NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 21:03

NRK - 29 jan 23 kl. 03:19

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Arendal, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, truetmed , knivda , nabosa at , musikken, var for høy
NRK - 08 mar 23 kl. 18:01

Mann skal ha truet med kniv i Porsgrunn

Politiet har pågrepet en mann som skal ha truet med kniv i Porsgrunn. De mottok to meldinger om mannen. – En hvor en mann var truet med kniv og en ny melding der en var rispet med kniv, opplyser politiet.

NRK - 13 mar 23 kl. 05:58

Mann truet med kniv i Bergen

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann skal ha blitt truet med kniv på Kalfaret i Bergen i går kveld. Han er foreløpig siktet for ulovlig våpenbesittelse, og ble arrestert i halv seks tiden i morges. Det skal ha vært flere gjerningspersoner, som forsvant fra stedet i en hvit varebil.

NRK - 20 dec 22 kl. 12:12

Mann med kniv i Asker pågrepet av politiet

En mann med kniv truet flere personer med kniv i Asker sentrum. Like etter klokken 12, skal en mann ha blitt pågrepet, sier politiet til NRK. – Vi har tatt kontroll på en mann som passer beskrivelsen etter en udramatisk pågripelse.

NRK - 16 okt 22 kl. 01:45

Truet med kniv i Fredrikstad

En person fraranet en jakke i Fredrikstad lørdag kveld. Det ble truet med kniv, men ingen ble fysisk skadet. Politiet har kontroll på gjerningsmann i 20-årene og har gjort funn av kniv, tvitrer politiet i Øst..

NRK - 11 feb 23 kl. 22:02

Person skal ha blitt truet med kniv i Bergen

Politiet har kontroll på en 17 år gammel gutt som de mener har truet en annen person med kniv i Bergen sentrum lørdag kveld. Vest politidistrikt skriver på Twitter klokken 21.51 lørdag kveld at de også har funnet kniven som det skal ha blitt truet med.

NRK - 20 dec 22 kl. 23:38

Mann arrestert etter knivtrussel

En mann i 30-åra er arrestert i Sykkylven etter at han skal ha truet betjeningen i en butikk med kniv. Han forlot butikken, uten at noen ble fysisk skadet, melder politiet i Møre og Romsdal. Mannen ble pågrepet på en buss i Ålesund kl.

NRK - 13 nov 22 kl. 10:46

Truet folk med kniv på fest i Notodden

Lørdag kveld i 19-tiden rykket politiet ut til en fest på en privatadresse i Notodden. En mann i 40-årene skal ha tatt fram en kniv og truet folk med denne, opplyser operasjonsleder til Varden. Han ble pågrepet og kjørt til arresten..

NRK - 13 jan 23 kl. 21:22

Pågrep mann som truet med kniv og øks

Mannen som truet med øks og kniv i Bekkefaret i Stavanger fredag kveld, er pågrepet av politiet. Mannen er i 30-årene, og ble funnet i en leilighet i området. Politiet var i forhandlinger eller dialog med mannen for å få han ut.

NRK - 4 timer siden

Maskert person med kniv truet butikkansatte

En maskert person med kniv har mandag ettermiddag vært inne og truet ansatte i en butikk i Stavanger, melder politiet. Det er uvisst om vedkommende fikk noe med seg. Flere patruljer leter etter personen.

NRK - 19 okt 22 kl. 07:52

Flere truer med kniv

Flere bærer kniv på offentlig sted, viser tall Rogalands Avis har fått fra Sør-Vest politidistrikt. Hittil i år har politiet i Stavanger og Ryfylke driftsenhet registrert 89 tilfeller med bæring av ulovlig kniv på offentlig sted. I 38 av tilfellene er kniv blitt brukt til å true med.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 30 minutter siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 45 minutter siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 3 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 1 time siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 1 time siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 3 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 3 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 3 timer siden

Flere skadd etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.

NRK - 2 timer siden

Finlands Nato-søknad har fått grønt lys i Ungarn

Ungarn har godkjent Finlands søknad om NATO-medlemskap. Det skriver nyhetsbyråene Reuters og AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com