NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:15

NRK - 29 jan 23 kl. 05:16

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skallet, tilto , politibetjenteri , Drammen
NRK - 25 jan 23 kl. 13:08

London: 2-3 politibetjenter i uka skal bli siktet framover

To til tre politibetjenter som etterforskes for seksuelle overgrep og familievold, vil bli siktet hver uke fremover, sier politisjef Mark Rowley i London. Det melder Sky News. Bakteppet er at politimannen David Carrick har erkjent straffskyld for 24 voldtekter og 25 andre sedelighetslovbrudd over en 16-årsperiode fram til september 2020.

Klartale - 07 dec 22 kl. 05:00

Dag 7: Marsipan

7. desember.Marsipan kan kjøpes på butikken.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:59

VG: To politibetjenter har status som mistenkt etter dødsfall i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum. Politiet så seg så nødt til å bruke fysisk makt for å få kontroll på personen. Det ble deretter forsøkt livreddende førstehjelp på personen, før han fraktet til og erklært død på Ålesund sykehus.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:57

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter et dødfall i Ålesund lørdag. Det skriver VG. Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum.

NRK - 02 jan 23 kl. 11:12

Tiltalt for å ha slått politibetjenter

En 18-åring er tiltalt for å ha slått politibetjenter som undersøkte en person som var skutt på Tøyen Torg. Det skriver Avisa Oslo. Politibetjenter som kom til stedet skal ha blitt kraftig forstyrret og utsatt for slag av en 18-åring.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:17

Bombeeksplosjon nær boliger i Islamabad

To mistenkte ekstremister og en politibetjent ble drept i en kraftig eksplosjon forårsaket av en bilbombe i Islamabad fredag, ifølge politiet i Pakistan. Ytterligere tre politibetjenter og minst sju forbipasserende ble såret. Eksplosjonen skjedde da politibetjenter stanset et kjøretøy for en rutinesjekk.

NRK - 12 mar 23 kl. 00:13

Vekter skallet til gjest på utested

En vekter på et utested skallet til en gjest. Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med at gjesten skulle fjernes fra utestedet på grunn av beruselse. Politiet har vært på stedet og avhørt partene.

VG - 31 jan 23 kl. 10:58

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund

Lørdag døde en mann i Ålesund etter å ha vært i fysisk konflikt med politiet. Nå har har to politibetjenter status som mistenkt..

NRK - 17 okt 22 kl. 09:24

Londons politisjef: Hundrevis av politibetjenter burde fått sparken

Flere hundre politibetjenter i London-politiet har sluppet unna med lovbrudd og dårlig oppførsel, ifølge en ny rapport. De burde hatt sparken, mener sjefen. Rapporten har avdekket at en rekke påstander om seksuell mishandling, kvinnehat, rasisme og homofobi ikke har blitt håndtert på riktig måte av London-politiet.

VG - 17 okt 22 kl. 09:59

Londons politisjef: Hundrevis av politibetjenter burde fått sparken

Flere hundre politibetjenter i London-politiet har sluppet unna med lovbrudd og dårlig oppførsel, ifølge en ny rapport. De burde hatt sparken, mener sjefen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Flere drept etter skoleskyting i Nashville – gjerningsperson drept

Det har vært skyting på en skole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge BNO News skal det være minst fire døde etter angrepet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com