NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:39

NRK - 15 sep 21 kl. 00:58

Mann utsatt for vold i Stavanger

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter en voldshendelse på Storhaug i Stavanger. Sørvest politidistrikt meldte om saken 0.17 natt til onsdag. Politiet har opprettet sak og iverksatt etterforskning. De ble informert om saken via helsepersonell på stedet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Storhaug, Stavanger, Dag Steinkopf, Sørvest, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, utsatt, for, voldi , Stavanger
NRK - 24 jul 21 kl. 02:44

Mann pågrepet for vold

En mann i 20-årene fra Larvik ble natt til lørdag pågrepet, mistenkt for en vold mot en jevnaldrende mann på Rjukan. – Fornærmede har mindre skader. De to har en viss relasjon, uten at vi har detaljer om hele hendelsen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 20 jun 21 kl. 10:53

Politiet tror volden dobler seg

Politiet i Trøndelag har i en ny rapport forsøkt å analysere hvordan gjenåpningen av samfunnet kommer til å påvirke kriminaliteten, skriver NTB. I grove trekk er dette sommeren politiet ser for seg: * Minst en dobling av saker med vold, beruselse, ordensforstyrrelser, bortvisning og pålegg er sannsynlig. * Mindre deling og nedlasting av overgrepsmateriale.

NRK - 31 maj 21 kl. 05:18

Flere barn utsatt for vold hjemme

De tre første månedene i år ble barnevernet i Asker varslet 141 ganger om barn som var utsatt for vold hjemme. Det viser en fersk rapport, skriver Budstikka. Det er en økning på 75 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

NRK - 09 sep 21 kl. 15:53

Vold og trusler under valgkampen

Tre AUF-ere og én Ap-politiker er blitt utsatt for vold eller trusler i forbindelse med årets valgkamparbeid, viser en sammenstilling fra Filter Nyheter. AUFs generalsekretær Sindre Lysø sier til Filter Nyheter at han er opprørt over mengden voldsepisoder og trusler Arbeiderpartiet og AUF har blitt utsatt for i årets valgkamp. – Det gjør at folk vegrer seg for å delta og holder tilbake meninger, sier han..

NRK - 05 jun 21 kl. 15:41

Uprovosert vold på kjøpesenter

En mann i 50-årene er kjørt til legevakt etter å ha blitt utsatt for vold på kjøpesenteret Downtown i Porsgrunn. Ifølge politiet fremstår volden som helt uprovosert. Mannen skal ikke være alvorlig skadet.

NRK - 07 aug 21 kl. 02:27

Mann utsatt for vold på hytte

En mann har blitt kjørt til Elverum sykehus etter å ha blitt utsatt for en voldshendelse i en hytte ved Østre Æra camping ved Rena natt til lørdag. En kvinne har blitt pågrepet på hytta, melder politiet i Innlandet på Twitter..

Aftenposten - 08 jul 21 kl. 08:17

Avviksmeldingene om vold, overgrep og forsømmelser i norske sykehjem er bare toppen av isfjellet. 9 av 10 pleieansatte har vært vitne til vold.

Vold på sykehjem knyttes til fysiske skader, smerte og død. – Utfordringene er enda større enn vi har trodd, sier….

NRK - 11 jul 21 kl. 17:59

Kvinne ut av sykehuset etter vold

Kvinnen som i fredag ble utsatt for vold på en sti i Mærradalen på Ullern, er skrevet ut av sykehuset. Politiet ønsket tips i saken, og har fått noen tips. Det er også gjort flere avhør, men ingen er så langt pågrepet.

NRK - 04 aug 21 kl. 10:48

Søker naken kvinne etter grov vold

En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i skogsområdet Mærradalen bak Radiumhospitalet i Bydel Ullern i Oslo i juli, skriver politiet i en pressemelding. Hendelsen skjedde kvelden den 9. juli.

NRK - 13 aug 21 kl. 08:07

Flere anmelder familievold

En fersk undersøkelse fra Riksadvokaten viser at flere anmelder familievold i Norge. Tallene for anmeldelser om vold i nære relasjoner, der barn enten er utsatt selv eller har vært vitne har økt med 113,4 prosent på ett år. Det skriver Rett24.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 45 minutter siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 45 minutter siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 30 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 30 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt