NRK > Nyheter

Monday, 04 March, 23:28

NRK - 19 feb 21 kl. 20:51

Manson etterforskes for mishandling

Politiet i Los Angeles har startet etterforskning av Marilyn Manson etter at flere kvinner anklaget ham for mishandling. Skuespiller Evan Rachel Wood hevdet tidligere at han mishandlet henne da de hadde et forhold. Siden har flere kvinner meldt seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Los Angeles, Marilyn Manson, Evan Rachel Wood

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Manson, etterforskes, for, mishandling
NRK - 11 jul 23 kl. 22:29

Charles Manson-tilhenger løslatt fra fengsel etter 53 år

Leslie Van Houten, som var med i Charles Mansons beryktede drapsgjeng på 1960-tallet, er løslatt fra fengsel. Van Houten, som er i 70-årene, har sittet i fengsel i 53 år etter at hun ble dømt til livstid for å ha hjulpet Manson med å drepe Leno LaBianca og hans kone Rosemary i Los Angeles i 1969. Løslatelsen skjer etter at California-guvernør Gavin Newsom oppga sin motstand i forrige uke.

NRK - 29 maj 21 kl. 09:53

Ny voldtektsanklage mot Manson

En anonym eks-kjæreste av Marilyn Manson anklager sangeren for å ha «voldtatt og overgrepet seg på henne gjentatte ganger.» Kvinnen som anklager Manson, hvis ekte navn er Brian Warner, sier at hun begynte å frekventere sangeren i 2011, og at han blant annet tvang henne til å se på en video av at han forgrep seg på en ung fan..

VG - 02 feb 21 kl. 09:47

Marilyn Manson kuttes fra TV-serier etter anklagene om mishandling

Situasjonen tilspisser seg for rocker Marilyn Manson (52) etter eksforlovedens anklager om vold og seksuelle overgrep..

VG - 01 maj 21 kl. 10:21

«Game of Thrones»-skuespiller saksøker Marilyn Manson

Skuespilleren Esmé Bianco (38) har saksøkt Marilyn Manson (52) for seksuell-, fysisk og emosjonell mishandling..

VG - 03 maj 21 kl. 09:47

Marilyn Manson avviser søksmål fra «Game of Thrones»-skuespiller

«Game of Thrones»-skuespiller Esmé Bianco (38) har saksøkt Marilyn Manson (52) for seksuell-, fysisk og emosjonell mishandling..

NRK - 19 feb 21 kl. 20:51

Etterforskes for mishandling

Politiet i Los Angeles har startet etterforskning av rockeren Marilyn Manson etter at flere kvinner har anklaget ham for mishandling..

NRK - 02 nov 22 kl. 05:23

Åtte års fengsel for over tjue år med mishandling

En mann i 40-årene bosatt på Romerike er dømt til åtte og et halvt års fengsel for å ha mishandlet sin egen familie over en periode på rundt 20 år. Ifølge dommen utsatte han sin daværende kone for brutal psykisk og fysisk mishandling over mange år. Også barna i familien har opplevd vold og mishandling.

VG - 01 feb 21 kl. 14:47

Evan Rachel Wood om Marilyn Manson: – Farlig mann

Evan Rachel Wood (33) kommer med sterke anklager mot Marilyn Manson (52) i et åpent innlegg. Flere kvinner følger etter..

NRK - 02 feb 21 kl. 03:25

Plateselskap dropper Marilyn Manson

Den amerikanske artisten Marilyn Manson har mistet platekontrakten sin etter overgrepsbeskyldninger fra ekskjæresten Rachel Wood. Plateselskapet Loma Vista Recordings sier til Reuters at de ikke vil promotere musikken hans mer i lys av anklagene..

VG - 08 feb 21 kl. 12:46

Marilyn Manson skal ha blitt vraket av manageren

Marilyn Manson (52) må klare seg uten samarbeidspartneren han har støttet seg på i 25 år, ifølge Rolling Stone..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fikk 21.000 kroner i bot på E18

En bilfører fikk 21.000 kroner i forenklet forelegg etter å ha ligget bak en ambulanse i utrykning. Bilen kjørte i 138 km/t i 100-sone i Lierbakkene i Buskerud.

NRK - 30 minutter siden

Tidligere toppsjefer i Twitter saksøker Elon Musk

Fire tidligere toppsjefer i Twitter har saksøkt Elon Musk for over 128 millioner dollar. De fire mener blant annet at Musk ikke har betalt dem sluttvederlag, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

Reuters: Kraftig skyting nær flyplass på Haiti

Det meldes om kraftig skyting nær Port-au-Prince internasjonale flyplass, ifølge flyplassmyndighetene. Myndighetene i Haiti har erklært unntakstilstand og innført portforbud. Landet har vært preget av uro i en årrekke, og natt til søndag rømte mange fra et fengsel i hovedstaden..

NRK - 1 time siden

Kamala Harris er dypt bekymret for den humanitære situasjonen i Gaza

USAs visepresident Kamala Harris ber Israel om å ta flere grep i samarbeid med USA for å få mer humanitær hjelp inn i Gaza. Det sa hun i en samtale med Israels Benny Gantz, som sitter i Netanyahu-regjeringens krigskabinett. I møtet i Det hvite hus diskuterte de også situasjonen i Rafah, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Operasjon Dagsverk til Colombia

Årets Operasjon Dagsverk er tildelt Utviklingsfondet som skal støtte urfolksungdom i Guatemala. Målet er å bekjempe sult gjennom klimatilpasning. Det er elever i hele Norge som har stemt fram hvilket prosjekt de mener bør få støtte, skriver OD og Utviklingsfondet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Politiet stanset politimann på buss ved Nordkjosbotn

Politiet i Troms stanset mandag en buss ved Nordkjosbotn etter meldinger om en mann med våpen om bord. Mannen viste seg å være en av deres egne, melder NTB. Politimannen fra Nordland hadde et elektrosjokkvåpen i belte.

NRK - 2 timer siden

SVT: Eksplosjon i boligblokk sør i Stockholm

Svensk politi fikk melding om eksplosjonen halv ni mandag kveld. Den skal ha skjedd i oppgangen i blokken. Det meldes ikke om at noen er skadd.

NRK - 3 timer siden

FN: – Grunn til å tro på meldinger om seksuell vold

En gruppe FN-eksperter sier det er skjellig grunn til å feste lit til meldingene om at det ble begått seksuell vold, deriblant voldtekter, under Hamas-angrepet på Israel 7. oktober i fjor. Ekspertgruppen, ledet av FNs spesialutsending for seksuell vold i konfliktområder, Pramila Patten, besøkte Israel i perioden 29.

NRK - 3 timer siden

Hamas vet ikke hvor mange gisler som fortsatt er li live

– Vi vet ikke eksakt hvor mange av fangene som er i live eller døde, drept som følge av angrep eller sult sier Bassen Naim, som sitter i ledelsen i Hamas, til nyhetsbyrået AFP. – Det er fanger som holdes av flere grupper på flere steder i det palestinske territoriet, sier han. Naim som er tidligere helseminister på Gazastripen, sier videre at en våpenhvile er nødvendig «så vi kan få sjekket dette, finne navn, antall og status på hvorvidt de er i live eller døde».

NRK - 4 timer siden

Misbrukte navnet til Røde Kors: Kjøpte varer til verdi på over 268.000 kroner

To brødre i 20-årene fra Lørenskog er tiltalt for å ha misbrukt andres kreditt- eller bankkort for egen vinning. De tiltalte møtte mandag i Romerike og Glåmdal tingrett. Fra mars til mai 2023 bestilte de varer ved flere elektronikkbutikker til en samlet verdi på over 268 000 kroner med andres bank-og kredittkort.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com