NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 20:23

NRK - 12 mai 21 kl. 19:34

Mann tok fram softgun på utestad

Ein mann er tatt hand om av politiet etter at tok fram ein softgun på ein utestad i Tromsø, og sikta han på ei dame. Mannen blir meldt til politiet for dette, i tillegg for å ha på seg kniv og å plage politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tokfram , softgun, utestad
NRK - 11 mai 21 kl. 14:43

32 tilfelle knytt til utestad

Smitten aukar i Bergen. Tysdag melder Bergen kommune om 45 nye smittetilfelle i byen. Eit smitteutbrot på ein utestad i Bergen sentrum får no fokus hjå smittevernleiinga i kommunen.

NRK - 02 mai 21 kl. 03:46

Mann pågrepet med softgun i Bodø

En beruset mann i 20-årene ble i natt pågrepet i sentrum av Bodø, etter at han ble observert bærende på et håndvåpen. Våpenet viste seg å være en softgun, skriver Nordland politidistrikt på Twitter i tretiden i natt. Ingen ble skadet i hendelsen..

NRK - 15 mars 21 kl. 03:41

11 prosent tok imot foreldrepenger

Kun 11 prosent av fedrene som tok imot foreldrepenger i fjor, tok ut mer enn sin kvote og brukte av felleskvoten, viser tall fra Nav. Tallene viser også at 13 prosent av fedrene tok ut mellom 1 til 19 dagers permisjon, skriver Klassekampen..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:04

Falla tok sølv - svensk gull

Maiken Caspersen Falla tok sølv på 1,2 km klassisk sprint i Ski-VM. Svenske Jonna Sundling tok gull..

NRK - 25 feb. 21 kl. 13:17

Trippel norsk

Det ble trippel norsk seier i herrenes VM-sprint. Johannes Høsflot Klæbo tok gull, Erik Valne tok sølv og Håvard Solås Taugbøl tok bronse..

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:44

Gull til de norske kombinertgutta

Norge tok VM-gullet i lagkonkurransen i kombinert. Espen Bjørnstad, Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro hentet inn og gikk fra Østerrike på de første etappene, og Jarl Magnus Riiber sikret gull på siste. Tyskland tok sølv, mens Østerrike tok bronse..

NRK - 06 mars 21 kl. 13:55

Johaug og Weng på pallen i ski-VM

Therese Johaug gikk inn til gull under tremila i VM i Oberstdorf, og tok da sitt fjortende VM-gull i løpet av karrieren. Heidi Weng tok sølvet, to minutter og 34 sekunder bak Johaug, som gikk inn til tiden 1:24:56.3.

NRK - 25 mars 21 kl. 13:29

Mange tok ikke studiepoeng ved UiO

Nesten 6500 studenter ved Universitetet i Oslo tok ingen studiepoeng i 2020. Det er nesten en fjerdedel av studentmassen ved UiO. Samtidig ble antallet som ikke tok studiepoeng redusert med nesten 1000 fra 2019, melder Universitas..

NRK - 06 juni 21 kl. 23:51

Koronasmittet tok buss i Tromsø

En koronasmittet person tok søndag buss i Tromsø, og folk som har vært med bussen i det aktuelle tidsrommet, bes om å ha lav terskel for å teste seg. Ifølge Tromsø kommune tok personen rute 24 fra Båthavna i Tromsdalen til Kroken sykehjem. – Folk som har reist denne ruten i det aktuelle tidsrommet bes være oppmerksomme på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, skriver kommunen i en pressemelding.

NRK - 07 juni 21 kl. 23:27

Biden tok imot Stoltenberg

Mandag kveld tok USAs president Joe Biden imot generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg i Det hvite hus. Det er første gang de to møtes ansikt til ansikt etter at Biden tok over som president 20. januar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

47 drepne i kampar i Jemen

47 er drepne etter kampar nord i Jemen, seier militære kjelder ifølgje nyheitsbyråat AFP. Kampane skal ha skjedd mellom myndigheitsstyrkar og opprørsgruppa Houthier..

NRK - 10 minutter siden

Taliban erobrer to nye distrikt

Taliban-opprørere har tatt kontroll over to nye distrikter i Afghanistan, et av dem i Faryab der norske styrker i mange år hadde ansvaret for sikkerheten. Siden torsdag har opprørerne tatt kontroll over Shirin Tagab i Faryab-provinsen, samt Daha-e Ghori i Baghlan-provinsen. Begge ligger nord i landet.

NRK - 30 minutter siden

10.000 smitta tredje dag på rad

Storbritannia har registrert 10.321 koronatilfelle og 14 dødsfall det siste døgnet. Det er tredje dagen på rad at talet på smitta er over 10.

NRK - 45 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 1 time siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 2 timer siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt