NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 20:27

NRK - 29 jan 23 kl. 05:16

Mann skallet til to politibetjenter i Drammen

En mann i 20-årene forsøkte å skalle til to polititjenestepersoner, da politiet tok kontakt med ham på et spisested i Drammen sentrum. Mannen ble pågrepet og siktet for vold mot offentlige tjenestepersoner, tvitrer Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Drammen, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skallet, tilto , politibetjenteri , Drammen
NRK - 20 sep 23 kl. 20:37

Kvinne skallet til i Drammen - mann pågrepet

En kvinne i 40-årene ble skallet til av en mann i 50-årene på Strømsø i Drammen onsdag kveld. Kvinnen skal ha blitt skallet til i nesa, og er kjørt til legevakt for undersøkelse. Det skal ha vært en relasjon mellom partene, opplyser politiet.

NRK - 25 jan 23 kl. 13:08

London: 2-3 politibetjenter i uka skal bli siktet framover

To til tre politibetjenter som etterforskes for seksuelle overgrep og familievold, vil bli siktet hver uke fremover, sier politisjef Mark Rowley i London. Det melder Sky News. Bakteppet er at politimannen David Carrick har erkjent straffskyld for 24 voldtekter og 25 andre sedelighetslovbrudd over en 16-årsperiode fram til september 2020.

NRK - 20 sep 23 kl. 20:37

Kvinne ble skallet til av bekjent

En kvinne ble skallet til av en mann på Strømsø i Drammen onsdag kveld. Kvinnen skal ha blitt skallet til i nesa, og er kjørt til legevakt for undersøkelse. Det skal ha vært en relasjon mellom partene, opplyser politiet.

Klartale - 07 dec 22 kl. 05:00

Dag 7: Marsipan

7. desember.Marsipan kan kjøpes på butikken.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:59

VG: To politibetjenter har status som mistenkt etter dødsfall i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum. Politiet så seg så nødt til å bruke fysisk makt for å få kontroll på personen. Det ble deretter forsøkt livreddende førstehjelp på personen, før han fraktet til og erklært død på Ålesund sykehus.

NRK - 31 jan 23 kl. 10:57

To politibetjenter mistenkt etter dødsfallet i Ålesund

To politibetjenter mistenkt etter et dødfall i Ålesund lørdag. Det skriver VG. Lørdag rykket politiet ut til melding om en blodig mann i veibanen i Ålesund sentrum.

NRK - 05 jul 23 kl. 12:32

EU: Både politi- og protestvold er et problem i Frankrike

Vold i Frankrike, utført av både politibetjenter og demonstranter som driver med plyndring, utgjør problemer for landet, mener EU-kommissær Didier Reynders. I et radiointervju med belgiske RTBF sier Reynders at han synes voldsnivået som har oppstått i Frankrike i kjølvannet av økte levekostnader, pensjonsreformen og forrige ukes politidrap på en tenåring, er slående. – Dette må virkelig ses på fordi det utgjør et problem, sier EUs justiskommissær, som tidligere var statsminister i Belgia.

NRK - 02 jan 23 kl. 11:12

Tiltalt for å ha slått politibetjenter

En 18-åring er tiltalt for å ha slått politibetjenter som undersøkte en person som var skutt på Tøyen Torg. Det skriver Avisa Oslo. Politibetjenter som kom til stedet skal ha blitt kraftig forstyrret og utsatt for slag av en 18-åring.

NRK - 23 dec 22 kl. 09:17

Bombeeksplosjon nær boliger i Islamabad

To mistenkte ekstremister og en politibetjent ble drept i en kraftig eksplosjon forårsaket av en bilbombe i Islamabad fredag, ifølge politiet i Pakistan. Ytterligere tre politibetjenter og minst sju forbipasserende ble såret. Eksplosjonen skjedde da politibetjenter stanset et kjøretøy for en rutinesjekk.

Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ulykke på Valderøya i Giske

Politiet har rykt ut til ei trafikklulykke på Valderøya i Giske. Det er førebels uklart om nokon er skadd, men ein person skal vere involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 45 minutter siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - 1 time siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 2 timer siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 2 timer siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 3 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 3 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 3 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 4 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com