NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 08:53

NRK - 18 april 21 kl. 06:29

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Haukeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, tatt, for, knivstikkingi , Bergen
NRK - 06 feb. 21 kl. 14:11

Etterforsker knivstikking i London

Politiet tror ikke hendelsene med knivstikking i Sør-London fredag kveld har noe med hverandre å gjøre. Politiet fikk melding om minst fem hendelser med kniv. En mann døde, ti andre er skadet, to av dem alvorlig etter hendelsene.

NRK - 02 mai 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

NRK - 31 jan. 21 kl. 11:14

Knivstikking i Vesterålen

Politiet fikk klokka 05.10 melding om knivstikking på en privatadresse i Bø i Vesterålen. Gjerningsmannen er pågrepet, melder politiet i Nordland.

NRK - 02 mars 21 kl. 10:28

Knivstikking på Madla

Politiet har rykket ut og sperret av områder på begge sider av Revheimsveien i Stavanger. NRK får bekreftet at det skal dreie seg om knivstikking..

NRK - 28 april 21 kl. 18:31

Pågrepet etter knivstikking

Politiet melder på twitter at de har pågrepet en tenåring etter knivstikking på Fjellhamar i ettermiddag..

NRK - 15 april 21 kl. 06:11

Leter etter mann etter knivstikking

En mann i 30-åra ble knivstukket på Herøya i Porsgrunn i natt. Han er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet. De leter etter en annen mann i 30-åra som har status som sikta.

NRK - 15 april 21 kl. 20:00

Mann pågrepet etter knivstikking

En mann ble knivstukket utenfor en bolig på Herøya i Porsgrunn natt til torsdag. På torsdag kveld ble en siktet mann pågrepet utenfor Comfort Hotell i Porsgrunn. Begge mnnen er i 30-årene og kjenner hverandre, opplyser Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 18 feb. 21 kl. 20:20

Ung mann knivstukket på Nesodden

En mann er fraktet til sykehus, og politiet jakter to gjerningsmenn i tenårene etter en knivstikking på Nesodden i 19-tiden torsdag. Den skal ha skjedd på Skoklefall, som ligger nær Nesoddtangen. To gjerningsmenn løp fra stedet.

VG - 02 mai 21 kl. 08:46

Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet jakter en gjerningsperson etter at en mann ble funnet med knivskader i Oslo søndag morgen..

Aftenposten - 02 mai 21 kl. 07:31

Mann alvorlig skadet etter knivstikking i Oslo sentrum. Politijakt på mistenkt.

En mann i 40-årene ble knivstukket i Osterhaus gate i Oslo sentrum søndag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..

NRK - 15 minutter siden

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 15 minutter siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 1 time siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 1 time siden

200 russ festet i Sørlandsparken

Rundt 50 russebiler og 200 russ samlet seg i Sørlandsparken i Kristiansand i natt og festet. Ifølge politiet kunne støyen høres ut til Høvåg. Politiet var på stedet og samlingen løste seg opp etter hvert..

NRK - 1 time siden

Ba foreldre hente barna sine

Opp mot 100 ungdommer fra flere steder i Innlandet, var samlet på Tallodden ved Kapp sent fredag kveld. Flere av ungdommene var mindreårige og beruset. Politiet kom til stedet, og ba foreldre hente barna sine..

NRK - 30 minutter siden

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 30 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..

NRK - 45 minutter siden

250 millioner ekstra til riksveier

Regjeringen setter av 250 millioner kroner mer til vedlikehold av riksveier i forslaget til revidert nasjonalbudsjett. Statens vegvesen skal bestemme hvor de ekstra midlene skal settes inn, sier samferdselsminister Knut Arild Hareide..

NRK - 1 time siden

Til legevakt etter uhell i Asker

To personer er kjørt på legevakt for sjekk etter at bilen de satt i traff en fjellvegg i Asker. Politiet mistenker at sjåføren har brukt rusmidler..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt