NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 01:01

NRK - 03 nov 22 kl. 13:04

Mannen mistenkt for å ha skote Imran Khan er skoten og drepen

Mannen som er mistenkt for å ha skote Pakistans tidlegare statsminister Imran Khan i beinet er skoten og drepen, melder AFP. Khan blei skoten medan han haldt ein tale til støttespelarar i Wazirabad i dag. Støttespelearane meiner skotet mot Khan var eit drapsforsøk. Khan sat som statsminister i Pakistan frå 2018 til april i år, og måtte gå av etter ei mistillitsavstemming i nasjonalforsamlinga..
Les mer på NRK


Les mer om:
Pakistans, Imran Khan, AFP, Wazirabad, Khan, Pakistan

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannen, mistenkt, forå ha , skote, Imran, Khaner , skoten og drepen
Klartale - 11 sep 23 kl. 13:09

Utenlandsk borger siktet for spionasje i Norge

Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) pågrep en utenlandsk mann fredag. Det sier Thomas Blom til nyhetsbyrået NTB. Han er politiadvokat i PST.

Klartale - 26 okt 22 kl. 12:15

Mistenkt spion anker ikke at han blir internert

Det er varslet at mannen vil bli sendt ut av Norge. Men han blir internert fram til det blir klart. Det vil si at han blir holdt fanget for å ha kontroll på ham, i stedet for at det er ment som en straff.

NRK - 08 jul 22 kl. 14:42

Innrømmer å ha skote Shinzo Abe

Mannen som var pågripen for å ha skote og drepe Japans tidlegare statsminister Shinzo Abe har innrømt at han stod bak skytinga. Det melder Reuters. Skyttaren har blitt identifisert som 41 år gamle Yamagami Tetsuya.

NRK - 10 nov 22 kl. 13:42

Mann tiltalt for å ha skote tre bjørnar

Det er tatt ut tiltale mot ein 59 år gamal mann for å ha skote og drepe tre bjørnar i Lierne, opplyser politiet. Mannen er tilknytt reinsdyrnæringa, og bjørnane blei skotne i eit område der fleire reinsdyrkalvar nyleg var drepne av bjørn. Påtalemakta legg til grunn i tiltalen at desse tre bjørnane var involverte i uttaket av reinsdyrkalvar..

NRK - 17 okt 22 kl. 09:41

Ukraina: Har skote ned 26 dronar

Det ukrainske luftforsvaret har natt til måndag skote ned 26 dronar av typen Shahed-136, seier talsperson Yurii Ihnat. Han seier det totale talet på dronar som vart sendt mot Ukraina i natt enno er ukjend..

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Klartale - 12 okt 22 kl. 11:54

Ny mann siktet i Lørenskog-saken

En mann i 30-årene er siktet i saken om den savnede Anne-Elisabeth Hagen. Øst politidistrikt mener mannen har medvirket i saken som politiet nå mener er et drap. Hagen ble borte fra hjemmet sitt på Lørenskog for fire år siden.

NRK - 26 jan 23 kl. 15:40

Mann tiltalt for drapsforsøk etter å ha skutt to menn på T-banen

En 36 år gammel mann er tiltalt for å ha skutt to menn i en T-banevogn i Oslo i august 2021. Påtalemyndigheten varsler at de kan be om forvaring for mannen. Ifølge tiltalen forsøkte mannen i 20.

NRK - 03 feb 23 kl. 15:01

Skudd-siktet mistenkt i annen alvorlig voldssak

En av mennene som er siktet for drapsforsøk etter skytein på åpen gate i Oslo natt til 15. januar er i søkelyset i en annen sak. Øst politidistrikt bekrefter til NRK at de ønsker å avhøre mannen i 20-årene.

NRK - 07 jul 23 kl. 11:40

Dømt til fengsel etter besittelse av innloggingsopplysninger til over 200 brukerkontoer

En mann i 40-årene fra Sunnmøre er dømt til fengsel i åtte måneder. Mannen er dømt for å ha vært i besittelse av innloggingsopplysninger til over 200 brukerkontoer. Dette inkluderte kontoer på Snapchat, Facebook, e-post og Instagram.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nord-Korea grunnlovsfester atomvåpenpolitikken

Nord-Koreas nasjonalforsamling har vedtatt en endring i grunnloven som slår fast at landet skal ha atomvåpen, melder statlige medier. – Nord-Koreas politikk om å bygge opp atomkreftene har blitt gjort permanent som landets grunnlov, melder det statlige nyhetsbyrået KCNA torsdag. I en tale til nasjonalforsamlingen sa landets leder Kim Jong-un at det er svært viktig å «akselerere moderniseringen av atomvåpnene for å ha det definitive overtaket strategisk avskrekking», ifølge KCNA.

NRK - 30 minutter siden

Motorsyklist kjørte i 100 km/t i 60-sone i Tromsø

En MC-fører mistet lappen på stedet da han ved 22-tiden onsdag ble målt til 100 kilometer i timen i en 60-sone i Langnes i Tromsø. Troms politidistrikt skriver på X at føreren fikk beslaglagt førerkortet på stedet. Kjøringen fant sted på Ringveien på Langnes, og Nordlys skriver at det var en ung mann som kjørte motorsykkelen.

NRK - 30 minutter siden

Trump får ikke byttet dommer

Tanya Chutkan, som er dommer i den føderale valgpåvirkningssaken mot USA ekspresident Donald Trump, avviser hans krav om at hun trekker seg. Trump og hans forsvarere mener at ting Chutkan har sagt som dommer i saker etter kongresstormingen, beviser at hun allerede har trukket konklusjoner rundt Trumps eventuelle skyld, og at hun dermed ikke kan være nøytral. Blant annet har de pekt på at Chutkan i et rettsmøte sa at kongresstormerne var motivert av «blind lojalitet til en person som, forresten, stadig går fri i dag».

NRK - 1 time siden

Hevder å ha slått ned kupp i Burkina Faso

Militærjuntaen som styrer det vestafrikanske landet Burkina Faso hevder å ha slått ned et kuppforsøk, melder nyhetsbyrået AFP. I en uttalelse sier militærjuntaen at flere tjenestepersoner er pågrepet, og at de fortsatt leter etter andre som skal ha vært med på det påståtte mytteriet..

NRK - 2 timer siden

Politiet søker i turområde

Politiet er i gang med undersøkingar i Vågsbygdskogen i Kristiansand. Undersøkingane er knytt til dobbeltdrapet, der ei jente og mor hennar vart funne døde onsdag. – Vi er her fordi vi har sett i verk etterforsking og undersøking.

NRK - 4 timer siden

To menn pågrepet etter skuddløsning på Nordstrand

I forbindelsen med skytingen mot en bolig og en bil på Nordstrand tirsdag kveld, har politiet i kveld pågrepet to menn. De er siktet for grov ulovlig befatning med skytevåpen. Begge de siktede er kjent for politiet fra tidligere.

NRK - 4 timer siden

Arabisk familie skutt og drept i Israel

En arabisk familie på fem ble skutt og drept i hjemmet sitt nord i Israel onsdag. Drapene er de siste i en bølge av vold og drap mot arabere i landet. Drapene på de fem, deriblant to barn, skjedde i den nordlige byen Basmat Tab'un og kun timer etter 50 år gammel arabisk mann ble drept i samme område, opplyser israelsk politi.

NRK - 6 timer siden

Skyting i Stockholm: En person død

SISTE: En person er skutt og drept, melder Aftonbladet. - På stedet fant vi en mann med skuddskader. Livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 4 timer siden

Trudeau beklager ubehagelig hendelse i Underhuset

Den kanadiske statsministeren Justin Trudeau ba onsdag om unnskyldning etter at en tidligere foredragsholder skal ha berømmet en nazi-veteran i Underhuset. Blant de som var til stede var Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj. Personen som ble hedret er en ukrainsk veteran som kjempet sammen med nazistene under andre verdenskrig.

NRK - 5 timer siden

The Scotsman åpner i nye lokaler

Utestedet The Scotsman bekrefter at de vil åpne et nytt sted. Det skriver Avisa Oslo. På tirsdag kom beskjeden om at den tradisjonsrike baren på Karl Johans gate i Oslo må ut av sine gamle lokaler ved nyttår.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com