nyhetsside

– Vi stenger ikke ned. Eller, jeg burde ikke ha sagt det. Vi har rett til å anke denne beslutningen. Det kommer vi til å gjøre. Særlig siden prosessen i denne saken har vært svært uregelmessig, sa Maria Ressa tirsdag.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Maria Ressa, Hawaii, USA, Rappler, Axios, Ressa, Filippinene, Gloria, Rodrigo Duterte, Duterte, Ferdinand Marcos, Marcos, Nobels, Dmitrij Muratov, Ukraina, Russland, Latvia, Novaja Gazeta Europa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Maria, Ressa, nekterå , stenge, nyhetsside
NRK - 29 jun 22 kl. 01:34

Fredsprisvinner Maria Ressa sier Filippinene stenger nyhetstjenesten hennes

Fredsprisvinner og journalist Maria Ressa sier at regjeringen på Filippinene har beordret stenging av hennes nyhetsnettsted Rappler. Ressa kom med opplysningene i en tale på en mediekonferanse i Honolulu på Hawaii tirsdag, melder nyhetsnettstedet Axios. Ifølge Ressa er ordren om stenging en stadfesting av en tidligere beslutning fra myndighetene om å trekke tilbake nyhetsorganisasjonens firmaattest.

NRK - 08 jul 22 kl. 09:23

Fredsprisvinner Ressa tapte ankesak

Fredsprisvinner Maria Ressas dom for ærekrenkelser på nett blir stående etter at en filippinsk domstol avviste anken hennes. Både Ressa og kollegaen Rey Santos Jr. står overfor lange fengselsstraffer etter å ha blitt dømt for ærekrenkelser på nett.

NRK - 08 jul 22 kl. 09:23

Fredsprisvinnar tapte anke og må stenge nettstad

Fredsprisvinnaren Maria Ressa tapte anken mot filippinske myndigheiter og må stenge den kritiske nettstaden Rappler, skriv nyheitsbyrået AFP..

Klartale - 07 jul 22 kl. 11:30

FHI-overlege mener det var en tabbe at så mange skoler måtte stenge

– Det å stenge skolene var en tabbe. Det skulle ikke vært gjort. Det var unødvendig, sier Preben Aavitsland til kanalen NRK.

Klartale - 02 aug 22 kl. 14:54

Ber Equinor la være å stenge kraftverk vi kanskje trenger

Gasskraftverket på Mongstad i Vestland skal stenge. Det skjer samtidig med at Europa har for lite gass. Folk i Sør-Norge betaler mye for strøm.

NRK - 18 maj 22 kl. 15:28

Stortingsrepresentanter ber britene ikke utlevere Assange

Åtte stortingsrepresentanter har skrevet brev til Storbritannias innenriksminister Priti Patel og ber henne om ikke å utlevere Julian Assange til USA. Stortingsrepresentantene fra Rødt, SV, MDG og Sp advarer mot følgene en utlevering av WikiLeaks-grunnleggeren kan få for pressefriheten i verden. – Beslutningen du nå er i ferd med å ta på vegne av den britiske regjeringen, er ytterst viktig ikke bare for ditt eget land, men også for Europa og resten av verden, heter det i brevet.

Aftenposten - 14 jul 22 kl. 06:00

Hun kan få 100 års fengsel. Nå trenger fredsprisvinneren støtte.

Hun kan få 100 års fengsel. Nå trenger Maria Ressa støtte..

NRK - 30 mar 22 kl. 15:18

Støre vil ikke stenge norske havner for russiske skip

Det er ikke aktuelt for Norge å stenge norske havner, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Han sier dermed blankt nei til en av forespørslene fra den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj under talen til Stortinget. – Vi har en lang kyst og vi har et omfattende fiskerisamarbeid i nord.

NRK - 30 mar 22 kl. 15:37

Melbye vil stenge norske havner for russiske skip

Venstre-leder Guri Melby mener Norge bør imøtekomme Zelenskyjs ønske om å nekte russiske skip å legge til havn. – Norge kan gå foran og gjøre det, eller så kan vi i det minste ta initiativ til at Europa skal stå sammen om å stenge sine havner, sier Melby til NTB. Hun fortsetter: – Det er mye som tyder på at sanksjonene så langt ikke er sterke nok og at det fortsatt går for mye varer, olje og gass ut og inn av Russland til at vi greier å stoppe pengestrømmene.

Klartale - 21 jun 22 kl. 09:21

Fikk 1 milliard kroner for nobelmedalje

Den russiske redaktøren Dmitrij Muratovs vant Nobels fredspris i 2021. Den vant han sammen med den filippinske journalisten Marisa Ressa. De vant for sin kamp for ytringsfrihet.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 2 timer siden

Bruker ytringsfrihet hver eneste dag

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 10 timer siden

Forfatteren Salman Rushdie angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - 15 timer siden

Flere får seg jobb i Norge

Det er langt over prosenten for de siste 35 årene. Det er kun slått over perioden 2007-2008. Det samme gjelder noen kvartaler mellom 1998 og 2002.

Klartale - 17 timer siden

Ung mann siktet for drapsforsøk

– Han skal etter planen avhøres i dag, sier politiadvokat Philip Mathew Green i drapsavsnittet i Oslo politidistrikt til Aftenposten.Den unge mannen er siktet for drapsforsøk. Han vil trolig fremstilles for varetektsfengsling lørdag.

Klartale - 18 timer siden

– Hets kan gjøre at samer har mindre ytringsfrihet

Alle i Norge kan si nesten hva de vil. Grunnloven paragraf 100 beskytter denne rettigheten. Men hvordan står det til med ytringsfriheten i Norge?

Klartale - 18 timer siden

Storbritannia slår tørkealarm

Det er tørke sør, øst og sentralt i England. Det er som følge av en ny hetebølge, opplyser britiske myndigheter.Nå vil det bli gjort tiltak.

Klartale - 20 timer siden

Hva vil skje med Taiwan?

Taiwan heter offisielt «Republikken Kina». Og har vært en del av Kina lenge. Men folk fra begge steder er uenige.

Klartale - 21 timer siden

Mange småbedrifter er redd for å gå konkurs

SMB mener det haster med å få på plass en strømpakke til bedriftene. SBM er en organisasjon for bedrifter. De har gjort en undersøkelse.

Klartale - 23 timer siden

Trump sitt hus har blitt ransaket

Merrick Garland har sagt ja til at Trump sitt hus skulle bli ransaket. Han er justisminister i USA. Garland har bedt en domstol offentliggjøre ransakelsesordren.

Klartale - 23 timer siden

Regjeringen vil bruke mindre oljepenger neste år

Nå bruker Norge omtrent 60.000 kroner av oljepengene per person. Men det kan ikke fortsette, mener Trygve Slagsvold Vedum fra Senterpartiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com