NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:35

NRK - 10 jul 24 kl. 11:02

Mannen som er siktet for drap i Aremark samtykker til fengsling

Mannen i 50-årene som er siktet for drapet på en kvinne i 60-årene på en campingplass i Aremark samtykker til fengsling. Mannens forsvarer ønsker ikke å si noe om hvordan han stiller seg til siktelsen, ifølge TV 2..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aremark, TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannensom er , siktet, for, drapi , Aremark, samtykker, til fengsling
NRK - 23 feb 24 kl. 13:54

Mann i 40-årene pågrepet og siktet for drap i Oslo i mai i fjor

En mann i 40-årene blir framstilt for varetektsfengsling i Oslo tingrett fredag ettermiddag, skriver Dagbladet. VG skriver at politiet mistenker at mannen har forgiftet sin kone. Han er siktet for et drap i mai 2023, opplyser politiadvokat Hilde Hermanrud Strand til avisa, men ønsker ikke å kommentere ytterligere.

NRK - 09 apr 24 kl. 14:43

Varetektsfengslet mann siktet for enda et drap

Politiet har utvidet siktelsen mot en mann som sitter varetektsfengslet for drap på en kvinne i Porsgrunn 12. september i 2022. Etterforskingen av et mistenkelig dødsfall i Porsgrunn den 17.

Klartale - 22 feb 24 kl. 15:30

Hvorfor er det flest menn som dreper?

Det er generelt få drap i Norge. Men januar i år skiller seg ut. 13 mennesker ble drept på én måned.

NRK - 14 maj 24 kl. 21:31

BT: Kvinne og gut sikta for drap

Ei kvinne (23) og ein gut (17) er sikta for drap etter at ein 18-år gamal mann vart funnen død i Bergen sentrum, melder Bergens Tidende. Frå før er ein 21-åring sikta for drap i saka. Kvinna og guten som no er sikta for drap har tidlegare vore sikta for å ha etterlatt ein person i hjelpelaus tilstand.

NRK - 08 jul 24 kl. 14:01

Utenlandsk statsborger siktet for å ha kopiert dokumenter fra norsk rakettselskap

En ungarsk mann er siktet for å ha brutt seg inn på ISAR Aerospace Norges systemer og kopiert filer og lastet ned skadelig programvare. Mannen ble pågrepet 27. juni.

NRK - 02 jul 24 kl. 14:46

Mann siktet for drap i Nord-Odal, vil ikke forklare seg til politiet

Mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap i Nord-Odal i mars, vil ikke forklare seg til politiet. Han varetektsfengsles i fire nye uker. Det ble klart i Romerike og Glåmdal tingrett mandag, skriver Glåmdalen.

NRK - 10 apr 24 kl. 11:28

Stig Kyrre Nybråten (54) ble drept i Porsgrunn

Det var Stig Kyrre Nybråten (54) som ble funnet død i en leilighet i Porsgrunn 17.juli 2023. Mandag 8.

NRK - 08 mar 24 kl. 06:54

Politiet skjøt varselskudd under pågripelse i Halden

Politiet skjøt et varselskudd og brukte elektrosjokkvåpen da de skulle pågripe en mann i 30-årene i Halden natt til fredag. – Vi fikk melding om en mann som fyrte opp fyrverkeri, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad. Politiet fikk også melding om at mannen hadde en pistol i hånden.

Dagbladet - 09 apr 24 kl. 14:50

Mann i 30-åra siktet for to drap

Mannen ble i fjor pågrepet for drap på en kvinne i Porsgrunn i 2022. Nå er han også siktet for drap på en mann fra Grenland kort tid før han ble pågrepet..

NRK - 18 mar 24 kl. 15:17

Politiet vil løslate de tre siktede i Stian Hole-saken fra varetekt

Politiet har siden november i fjor hatt tre personer varetektsfengslet – siktet for drap eller medvirkning til drap på Stian Hole (41). Når fengslingsperioden går ut onsdag i denne uka, vil ikke politiet begjære forlenget varetekt. Politeit opplyser at mistankegrunnlaget mot de tre siktede ikke er svekket, og det er fortsatt skjellig grunn til mistanke om at de siktede er involvert i drap eller medvirkning til drap på 41-åringen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 15 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 45 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com