NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:17

NRK - 08 jan. 21 kl. 17:09

Mann truet med øks i Åsane

En mann i 30-årene er pågrepet etter truende oppførsel med øks på Åsane Storsenter. Mannen hugget med øks mot politiets skjold under pågrepelsen. Ingen er fysisk skadd. Mannen fremstilles først for legevakten og vurderes innsatt i varetekt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsane Storsenter, Åsane

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, truetmed , øksi , Åsane
NRK - 12 april 21 kl. 05:16

Truet bilfører i Bergen med kniv

En bilfører kom uskadd fra det etter at en mann truet ham til å kjøre fra Møhlenpris til Åsane i Bergen. Politiet fikk melding om saken like før klokka halv tre natt til mandag. Flere patruljer har lett etter gjerningsmannen, uten resultat, melder Vest politidistrikt..

Aftenposten - 18 juni 21 kl. 20:19

Åsane-tap mot bunnlag: – Det er det enkleste i fotball, men selv det får vi ikke til

Null poeng og sesongens andre tap for Åsane..

Aftenposten - 17 timer siden

Følg Åsane-Sandnes Ulf direkte

Åsane møter Steffen Landros menn klokken 18.00..

NRK - 22 mai 21 kl. 10:33

Tre personer truet ansatte

To ansatte ble truet med håndvåpen da de kom på jobb på Etterstad postkontor på Helsfyr i dag formiddag. Det skal være tre personer som truet de ansatte og som senere rømte fra stedet. Politiet vil ikke gå ut med hvor mye penger de fikk med seg..

NRK - 24 april 21 kl. 02:39

Mann truet med våpen og slegge

Natt til lørdag fikk politiet i Ålesund melding om en person som truet andre med våpen og slegge. En mann i 40-årene ble mistenkt, avhørt og siden dimittert. Politiet beslagla 2 luftgevær og en luftpistol, skriver politiet MøreRomsdal på Twitter..

NRK - 05 juni 21 kl. 04:44

Mann truet med våpen

En mann i 30-årene fra Moss ble pågrepet av politiet etter at han møtte opp på en privatadresse og truet beboer med et skytevåpen. Politiet sendte flere ressurser til adressen og fikk kontroll på mannen. Skytevåpenet, som viste seg å være et gassvåpen, ble funnet i en bil som stod i nærheten.

NRK - 03 mars 21 kl. 11:28

BT: Ny mann pågrepet i torpedosak

I går ble tre menn varetektsfengslet, siktet for kidnapping og vold mot en mann i Åsane i Bergen. Mandag ble en fjerde person pågrepet, skriver BT. Politiet mener at mannen ga de tre andre oppdraget om å kreve inn narkopenger fra den fornærmede..

NRK - 10 feb. 21 kl. 20:34

Slapp fri, truet naboer med kniv

En mann i 40-årene ble pågrepet tre ganger før politiet i Finnmark fant grunnlag for å fengsle ham. Han skal i løpet av fem dager ha utøvd vold mot samboeren, brutt besøksforbud og truet naboer med kniv. Naboene reagerer sterkt på at han ble løslatt..

NRK - 15 feb. 21 kl. 13:43

Skotske parlamentarikere drapstrues

Hver tredje representant i det skotske parlamentet har fått drapstrusler, viser en undersøkelse. Nær halvparten av kvinnene og hver fjerde mann i parlamentet har vært truet, melder magasinet Holyrood. Tre av ti kvinner er truet med seksuell vold..

NRK - 15 juni 21 kl. 09:08

Haldenser truet med å drepe kongen

I dag starter rettssaken mot en mann i 30-årene som er tiltalt for å ha truet med å drepe kongen. Haldenseren sendte en e-post til slottet i august i fjor hvor han skrev at kongen ville dø dersom tiltalte ikke mottok 30 millioner kroner. Han er også tiltalt for trusler om straffbar adferd, besittelse og bruk av narkotika, samt kjøring i ruspåvirket tilstand..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 15 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 30 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 15 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 45 minutter siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 30 minutter siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 45 minutter siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 45 minutter siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..

NRK - 1 time siden

Kommunaltopp i Vestfold dømt

En tidligere kommunaltopp i Vestfold er dømt til ni års fengsel for voldtekt av en 13-åring og seksuelle overgrep mot samme gutt og en 15-åring. Agder lagmannsrett dømte han også for oppbevaring av overgrepsmateriale, skriver Sandefjords Blad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt