VG > Innenriks

Friday, 24 March, 09:58

VG - 08 feb 23 kl. 21:16

Mannen som er siktet for drapsforsøk på T-banen i Oslo, er tvangsinnlagt

Mannen i 30-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i en T-banevogn ved Jernbanetorget i desember, er tvangsinnlagt på Dikemark..
Les mer på VG


Les mer om:
Jernbanetorget, Dikemark, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannensom er , siktet, for, drapsforsøk, T-baneni , Oslo er tvangsinnlagt
Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 10 feb 23 kl. 06:56

Knivstakk kona – frikjent for drapsforsøk

En 47 år gammel mann er i Oslo tingrett dømt til seks år og sju måneders fengsel for å ha mishandlet ekskona i over 20 år. Han ble frikjent for drapsforsøk. Mannen ble frifunnet for tiltalepunktet om drapsforsøk med kniv fordi han selv tilkalte helsehjelp, melder VG.

NRK - 12 mar 23 kl. 00:57

Fire siktet for drapsforsøk etter voldshendelse på T-banen i Oslo

Fire personer er siktet for drapsforsøk og én for medvirkning til drapsforsøk etter voldshendelse på T-banen i Oslo. Hendelsen skjedde i halv ni-tiden lørdag kveld – Politiet har pågrepet fem menn etter knivstikkingen på Tøyen T-bane lørdag kveld, sier kriminalleder Morten Kalhagen til VG. Han forteller at fire av dem er siktet for drapsforsøk, mens den siste er siktet for medvirkning til forsøk på drap..

NRK - 04 jan 23 kl. 17:25

Enda en gutt (16) siktet etter drapsforsøk i Stavanger

Politiet har siktet enda en gutt (16) i forbindelse med drapsforsøket på en 16 år gammel gutt utenfor hjemmet sitt i Stavanger mandag kveld, skriver politiet i en pressemelding. Totalt fire er dermed siktet i saken. – Én av dem er siktet for drapsforsøk, mens de tre andre er siktet for medvirkning til grov kroppsskade, sier politiadvokat Torbjørg Ristesund i meldingen.

NRK - 19 okt 22 kl. 15:08

To siktet for drapsforsøk etter økseangrep i Oslo

To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en grov voldsepisode i Oslo mandag. En mann i 40-årene ble mandag ettermiddag funnet alvorlig skadd i en leilighet i Konows gate i Gamlebyen i Oslo. En mann og en kvinne ble pågrepet og er nå siktet for drapsforsøk, skriver Avisa Oslo.

NRK - 07 dec 22 kl. 10:16

Mann siktet for drapsforsøk på T-bane ennå ikke avhørt

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter en knivstikking på T-banen i Oslo lørdag kveld er ennå ikke avhørt. Det bekrefter hans forsvarer, advokat Maggi Rødvik, overfor NTB. Hun forteller samtidig at mannen ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld, og ønsker ikke å kommentere om han knytter seg til handlingen.

NRK - 27 okt 22 kl. 18:04

Tøyen-siktet nekter straffskyld

Mannen i 20-årene som er siktet for drapsforsøk etter at en 18-åring ble skutt på Tøyen lørdag, nekter straffskyld, det skriver Avisa Oslo. Han begjærer seg løslatt fra varetekt, men politiet fikk medhold i 4 uker at mannen varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud. Mannen er også underlagt fullstendig isolasjon i to uker, opplyser politiadvokat Hilde Hermanrud Strand til Avisa Oslo torsdag ettermiddag.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:40

Mann tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt to menn på T-banen

En 36 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt to menn i en T-banevogn i Oslo i august 2021. Påtalemyndigheten varsler at de kan be om forvaring for mannen. Ifølge tiltalen forsøkte mannen i 20.

NRK - 16 mar 23 kl. 13:36

Mann pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skytingen i Kristiansand i februar

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter skytehendelsen utenfor Meny Grim i Kristiansand i februar. – Vi har pågrepet en person som er siktet for drapsforsøk knyttet til skytehendelsen på Grim den 13. februar, bekrefter politiinspektør i Agder politidistrikt, Cecilie Pedersen, til Fædrelandsvennen.

NRK - 20 jan 23 kl. 14:06

Drapsforsøk-siktet erkjenner straffskyld

Mannen i 60-årene som er siktet for drapsforsøk mot sin ekskone utenfor McDonalds i Karmøy torsdag, blir varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De to første ukene med full isolasjon og medieforbud. Retten mener det er skjellig grunn til mistanke.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Regjeringen: Gir elever rett til videregående på ubestemt tid

Kunnskapsminister Tonje Brenna og regjeringen foreslår rett til videregående opplæring frem til elevene fullfører, pluss rett til å bytte studieretning..

VG - 3 timer siden

Valgforskere om hovedmotstanderne: Ikke lett å se forskjell

Høyre tjener på å la kritikken mot Støre-regjeringen gå sin gang og ikke være for konkrete på egne alternativer, mener valgforskere. De forstår at vanlige folk sliter med å se forskjell..

VG - 15 timer siden

Massiv interesse for gammel tomt: Solgt for seks ganger mer enn prisantydning

Det gamle tunet har hverken strøm eller innlagt vann. Nå er det solgt – til seks ganger mer enn prisantydning..

VG - 15 timer siden

Politiet: Kvinne har blitt utsatt for vold og kjørt bort i bil

Kvinnen skal ha vært utsatt for slag i ansiktet. Politiet ber eventuelle vitner melde seg..

VG - 16 timer siden

Lekkasje fra Høyre: Skattelette til de med lavest inntekt

En enstemmig resolusjonskomite i Høyre går inn for å gi skattelette til de med lavest inntekt og å lette på importvernet for å senke matvarepriser..

VG - 17 timer siden

Elever får bestemme på skolen - med loven i hånd

HERSLEB SKOLE (VG) Regjeringen gir landets 820.000 skoleelever lovfestet rett til å medvirke i alle skolebeslutninger som angår dem selv..

VG - 18 timer siden

Stortinget tar «gullkort»-grep: Forbyr påvirkningsarbeid

Stortinget vil innføre forbud mot at tidligere stortingspolitikere bruker det såkalte «gullkortet» til å drive politisk påvirkningsarbeid..

VG - 21 timer siden

Unge Høyre vil slåss for Nato-baser i Norge

Unge Høyre skal denne helgen prøve å overbevise moderpartiet om å tillate fast stasjonering av amerikanske fly, tanks og droner i Norge..

VG - 22 timer siden

Mehl varsler strakstiltak for Bredtveit fengsel

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl ser svært alvorlig på situasjonen for kvinner som soner i fengsel – spesielt på Bredtveit. Nå varsler hun tiltak..

VG - 23 timer siden

Stortinget forbyr Tiktok og Telegram på tjenestetelefoner

Stortingets presidentskap forbyr appene Tiktok og Telegram på alle enheter med tilgang til Stortingets systemer. Representantene bes avinstallere appene «så raskt som mulig»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com