NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:31

NRK - 02 apr 24 kl. 20:51

Mann skal ha vist frem pistol til ungdom

Politiet er ved Skogliveien på Gulset i Skien etter at de fikk melding om en mann som skal ha vist frem en pistol til flere ungdommer i tenårene. – Alle ungdommene har forklart det samme. At det kom en mann på sparkesykkel og viste frem en pistol, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Tom Richard Skuggedal. Politiet vet ikke om det er en ekte pistol mannen viste frem, men har fått en god beskrivelse av ham. De leter nå etter mannen i området..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skogliveien, Gulset, Skien, Sør, Richard Skuggedal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skalha , vist, frem, pistol, til, ungdom
NRK - 02 apr 24 kl. 20:51

Mann skal ha vist frem pistol til barn

Politiet er på vei til Skogliveien på Gulset i Skien etter at de har fått melding om en mann som skal ha vist frem en pistol til flere barn som lekte i området. – Alle barna har forklart det samme. At det kom en mann på sparkesykkel og viste frem en pistol, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Tom Richard Skuggedal.

NRK - 26 dec 23 kl. 21:46

Påvist smittsom hjernehinnebetennelse i Heim

Heim kommune skriver i en pressemelding tirsdag kveld at det er påvist smittsom hjernehinnebetennelse hos en ungdom bosatt i Heim kommune, melder avisa Sør-Trøndelag. «En ungdom fra Heim kommune har fått påvist alvorlig meningokokksykdom, også kalt smittsom hjernehinnebetennelse», står det i pressemeldinga. Ungdommen er elev ved Meldal videregående skole, skriver avisa.

NRK - 02 jan 24 kl. 16:21

Ringorm påvist i 16 storfebesetninger i Trøndelag

Mattilsynet melder i dag om at det er påvist ringorm i 16 storfebesetninger i Trøndelag. Flere kontaktbesetninger har blitt båndlagt. I alt er det påvist elleve tilfeller av smitte ved besetninger i Verdal, to i Inderøy, en i Steinkjer, en i Levanger og en i Ørland, skriver Mattilsynet.

NRK - 25 jan 24 kl. 08:07

Mikroplast fra bildekk forurenser Oslofjorden

Nye resultater i en rapport fra Miljødirektoratet viser at det er like mye mikroplast fra bildekk på havbunnen i Oslofjorden som i jordprøver ved høytrafikkerte veier. Tidligere undersøkelser har påvist at mikroplast finnes overalt i miljøet – i elver, kystvann, innsjøer, luft og nedbør. Resultatene fra den nye miljøovervåkingen stemmer overens med tidligere antagelser om at bildekk er en stor kilde.

NRK - 18 feb 24 kl. 22:54

Fugleinfluensa påvist i fjørfebesetning i Rogaland

Veterinærinstituttet har påvist fugleinfluensa hos en kommersiell fjørfebesetning i Rogaland, melder de i en pressemelding. Mattilsynet ble varslet etter at flere dyr i besetningen døde brått, og prøver fra besetningen ble sendt til Veterinærinstituttet for analyse. Dyreholdet består av 18 000 fjørfe som holdes i to separate bygninger.

NRK - 18 feb 24 kl. 22:54

Fugleinfluensa påvist i Rogaland - 8000 kyllinger må avlives

8000 kyllinger må avlives, ifølge VG. Veterinærinstituttet har påvist fugleinfluensa hos en kyllingprodusent i Rogaland, melder de i en pressemelding. Mattilsynet ble varslet etter at flere kyllinger døde brått.

NRK - 18 feb 24 kl. 22:54

Fugleinfluensa påvist i Rogaland - 9000 kyllinger må avlives

9000 kyllinger må avlives, ifølge VG. Veterinærinstituttet har påvist fugleinfluensa hos en kyllingprodusent i Rogaland, melder de i en pressemelding. Mattilsynet ble varslet etter at flere kyllinger døde brått.

NRK - 01 mar 24 kl. 05:57

Kikhoste påvist i nyfødtintensiv

Det er påvist kikhoste på nyfødtintensiven på Sykehuset Østfold. Det er en ansatt som har fått påvist smitte etter å ha testet seg. Sykehuset opplyser at medarbeidere og foreldre til barn på nyfødtintensiv er informert, og at det har blitt grundig kartlagt hvem som har en risiko for å ha blitt smittet.

NRK - 23 dec 23 kl. 20:21

Bilran i Klepp - viste frem pistol

En kvinne ble fraranet bilen sin på en bensinstasjon på Jærvegen i Klepp i 19-tiden i kveld. Mannen skal ha vist frem en pistol til kvinnen. Etter det kjørte han raskt vekk fra stedet.

NRK - 19 feb 24 kl. 17:30

USA vil ikke at Israel går inn i Rafah – legger frem forslag om midlertidig våpenhvile

USA kunngjorde mandag at de kommer til å legge frem et forslag til avstemming i FNs sikkerhetsråd om situasjonen i Gaza, melder Reuters. Forslaget skal blant annet ta til orde for at Israel ikke bør gå gjennomføre en bakkeinvasjon i Rafah sør i Gaza. Både på grunn av skadene dette vil påføre sivile, men også potensialet for at sivile fortrenges til naboland.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 30 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com