NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:55

NRK - 06 aug 22 kl. 01:59

Mann til sykehus i Porsgrunn

En mann i 20-årene er fraktet til akuttmottaket etter å ha blitt slått ned i Porsgrunn fredag kveld. Han ble utsatt for slag og spark mot blant annet hodet, opplyser politiet. En antatt gjerningsmann løp fra stedet etter hendelsen. – Mannen er lagt inn på akutten. Han har ikke noen idé om hvem mannen som slo kan være, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
Porsgrunn, Eikedalen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, til, sykehusi , Porsgrunn
NRK - 06 jul 22 kl. 00:08

Mann tatt i over dobbelt av fartsgrensa i Porsgrunn

En mann i 20-årene ble målt til 128 kilometer i timen i en laserkontroll i 60-sonen ved Knarrdalstranda i Porsgrunn. Utrykningspolitiet gjennomførte kontrollen på fylkesvei 356 tirsdag, ifølge Sørøst politidistrikt. I tillegg ble en mann i 40-årene målt til 106 kilometer.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 17 jul 22 kl. 08:13

Person kritisk skadd etter voldshendelse i Porsgrunn

Politiet i Grenland i Sør-Øst politidistrikt etterforsker en «alvorlig voldshendelse», skriver de på Twitter. En mann fra Porsgrunn i 30-årene er fløyet til Ullevål sykehus i Oslo. Politiet ber lokale vitner melde seg..

NRK - 18 jun 22 kl. 23:16

Mann pågrepet for trusler, kjøring av båt og bil i ruspåvirket tilstand

Nødetatene i Porsgrunn rykket lørdag kveld ut etter melding om en båt som hadde gått rundt ved Kulltangbrua. Etter kort tid ble det meldt om at båten var på rett kjøl, og nødetatene avbrøt oppdraget. Men den aktuelle båtføreren la til kai ved Herøya i Porsgrunn, og oppførte seg truende ved en adresse i nærheten.

VG - 17 jul 22 kl. 08:21

Mann kritisk skadet etter voldshendelse i Porsgrunn

En mann i 30-årene er kritisk skadet etter en voldshendelse i Porsgrunn søndag morgen..

NRK - 27 maj 22 kl. 22:01

Alvorlig skadd etter frontkollisjon i Porsgrunn

En gutt er fraktet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon ved Hovengatunnelen i Porsgrunn tidligere i dag. Tilstanden til gutten beskrives som alvorlig, men ikke kritisk, skriver politiet på Twitter. Totalt var fire personer involvert i bilulykken.

NRK - 12 apr 22 kl. 13:39

Trafikkulykke i Porsgrunn

Nødetatene rykker ut til Vallemyrvegen i Porsgrunn, etter melding om trafikkulykke på stedet. En lastebil skal ha kjørt på en personbil, og stukket fra stedet. To personer som satt i en bil fremstår skadet, men skadeomfanget er ikke kjent, skriver politiet..

NRK - 22 apr 22 kl. 06:10

Trugar med å brenne koranen

Organisasjonen Stopp islamiseringa av Noreg, SIAN, vil brenne Koranen på Rådhusplassen i Porsgrunn 25. juni viss dei ikkje får nok vern av politiet. Det seier leiar for SIAN, Lars Thorsen.

NRK - 27 maj 22 kl. 19:44

Flere skadet i trafikkulykke i Porsgrunn

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke i Hovengatunnellen ved Porsgrunn. To biler er involvert i ulykken, og flere personer er skadet, skriver politiet på Twitter. Skadeomfanget er uvisst..

NRK - 27 maj 22 kl. 19:44

En skadd i trafikkulykke i Porsgrunn

Nødetatene har rykket ut til en frontkollisjon i Hovengatunnelen ved Porsgrunn. To biler og fem personer er involvert i ulykken, skriver politiet på Twitter. En person får hjelp av ambulanse på stedet, og var tidligere bevisstløs.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 7 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 5 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 45 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com