NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:28

NRK - 25 jun 21 kl. 20:16

Mann tilstår i korrupsjonssak

En mann har tilstått grov korrupsjon i saken der tre direktører og en underleverandør fra omsorgsleverandøren Stendi er tiltalt for grov korrupsjon, skriver Aftenposten. De fire sistnevnte nekter straffskyld. Mannen som har innrømmet korrupsjon, var daglig leder i to selskaper som var underleverandør til Stendi, og hadde inntil nylig status som siktet i saken, skriver avisen. Én av de tre tiltalte direktørene skal ha tatt imot 400.000 kroner for en tomt i Troms, noe Økokrim mener var langt over markedspris.
Les mer på NRK


Les mer om:
Stendi, Aftenposten, Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tilståri , korrupsjonssak
VG - 21 jul 21 kl. 18:19

Gulldo bevis i korrupsjonssak mot russisk politi

Lederen for trafikkpolitiet i Stavropol-regionen og seks andre er arrestert etter et razzia i en mistenkt korrupsjonssak i Russland..

NRK - 04 aug 21 kl. 13:03

Mann tilstår drapsforsøk på moren

En mann i 50-årene som er siktet for å ha forsøkt å drepe sin egen mor i Fana i Bergen mandag kveld, har tilstått ugjerningen. Mandag kveld fikk politiet melding om at en kvinne var blitt skadd på en privat adresse i Fana. Den antatte gjerningsmannen var bevæpnet med kniv, men kvinnen ble ikke påført alvorlige skader.

NRK - 31 aug 21 kl. 16:35

Gikk i en uke for å tilstå drap

En mann gikk til fots i en uke til en landsby i den østlige delen av Sibir i Russland for å tilstå et trippeldrap, skriver AFP. Ifølge de russiske etterforskerne var mannen og en bekjent svært beruset, og havnet i en voldsom krangel. Drapsmannen skal så ha skutt sin bekjente og to andre kvinner.

VG - 09 apr 21 kl. 01:26

Tilståelsesavtale kan bety trøbbel for Trump-venn

En sentral skikkelse i etterforskningen mot Matt Gaetz er i ferd med å inngå en tilståelsesavtale med påtalemakten. Det kan være dårlig nytt for kongressmannen..

NRK - 24 maj 21 kl. 21:14

Pratasevitsj «tilstår» på TV

I en video som er delt av den statlige hviterussiske TV-stasjonen «tilstår» regimekritikeren Roman Pratasevitsj å ha organisert demonstrasjoner. I videoen sier han også at han samarbeider med hviterussiske myndigheter. Pratasevitsj ble arrestert i Minsk i går etter at flyet han satt i på vei til Latvia ble beordret til å lande i den hviterussiske hovedstaden.

VG - 04 jun 21 kl. 02:35

Aksjonisten «tilstår» alt i TV-opptreden: – Han er et gissel

I et intervju med hviterussisk stats-TV sier Roman Protasevitsj (26) at han tilstår å ha oppviglet til masseprotester og at han respekterer president Aleksandr Lukasjenko (66)..

VG - 19 sep 21 kl. 12:19

Ekte mennesker og falske tilståelser

Noen tilstår selv om de vet at de ikke har begått ugjerningen. Andre begynner å tvile på egen hukommelse, og er redd for at de har fortrengt grusomme handlinger..

NRK - 12 okt 21 kl. 11:07

Ber Iran stanse henrettelse

Amnesty International ber Iran stanse henrettelsen av drapsdømte Arman Abdolali. Etter planen skal henrettelsen skje onsdag, i et fengsel i Karaj vest for Teheran, melder NTB. – Tiden renner raskt ut.

Aftenposten - 07 jul 21 kl. 06:50

Nye korrupsjonsmistanker mot Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro er hardt presset etter å ha blitt implisert i en angivelig korrupsjonssak som dreier….

NRK - 22 sep 21 kl. 11:00

Korrupsjonssak avsluttet

Korrupsjonssaken ved Nedre Romerike Vannverk er avsluttet. Økokrim opplyser onsdag at de nå har betalt ut rundt 20,5 millioner kroner til de fornærmede selskapene på Nedre Romerike. Det er 16 år siden det ble iverksatt etterforskning i saken, og elleve år siden straffesaken ble rettskraftig avgjort ved lagmannsrettens fellende dom.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt